Darček k 2. narodeninám

19. sep 2024

Ahojte
Rodina sa už pýta, čo mu kúpiť a aj ja netuším.
Čo kúpiť synovi na druhé narodeniny (a zároveň potom aj pomaly na Vianoce) ?

Má už Albi pero a knižky, veľa kníh (veľmi rád číta a dostane ďalšie), odrážadlo, tatrovku a asi tak pól milióna autíčok.

surama
19. sep 2024

Lego duplo je super 🙂

martinmmartin
19. sep 2024

Synovi nejaky zazitok, to sa dnes nosi - nech ho pribuzny zoberu von do nejakej mlaky a potom nech mu daju konarik a kamienok na hranie. Na vianoce potom k tomu moze este dostat kusok snurky - tebe voucher do velnessu zatial

struhanka
19. sep 2024

Drevenú železnicu.
Lego duplo.
Stavebnicu.
Drevený pracovný stolík s náradím.
Drevenú kuchynku.
Kreatívnu súpravu na maľovanie.
Poukaz na vstupy do detského centra/vnútorného ihriska.

sims122
19. sep 2024

Náš dvojročný ma najradšej lego duplo, connetix a drevené kolajnicky s vláčikom. A klasika vkladacky.

victory7897
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
victory7897
19. sep 2024

Keď má rád auta ,není cesta späť 🙂 vždy sa tomu poteší ... Lego Duplo , kolobežka, trojkolka

henikap123
19. sep 2024

To čo píšu vyššie a z toho lego dupla koľajnice s vlakom, zahrá sa s tým aj môj 4 ročný a 2 ročný. Teraz u nás letí kuchynka, mame aj pracovný stôl ale skôr naradie ho zaujíma vŕtačky atd..a každý deň vysava takze detsky vysávač 🙂 parkovaciu garáž kde si vie autíčka pustat. A lekársky kufrík a zubarsky kufrík, každý deň má lieči 😀 aj 4 ročného to ešte baví.

h2
19. sep 2024

@martinmmartin Pokus byť vtipný nevyšiel.

erika237
19. sep 2024

@martinmmartin 🤣 sa mi zlepsila nalada kym nezapnem pracovny pocitac. Dcera ma podla mna vela hraciek, ale stale malo v porovnani s detmi kamaratok/z rodiny. Bude mat o chvilku 5 a fakt sa desim ze dostane dalsieho plysaka alebo babiku, dostane vsak jednu nejaku “hracku” a teda ja jej planujem dat zazitok, cestu vlakom do Budapesti a potom navstevu tropikaria, otazka ci zas nebudeme doma chore.
@autorka, uprimne ako 2 rocnej mojej stacilo ked prisla babka s dedkom a zahrali sa s nou s hrackami ktore uz mala, najviac sa potesila pohladnici co hrala. Za mna sme vtedy ficali na plasteline, nalepkach, malovani farbami…

lenka2710
19. sep 2024

Ak má tie mini auticka tak môj sa dosť prehra s parkovacím domom, kuchynka u nás frčí tiež každý deň, stavebnica, maľovanie vodou (namalujes uschne a stále dokola), taktiež vkladacky rôzne, lekársky kufrík využíva a na chalupe ma kosačku, vŕtačku, utahovacku, brúsku, krovinorez a stôl s náradím 😂

natall113
19. sep 2024

@lenka2710 synovec mal pred rokom 2 roky a doma hračiek veľa tak my všetci kupovali také veci ako pečiatky, farbičky atď. take na tvorenie ale na Vianoce som mu kupovala Bosch reťazovú pílu a taký kufrík z náradím a to ho veľmi baví doteraz.

natall113
19. sep 2024

@lenka2710 prepáč omylom som ťa označila to patrilo autorke

lenka2710
19. sep 2024

@natall113 nevadí, môj ma tiež pílu, už tretiu 😂 tak píli, že to ta píla ani nevydrží 🙈

monnci2226
19. sep 2024

prilbu, chranice, navlecky s oblubenym motivom, osuska s oblubenym motivom, maly cestovny kufor na koleckach, skladaci stan na doma, uz spominane dupplo...

mantilka
19. sep 2024

Keď má veľa hračiek tak aj nejaké zážitkové poukážky. Mám skúsenosť, že deti ktoré majú príliš veľa hračiek sa s nimi nehrajú...strácajú sa v nich.

autor
19. sep 2024

No skúsim tak hromadne.
Jednak, ďakujem všetkým za tipy, rady. ❤️

Myslím si, že má hračiek tak akurát, ani málo, ale ani príliš veľa a hrá sa takmer so všetkými (s niektorými viac, s niektorými menej, ale nie je žiadna, čo by vôbec. Na kútikoch a u kamarátov odskúšané, čo ho nebaví vôbec, takže sme ani nekupovali. Vždy si poriadne rozmyslím, čo kupujem, nech to nestojí na poličke zbytočne, a to sa snažím aj rodine potom podsunúť).

* Žiadne plyšáky (zopár, čo má, bohato stačí).
* Duplo už nejaké podostával, stredný záujem, nevidím zmysel v ďalšom.
* Dostal minulý rok stolík s náradím, využívaný len stôl, keďže radšej sa hraje s reálnym náradím, to isté platí o vysávači, kuchynke, vŕtačkach,... Takže sa hráme s reálnym náradím, toho máme plnú pivnicu, plus pomáha rád v kuchyni alebo berie vysávač či smetník. Proste hračkárske ho nebavia.
* To isté s lek. kufríkmi. Miluje merať teplotu skutočným teplomerom všetkým doma a aj plyšákom, dáva im lyžičkou čaje, sirupy, meria nám aj sebe tlak tlakomerom,...
* Vlaky ho bavia veľmi, chodíme ich pravidelne sledovať, plánujeme akurát výlety na detskú železnicu, len tak výlet vlakom, chodíme na rušňoparády,... Zážitkové má dosť. Ale možno tá vláčiková dráha by nebola zlá.
* Maľovanie je po mne. Či vodou, farbami, farbičkami, fixami, fúkačkami,... Zábava na 3 minúty a stačí. My radšej čítame ako maľujeme 😂 ale skúšame! Je to niečo medzi Picassom a Pollockom.

Vidím to na výstroj odrážadlo, chrániče, prilba, vláčiky a knižky.

A k @martinmmartin neboj, boli sme ráno v lese so psami, odskúšať silu gumákov v potoku, nazbierali sme vrecko gaštanov a na striedačku hádzal psom gaštan a kamene, takže naplno využitá rada, ale tak u nás vyzerá bežný deň 😂

Ešte raz, ďakujem všetkým a pekný deň ❤️