Ahojte, poradte prosim darcek pre neter /bratovu dceru/ k 18nastim narodeninam. Kamosky mi radia nieco zo zlata, len neviem, ci to uz nie je zastarane a ci by to teraz vobec nosila 😒 Viem, ze by som ju najviac potesila nejakou velkou ligotavou bizuteriou, ktoru rada nosi, no to nie je pre mna vhodne k 18ke. Nejake overene tipy? 😉
@janinah : ved to. Ze vsetci sme v tej dobe podostavali zlate prstene alebo retiazky a pod. /ja tiez a tiez som to nenosila 🙂 / Bolo by fajn, keby si mohla sama vybrat, nech sa jej to paci, no zijeme daleko od seba a prideme k nej az na narodeniny. Tvoja mamina mala dobry napad, no mna by asi svagrina "hnala" od dveri, ze na co ju nahovaram 😀 Letenky su podla mna skvely darcek, len to ju este mama isto nepusti nikam samu...
Kvalitny kozmeticky kufrik..stale po nom tuzim 😒
Opytat sa ci nechce prispiet na autoskolu
aj ja som dostala prispevok na autoskolu 🙂
@flower24 my si zvykneme (sestry medzi sebou) kupovat nausnice, retiazku, zo striebra alebo tak, zo zlteho zlata nie, to sa nam nepacilo. nech je to pamiatka na dlhsie. ale to zavisi aj od vkusu, my dost vynosime nausnice, tak sa nestratia, ale napr. nejaky slavnostnejsi sperk urcite casom oceni, ked pojde na nejaky ples alebo take nieco. alebo jej kup jej prvu kucharsku knihu, taku poriadnu alebo nieco take, co vyuzije aj do buducna a spomenie si pri tom na teba a teraz to bude pekna symbolika toho, ze uz je dospela. hlavne ber ohlad na jej osobnost, kazdeho potesi nieco ine. pripadne sa porad s bratom
Ja by som skusila darovat napr.vikendovy welnes pobyt s masazami, plavanim, hyckanim 🙂
Od starsej sestry som tiez dostala na 18 satenovu nocnu kosielku, bolo to pre mna nieco naozaj vynimocne. Ono asi dost zavisi od toho ake ma slecna zaujmy a tiez naroky 🙂
velka ligotava bizuteria je napr. Swarowski, takze asi by som od nich nieco vybrala, ked kupis original,tak vyjde tolko co to zlato. Pandora je super, ked tak k tomu dokupit nejake drahsie krasne komponenty.
Ja som mojej sestre lred 2 rokmi kupila oblubeny parfum od playboy, teda aj vonavku, sprej a zobrala som ju do nakupneho centra, dala limit a mali sme zabavku na pol dna
mna este napadlo ak ma oblubenu znacku v nejakom obchode,tak jej darovat do obalky poukaz darcekovy na nejaku vacsiu sumu do toho konkretneho obchodu.
Stara nie som, ale vidim ze s mojim darcekom co som si priala na 18 som trochu mimo. Nasi tiez ze zlato, ale ja som chcela spacak. Ziadny som nemala, a s partiou sme chodili na chaty. Ale mam ho dodnes a nelutujem. Tak mozno inspiracia.
Kľudne aj šperk ale napr strieborný, biele zlato alebo ak nosí aj žlté napr retiazku prsteň ale hlavne niečo čo bude nosiť aj neskor
@flower24 tak zlatý šperk či Swarovski už je myslím si naozaj prežitok. Ak chces sperk, zaujímavé a jedinečné robí aj Katarína Ziak či Petra Tóth. Aj tak za lepšie rady považujem dohodnúť sa s mladučkou, či nie je niečo iné, čo by si naozaj priala. Prípadne ten parfém, ak vieš, čo by sa jej páčilo ...
@veronikap91 parfém by som nedávala ten minie a nič jej neostane na pamiatku..
Pozrite sa, kedy to pridavala na MK
@veronikaszabova eej, už je asi po oslave 😂 dakujem
Pamätám si dva z mojich darčekov k 18tke ,bolo to stráááášne dávno, od krstnej zlatý prsteň,ktorý som nikdy nenosila,ale mám ho doteraz /teda ak šperk,tak nech si ona vyberie aký/ a šokovala ma moja mamka,ktorá mi kúpila ne tie časy sexi nočnú košielku a župan k nej 😉 ....moje dcéry zlato odmietli,obe dostali letenky kam chceli ísť ....