Darček k 1. svätému prijímaniu

2. apr 2023

Ahojte, prosím vás, viete mi poradiť čo ešte kúpiť krstnej dcére ako darček k 1.sv.prijimaniu? Kúpila som zlatú retiazku, objednala som krabičku makroniek, lebo tie zbožňuje a čo ešte viac? Čo sa také kupuje ?
Ďakujem

palculienka40
2. apr 2023

To asi staci. Ved urcite dostane od viacerych. U nas dostala retiazku od starkej, privesok ok krsneho a od nas klavir. Plus peniaze. Zvyknu davat 100vku ak nekupuju darcek.

bolarazjedna
2. apr 2023

Opýtaj sa krstnej dcéry, čo by ju potešilo.... Mne tiež dala krstná mama na výber, a podla toho som dostala digitálny foťák (pred vyše 20rokmi), a bolo to super pocit, že som si mohla sama vybrať.

loliki
2. apr 2023

Opýtaj sa jej rodičov, čo by bolo vhodné podľa nich. Knižka - modlitebná, Biblia detská, ruženec, album na fotky, hodinky, niečo podľa jej záľub...

vkatush
2. apr 2023

Retiazka je super 😊
Ak si krstná, tak pridala by som modlitebnú knižku alebo Bibliu, to je niečo, čo sa často dáva (ale takú tenšiu, nie tú hrubočíznu), nech je aj darček "tematický", lebo však retiazka alebo makaronky môžu byť aj na narodeniny. Zato mk alebo b len tak nedáš 😁

A ak ešte chceš niečo, tak už by som sa rovno opýtala jej, čo by si priala (či už materiálne alebo zážitkové), prípadne dala obálku, nech si odloží peniaze.

babababka
3. apr 2023

Vnučka bude mať tiež 1.sv.prijímanie.Od jej krstných dostane mobil,od rodičov náušničky a od nás-opýtali sme sa - také visiace hojdacie kreslo do izby,katolický spevník a nejaké peniaze.

evkamotka
5. apr 2023

Tematicku knizku, je vela peknych napr
https://www.martinus.sk/?uItem=1799977