Dala som muzovi maly darcek na meniny. Dlho lezal na stole asi sa mu nepotesil, ale ved meniny, nedavame si nic velke. Dnes pri hadke mi povedal a toto si zober mne je to na nic nechcem to, ja na to ked to nechces hod to do kosa. Poobede idem do kosa a on to fakt vyhodil 😳 citim sa ozaj blbo. Ako by ste sa zachovali? Ja som to z kosa vytiahla a dala do skrine zas taka blbost to nie je aby som to vyhadzovala. Uz mu darcek v zivote nedam.
Chcel ti tým ublížiť. V rámci hádky to urobil takymto blbym spôsobom. Hádate sa často? Urážate?
A čo to bolo za darček?
Nechala by som v koši a už na žiadny sviatok by nič nedostal
Asi by som mu uz nic nedala..
Začala by som riešiť iné problémy ako. Darček
Tak urobil co si chcela. Bud rada.
No darček nebude žiadny problém, zrejme Vám padá alebo už padol dávno vzťah a ty to nechceš len vidiet
Baby nedavno tu bola diskusia ako zena napisala muzovi ze sa jej nema ozyvat a ma si zit svoj zivot a on to urobil? Vsetky ste ho chapali. Tu povie ze ma jodit darcek do kosa, on to urobi. Kde je teraz to pochopenie?
Muži rozmýšľajú úplne inak ako ženy ... povedala si, aby to hodil do koša, tak ho tam hodil ... muži chápu len áno, nie - nič medzi tým, je to pre nich prirodzené.
Bez ohľadu na to, čo by to bolo za darček, by som ho do koša nehodil. Predsa len nejaká elementárna slušnosť a úcta by tam mali byť. V tomto prípade sa však zdá, že ide už o veľmi toxický vzťah a je to otázne, či tam má zmysel ešte niečo riešiť. Ale chlapi sú všelijakí, niektorí by do koša hodili aj svadobnú obrúčku.
Ono mozno dolezitejsie je to ze ked mu ho dala tak nejavil zaujem a povaloval sa po stole..mal ho niekde spratat a tak by nebol po ruke ked sa zacali hadat a neskoncil by v kosi..ved kazdy z casu na cas ma hadku vo vztahu..a schytaju to veci co su po ruke.. vid darcek..
Súhlasím s tým, že by som riešil samotný vzťah. Darček je symbol, že niekto na teba myslel. Nie je podstatné aký darček dostaneš, podstatné je, že niekto si na teba spomenul a venoval ti svoj čas. Odmietnutie, vyhodenie darčeka je urážka citov. Nikdy by som nevyhodil darček a tobôž nie od najbližšej osoby na svete, ktorá by mala byť moja manželka/partnerka.
V hneve clovek kona inak ako ked je pri zmysloch. Nic by som si z toho nerobila. Zarazilo by ma to,ale asi by som to aj chapala a nebrala vazne. Udobrite sa a vysvetlite si to a uvidis co povie na darcek.
Ja som sa naučila jednu vec, nehovoriť chlapovi počas hádky veci, ktoré nechceš, aby spravil.. oni rozmýšlajú úplne inak, ako my ženy, a hlavne každý je iný. Neživ ďalej tú myšlienku a nechaj to tak, my ti tu aj tak nepovieme, čo je ok a čo nie. Držim palce.
Darcek k meninam,je asi ten, najmensi problem vo vasom vztahu.