Darček birmovnému dieťaťu

exotlucynka
3. máj 2021

Ahojte žienky, chcela som sa spýtať čo ste dávali ako darček pre svoje birmovné"dieťa"? Myslím v tom zmysle že vy ste ako birmovná matka. Nechcem prísť s prázdnymi rukami. Nepatria medzi veľmi veriace rodiny
Prosím poraďte 🙏🙏

katarinka2290
3. máj 2021

@exotlucynka ja ked som mala birmovku tak som dostala od birmovneho krstneho zlaty prsten nech mam pamiatku,boli sme ho spolu vyskusat ale on mi ho vybral.od jeho zeny som dostala tortu,ak je to pre slecnu tak urcite sa potesi striebornemu alebo zlatemu naramku,popripade nejaky privesok z retiazkou, pre chlapca asi skor peniaze do obalky

kacena4
3. máj 2021

@exotlucynka komixova biblia uzasna vec - lahsie sa detom cita a maju predstavu o kontexte podla obrazkov - moje deti si pochvaluju a maju aj pamiatku do buducna

anesim
3. máj 2021

Moja si vybrala nausnice a privesky z pandory, naramok uz mala.

deti95060810
3. máj 2021

birmovný bol manžel...
slečne hodinky za cca 70e, bibliu a e...
chlapcovi - hodinky za 100e, bibliu a eurá - darčeky boli drahšie, lebo jemu je manž. aj krstný...

ninusa221
3. máj 2021

Dala by som € ak si aj na niečo špori to skor podla mna poteší

cervenaruza123
3. máj 2021

@exotlucynka Ja som dostala prsten, svojim birmovnym dceram som kupila nausnice. Manzel birmovnemu synovi kupil drahu Bibliu, kde je aj rodinny rodokmen. Ja som este dostala aj knihu o svatici, ktorej meno som si vybrala za birmovne. Sperkom a peniazmi nic nepokazis podla mna, lebo kvalitny sperk ma tiez svoju hodnotu. Ved sa aj investuje do zlata.

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maris5
3. máj 2021

Na pamiatku som dala ruzenec. Hlavny darcek boli listky na Lucnicu. Velmi ich chcela vidiet, nakolko tancuje v subore a dokonca vystupovali nedaleko, dostupne vlakom....(Nakoniec s Lucnicou vystupovala o 2 mesiace neskor 🙄) a este nejake drobnosti, knihu.... cele ma to vyslo nieoc vyse 100€. O sperky nemala zaujem.

BTW ja som podostavala na tieto sviatosti zlte zlato a to nenosim. Vacsiu radost by mi urobilo biele zlato.