Darček 44-ročnej švagrinej

4. dec 2024

Ahojte,
potrebovala by som vymyslieť nejaký milý darček pre švagrinu. Nepoznáme sa nejak detailne tak nič osobné jej kúpiť neviem. Darčekovú kazetu s kozmetikou jej dať nechcem. Premýšlala som nad nejakým jedlým darčekom, vyrobiť niečo. Robievam domáci baileys ale to im dávam na mikuláša. Nemáte prosím nejaký nápad?
(44 rokov, bezdetná, o žiadnych špecialnych záľubach neviem iba že v lete chodia na motorke kade tade)

baluinka
4. dec 2024

nejaky poukaz na masaz? kozmetiku? poukaz do dm, do kina, do divadla...? to su veci, ktore by som od svagrinej ocenila ja (namiesto hovadin ako salky, misky, a pod. zbytocnosti, ktore od nej dostavam :D )

pettom19
4. dec 2024

Urcite nejaky poukaz. My si zvykneme so svagrinou tak davat do DM, H&M a pod.

marty_4
4. dec 2024

taktiez by som sla do nejakej poukazky, take nie su nikdy na skodu. 🙂 mozno drogeria, mozno ta spominana masaz, to by osobne potesilo mna 😀 ale tak ty ju poznas asi lepsie, vies zhruba odhadnut, co by vyuzila najlepsie a co by ju najviac potesilo.

macekovam
4. dec 2024

dala by som koš so syrmi.. bude silvester .. padne vhod..

tinatitti
4. dec 2024

Nejakú peknú vianočnú ozdobu

dharmasanata
4. dec 2024

Poukaz ku kozmetičke, pedikúra, masáž, wellnes, k tomu nejakú peknú šatku alebo iný doplnok 🙂

simca06022011
4. dec 2024

nespytas sa brata co rada robi, resp co urcite nekupovat? 🙂

autor
4. dec 2024

@simca06022011 joooj ten keby vedel 😂 je to jeho staršia sestra nemá ju v láske 😀

autor
4. dec 2024

nechcem veľmi kupovať darčekové poukazy mne to príde taký neosobný dar, každy dostane niečo vecné pekné a ona papierik kde je napísané na chod si dačo kúpiť
@dharmasanata
@marty_4

autor
4. dec 2024

@dharmasanata šatka znie fajn len ona má taký štýl obliekania že konec, koženkové bundy, gate ala nasracáky, raz som na nej videla šatku aj to bola arafatka

simca06022011
4. dec 2024

? jej manzel = tvoj brat nevie?

autor
4. dec 2024

@simca06022011 môjho muža sestra

simca06022011
4. dec 2024

aha :DDD taka svagrina to je.. no tak nic... moj brat by tiez nevedel :DD

autor
4. dec 2024

@simca06022011 ja som našťastie jedináčik 😂😂

simca06022011
4. dec 2024

tak potom motorkarske ponozky (s potlacou, neviem ake znacky su.. dedoles a tak :DD), neviem ci pije... flasu vina, alebo nieco sladke, vyberovu kavu... A aku ma profesiu?

autor
4. dec 2024

@simca06022011 švagor je kamionista, švagriná robí v labáku

simca06022011
4. dec 2024

videla som Soxo take boxy s ponozkami :DDD ale napr. ja som kupila svagrinej lesk na pery taky trochu "special" a vonu do auta, resp difuzer, kde si ona da aroma olej podla vlastneho vyberu + jasne, aj som pribalila hned jeden. Tiez je taka, ze netusim co.. kozmetiky ma ona svojej dost, ale dost soferuje... a len malickost treba
a brat zase dostal od nas set autokozmetiky (to zase ja predavam, cize viem co mu bude dobre a fajne :DDD)

dharmasanata
4. dec 2024

Jaj no ťažko poradiť keď osobne nepoznáme, ja len tak čo by potešilo mňa ako 40tničku bezdetnú 😅 ja tak rada chodím ku kozmetičke a na také procedúry, aj keby mi dal niekto poukaz na tattoo obočia, očných liniek, či normálne tetovanie 😁 pre mňa je to viac nejaká služba, či nejaky výlet, návšteva pivných kúpeľov, pivovaru ochutnávka a také. Lebo vecne dary nie vždy sadnú a človek ich ani nevyužije.

kiwi3
4. dec 2024

kup nieco vseobecne pouzitelne.
mna by teda nepotesila ani poukazka na kozmetiku, vacsinou sa mi tam ani nepodari ist...
poukazka do dm je uplne super. vecne pekne - to sa zda tebe a dalsim 90% to bude doma len lapat prach.

dharmasanata
4. dec 2024

Keď ju tak opisuješ nemá piercing? Žeby si jej nejaký ešte zaobstarala 🙂

autor
4. dec 2024

@dharmasanata má v jazyku a v nose

kiwi3
4. dec 2024

@dharmasanata to su veci, co vobec nie su vhodne ako darcek, to si musi rozhodnut kazdy sam...

prasiatko30
4. dec 2024

Nepoznas ju, mate vlazne vztahy ale silou mocou chces darovat nieco co je aj tak bude akurat tak na dve veci. Tak jej radsej kup flasu nejakeho dobreho vina a nejake Delikatessen, pekne zabal a hotovo

dharmasanata
4. dec 2024

@kiwi3 ako pre koho 🙂 pár ľudí takých poznám čo by sa potešili. Niesu to konzervy 😁

kiwi3
4. dec 2024

@dharmasanata ved prave, ze len "par". podla mna rovnako blby dar ako zviera alebo tetovanie. to su veci, o ktorych sa ma kazdy rozhodnut sam, kedze to dost zasahuje do zivota. a zaroven to mozu byt zbytocne vyhodene peniaze, ked to obdarovany nevyuzije

dharmasanata
4. dec 2024

@kiwi3 taký piercing sa môže kúpiť na miesto retiazky ako šperk, nie že si ma nanovo niečo prepichnuť, ale na výmenu.
Ty možno máš rada kartičky do dm ona má zas iný životný štýl 🙂 či je vhodné alebo nevhodné je tu úplne jedno. Treba si urobiť kus obraz o človeku, keď ju tu opísala vynorila sa mi taká predstava.

kiwi3
4. dec 2024

@dharmasanata jezis, ja som mala tiez piercing vselikde a proste mi to nepride vhodne. ale ak myslis len sperk, tak ok, napisala si to skor tak, ze som pochopila, ze jej ma dat poukaz na novu dieru.

autor
4. dec 2024

Ďakujem za všetky rady, našla som na sashe peknú darčekovúkrabičku s kozmetikou asi ju objednám, čo poviete?
https://www.sashe.sk/soaphoria/detail/levandulo...

autor
4. dec 2024

@prasiatko30 nechcem jej silou mocou kupovať darček ale pre každého z rodiny niečo mám a ju mám čo nechať len tak, vzťahy nemáme vlažné ja mám švagrinu rada mám darček aj pre švagra

hugigugin
4. dec 2024

Darčeková karta do moto obchodu. Bude rada isto. Kúpi si čo sa jej páči.