Dobrý deň. Chcela by som darovať na vyrocie muzovi nejaký zájazd na futbal alebo hokej do zahraničia. Poznáte nejakú stránku? Ďakujem.
@simca115 ja som objednala 600 eurovú poukážku. Zájazdy, čo robia chalani, tak cca vychádzajú tuším, lístok na zápas, letenky a ubytko. To som písala s nimi, z toho Varu, že čo a jak, ako antifutbalista, nech mi poradia (a môj muž ich má veľmi rád a ich podcasty alebo keď akcie sledovačky robia).
Ale na stránke je detailnejšie, dá sa aj konkrétny zápas a na mail reagujú celkom promptne a poradia.
@simca115 dnes začali majstrovstvá sveta v hokeji. Hrá sa v Rige, Lotyšsko. To nie? Neviem na kedy to chces. Svihla by som si, netuším, do kedy tam naši vydržia 😁 dnes prehrali prvý zápas s Čechmi. Ale je ich kopa v skupine, sú teraz naplánované všetky zápasy, tak by si vedela, kedy hrajú naši a podľa toho vybrala.
ja som objednavala cez futbaltour v Milane na derby. Len listok, letenky atd som riesila sama. Ale teda beru riadnu proviziu, na listku bola cena o viac ako polovicu nizsia... tak mozno skus aj pogooglit nejake fora, ze priamo cez futbalovy klub/stadion kupit
@simca115 ja som objednávala teraz,. dostane to o 2 týždne. Cez futbaltour.sk
Ja som objednala poukážku, nie rovno na zápas, nech si potom vyberie, na aký kedy chce ísť.
Ak chceš poradiť, napíš buď tam mail (pozri si stránku) alebo chalanom na Instagram Futbalový Var.