Ahojte. Starí rodičia budú mať 50.výročie svadby. Rozmýšľam, že by som im pripravila nejaké prekvapenie/darček. No nemám žiadny nápad. Už nie sú úplne fit čo sa týka zdravia, takže žiadne pohybové zážitky.
Alebo sa to nehodí aby sme im my deti niečo pripravili?
Ďakujem za názor a tipy 😇
kúpeľný pobyt
Čo ja viem, ja by som asi kúpila Max nejaké víno alebo zákusky, inak by som asi nič extra neriešila veď to nie je vaše výročie 😁
My sme našim rodičom na 30 výročie zorganizovali svadbu v kostole(mali iba na úrade) a babka s dedkom mali na 50 výročie obnovenie sľubu.Tak možno niečo také😉
@annamalaga no teraz už je to s koníčkami horšie, starká už nevládze chodiť takže sa len stará o domácnosť a sebe sa už moc nevenuje 😑 starký zas stále niečo vyrába, zveľaďuje svoju rozhľadňu na blízkej hore… no spoločné nič moc.
My sme dali rodičom na 40te výročie pobyt v Bardejovskych kúpeľoch aj s procedúram, veľmi si pochvaľovali.
ja som za kúpeľny pobyt.U nás v Turčianskych Tepliciach je nádherne a liečia sa tu aj choroby s pohybom.
Mne by prišlo vhodné aj malé ( väčšie) to osobne posedenie.
Alebo rodinný foto album...s fotkami z ich spoločného života, s ich deťmi od mala až po dospelosť, s vnúčatami..
Myslím, že by to tak zhrnuli, čo všetko za ten svoj spoločný život stihli a čo po sebe zanechali.
Nejakú pohľadnicu,víno a bonboniéru 🙂
My dávame s bratom našim rodičom každý rok nejaký víkendový pobyt. Áno, je to ich výročie, ale vďaka nim sme na svete a máme im veru za čo ďakovať.
@0silvia0 nakoniec to bol kúpeľný pobyt. Vyrobila som im pekný poukaz na pobyt podľa vlastného výberu, dala som to zalaminovať a vložila do zlatej obálky. Môj syn im doniesol balón so zlatou 50kou, teta dala starkej ešte kyticu… dojalo ich to veľmi. Kúpeľný pobyt si vybrali podľa svojich preferencií, samozrejme mali all inclusive, zobrali sme najvyšší balíček a veeeľmi si pochvaľovali. Ja si myslím, že to bol naozaj najlepší dar, čo sme im mohli dať…
Aké koníčky majú ?