Aky dar dat zene, ktora ma materialne vsetko, k 40tym narodeninam od partnera? Zaluby ma vseobecne, rodina, deti, cestovanie, umenie, dobre jedlo, naopak ziadne sperky, auta ani saty ani kozuchy. Este chcem napisat ze sa pytam pre blizkeho kamarata ktory na MK nechodi a tuto jeho manzelku poznam🙂 dakujem
@titi22 mna potesila nejaka poznavacka (neorganizovana, ale premyslena partnerom).
@simsalabim vies rozpisat tu poznavacku? Kde, ako, kam?
@titi22 tak ja netusim, co by ju potesilo a na ako dlho. Ja milujem Londyn, tak tam kedykolvek, ale okrem toho by ma momentalne potesil okruh Irskom (alebo iba jeho cast, mam rada zapad Irska), Pobaltske krajiny (alebo iba jedna z nich), Neapol + Pompeje, Lisabon. A samozrejme, letecky a ak treba, prenajat auto.
Mna by potesil nejaky zajazd niekam alebo nejaky spolocny cestovatelsky zazitok. Napr.na 30tku som dostala od manzela vystup lanovkou na lomnicak,velmi ma to potesilo 🙂
O akom budgete sa bavime? Pretoze poznavacky kamkolvek po Europe su fajn, ale ubytovanie, letenky + vydavky tam to su stovky EUR.
@titi22 mne manžel kúpil starožitný toaletný stolík od jednej rakúskej pani ,ktorá už bola v domove seniorov, veľmi ma tým prekvapil a na-40ku to bol krásny darček . má to svoje čaro🙂za materialistku sa nepovažujem, ale mať toto moje miestečko je fajn.
Tak zistila som budget, tak 300-500e.
@titi22 za toto vyjde mozno wellnes na Slovensku na vikend.
Ja som na 40tku dostala lístky na koncert Coldplay ❤️🎤
Mega ma to potešilo ☺️
Na Smolenickom zamku tusim robia take pobyty, masaze, celkom pekne to vyzeralo
@titi22 https://www.grandviglas.com/pobytove-baliky/ nech pozrie tento hrad. Bola som tam na vikend a super. Da sa vybrat kráľovská izba, proste dobová izba aj s takou posteľou ako v kráľovských hradoch palebo aj drakulov pobyt. Maju aj welnes, masaze ale hlavne je to tam vazne krasne.
Ja budem mat 40tku a mna by potesili listky do divadla na komediu, alebo balet kedze som este nebola na balete. Ist niekam bez deti, mozno bez manzela, kedze by sa staral o deti 😁.
Ja som dostala wellness pobyt, len sama, bez muža a detí. Proste len čas pre mňa, masáže, sauna, relax
Ja som mala tento rok 40 a dostala som od manžela predĺžený víkend v Prahe. Boli sme spolu. Ja som jemu dala rok pred tým tiež víkendový pobyt kde sme boli spolu. Ale veľmi ma potešili aj lístky na durovcikov muzikál od sestry a aj kamoska mi dala super darčekový poukaz na masáž.
Pri sume 300-500 by som volila nejaký hotel v tatrach. Alebo welnes
@zuzinabila Normalne ma to zaujalo lebo ten dizajn sa mi zda taky modernejsi ze kde sa to vyraba/vyrabalo... a nasiel som po internete viacero predajov, len mnoho inzeratov je uz zmazanych, rok som nenasiel, napriklad tento je z rumunska:
https://www.olx.ro/d/oferta/masuta-de-machiaj-I...
@hiro vyzera rovnako ako ten moj. Ak sa ma pytate na rok vyroby a miesto,tak neviem.
Kurz maľovania, alebo fotografovania...
@titi22 víkendový pobyt