Dobry vecer budeme krstit a neviem co kupit 😁 krstili sme naposledy 5 rokov dozadu ale dievca pripadne ked sa ma budu pytat ( pozvany) tak ja vobec netusim co sa kupuje chlapcom bola by som rada keby ste poradili 🙂 boli sme raz pozvany na krst chlapcovi davali sme plienkovu tortu a peniaze aleto bolo 4 roky dozadu. Teraz krstim svojea neviem ani co ako rodicia mu kupit 🙈
naše dostalo peniažky
Vobec by som neriesila
1. Malemu je to uplne jedno
2. Platite uz krstiny a predpokladam, ze ked nieco potrebuje uz to od vas davno dostal
3. Dostane KOPEC veci od ostatnych
4. Ak sa niekto opyta, co dostal od vas (co si popravde neviem predstavit), povedz ze ste mu dali peniaze na sporenie.
5. Chapem ze mu chces dat nieco na pamiatku, ale…je to chalan. Pochybujem ze to oceni. Odloz mu kosielku, sviecku a daj mu spravit mensi album z fotiek, ako pamiatka to uplne staci.
@gladys_07 dakujem 🙂
jzs, ja som nasej nekupovala ku krstu nic 🙈🙈🙈 mne to ani nenapadlo. krstili sme spolu so sestrou- navzajom sme si sli za krstne a nic sme nedavali detom. lebo vecne dary- naco? dalsi bordel do domu a dietatu je to sumafuk. a peniaze by sme si len prelozili z ruky do ruky. takze sme sa tesili, ze sme mohli byt spolu a vybavene.
Nic. Mam dvoch chlapcov. Ako pamiatku maju krstnu kosielku. Dostali od ostatných, my sme platili oslavu. Myslim, ze na toto sa ma v zivote deti neopytaju 🙂
A su dary pre take dieta potrebne? My sme nasim 3 detom ziadny materialny dar nedali a od rodiny peniaze, oblecko pre maleho, nejake hracky, ziadne drahe dary...lebo to nie je o daroch...kedy to uz ludia pochopia, ze najvacsi dar je zivot co ste mu dali a sviatost krstu...a potom sa ludia hnevaju, kolko vela e stoji krst a prijimanie atd...sami sme duchovnu stranku prehlusili materialnymi vecami...
A prečo to riešiš o polnoci? Zlatú retiazku. Malú detskú obrázkovú Bibliu, ktorú bude pozerať do 6 rokov. Hostinu prichystáš. Čo ešte chceš kupovať? Načo? Veď nejde o vecné dary. Pomodli sa a spi. 🙂