Dar k narodeniu dieťaťa vo veriacej rodine

11. jan 2023

Prosím ak máte skúsenosť, poraďte mi niečo, rodičia dieťaťa sú trošku viac veriaci, na sashe veľmi nemám čas to všetko luskat ale nejaký darčekový boxik alebo niečo pre ich dieťatko.. Mohol by byť drevený krížik s menom dieťaťa? Alebo to už je moc? Proste nejaký dar hlavne seriózny, nič preplácane strakate, nie sperky..

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzinka888
11. jan 2023

Dreveny kriz s menom dietata? To fakt? Veriacej rodine? Nerob to. Kup radsej nejaky obraz. Videla som obraz Jezisa ako drzi v rukach novorodeniatko ako si hladia do oci. Dali sa tam napisat meno dietata, datum krstu.... Bolo to " kreslene ceruzou" cierno biele. Bolo to take v modernom prevedeni.

autor
11. jan 2023

@zuzinka888 kde si to videla prosím?

loliku
11. jan 2023

Taketo nieco? Ruzencek s menom popripade datumom narodenia...

autor
11. jan 2023

@loliku toto je kraaasne ☺️

loliku
11. jan 2023

Ja som to davala krstniatku na prijimanie, vseliake robi ta pani, rozne farby...

panelacikova
12. jan 2023

môj názor je taký, že každé dieťa, či už veriacich alebo neveriacich rodičov, znamená istú finančnú záťaž pre rodinu. na úvod je potrebné zabezpečiť množstvo vecí. vôbec by som neriešila svetonázor, dala by som k narodeniu dieťaťa do obálky nejakú sumičku. výška by závisela od vzťahu s nimi a od mojich finančných možností. narovinu povedané, z ruženca či krížika sa nenajedia, ani plienky nekúpia. to bez urážky. ak už teda sú to fanatici, tak pribaliť do obálky nejaký "svätý" obrázok.

veronikaszabova
12. jan 2023

@panelacikova presne tak, suhlasim.
Mna vzdy, ked prisli pozriet malych po narodeni, najviac potesila poukazka do DMky.

evakoc
12. jan 2023

Peniazky a co tak plyšový jezisko?? Alebo maju aj inych svatych??

kacena4
12. jan 2023

ak su veriaci (aj my sme) deti distali leporelo bibliu (hrube stranky) krasny darcek vyhrali sa s nou niekolko rokov a odlozila sa na pamiatku, alebo obraz (a4 max) so svatcom jeho mena, krizik deti dostavaju pri krste to nie, ruzenec detto to je pre rodica nie dieta len by to lesalo v supliku