Dar k 19. výročiu svadby

2. nov 2023

Aký dar kúpiť mužovi k 19.výročiu svadby? Zážitok, wellness pobyt som kupovala vlani, ešte sme tam neboli. Poukážka platí do31.12, pravdepodobne to nevyužijeme.Náradia má plnú garáž.

zmrzlinka2021
2. nov 2023

Prečo ste nešli na ten pobyt?

melanta
2. nov 2023

Ak dávam partnerovi zážitkové darčeky, tak na konkrétny termín. Takže objednala by som spoločnú masáž a potom večeru v dobrom podniku, buď kam chodíte radi alebo kam bežne nechodíte. Ale, ak ste na pobyte neboli lebo si nenašiel čas za rok, aby s tebou niekam išiel, tak otázka je, prečo mu opäť chceš ty niečo kupovať.

gypsomilka
2. nov 2023

Vyuzite poukaz a k tomu mu kup flasu vina a spolu vypijete. Naco dalsi dar ked ho ani nevyuzil?

pralinka25
2. nov 2023

nedavame si dary ale robime vzdy nieco spolocne. snazime sa si spravit den pre seba.

cimage
2. nov 2023

Sama vidis, ze je to uplna zbytocnost lamat si hlavu nad darcekom. Chodte na veceru, zabavit sa. Naco si robit este aj s vyrocim starosti. Potom dojdu vianoce, narodeniny, meniny, atd.

bolarazjedna
2. nov 2023

Načo kupujete darčeky na výročie, keď evidentne mate všetko? Je to potom len zbytočny stres a starosti, namiesto toho, aby ste sa na ten deň tešili, tak lámeš hlavu nad darčekom.
Aj naši stále niečo kupovali - sošky a podobne somariny, ktoré sú tak akurát lapacom prachu v dome....
My ideme na spoločnú slávnostnú večeru, alebo doma si niečo pripravím, upečiem koláčik, otvoríme si vínko, užívame si spoločnosť toho druhého. Manžel mi donesie kyticu a viac ani nečakám. Predsa to ze ma ľúbi cítim z iných giest každý deň.

autor
2. nov 2023

@zmrzlinka2021 ono je to trochu zložitejšie najprv to boli moje zdravotné problémy, potom ochorela následne v máji zomrela svokra, v júni sme boli 11dní pri mori a keď sme sa vrátili nastúpil na kurz čo mal nastúpiť až v októbri. Potrebuje to do práce , kurz má do 19.12. 6mes tvrdého učenia. Následne januára a februára rôzne skúsky. Bol doma iba pár krát, lebo praktickú časť stíha len tak tak. Aj keď je doma sa v podstate iba učí. Snažila.som sa.aby trochu vypol, ale nechcel, on bol vždy taký poctivý a perfekcionista

autor
2. nov 2023

@cimage
@pralinka25 nič takého sa teraz nedá realizovať, manžel príde domov najbližšie 19.12 a to už budeme viac než mesiac po... to budem akurát vypekať a stromček zdobit

bolarazjedna
2. nov 2023

Ak máte vlaňajší poukaz platný do 31.12, tak by som sa vykaslala na zdobenie stromčeka a vianočné pečenie a išla by som na ten wellness pred Vianocami ci počas Vianoc. Aspoň si ušetríte predvianočný zhon a stres a naladíte sa na seba.

autor
2. nov 2023

@bolarazjedna neviem si predstaviť stráviť Vianoce inde ako v kruhu rodiny, deti máme 4 a 6r, Sami dvaja sme boli naposledy niekde v r.2015

pralinka25
2. nov 2023

aha on nie je doma. je prilis daleko? Fakt neviem. pre mna je vyrocie o spolocnych spomienkach. pripomenut si preco sme spolu. co nas spojilo. pripomenut si skratka mile momenty pripadne vyrobit nove. cokolada kvety a ine darceky sa mi s tymto nespajaju. ten pobyt chapem ze ist sami pri detoch je zlozite. tiez nemame moznost ist od deti na viac dni.

bolarazjedna
2. nov 2023

Však si priplatte pre deti a choďte aj snimi....neviem kde máte ten wellness, ale nechať prepadnut je veľká škoda... Ak je tam nejaká možnosť zábavy aj pre deti, neváhala by som.

Alebo aspoň predajte tie vstupenky, nenechajte prepadnúť.

A teda normálne povedz manželovi, Šano, čo keby sme prestali kupovať darčeky na výročie a namiesto toho by sme spravili spoločný program, iba my dvaja? (po 8 rokoch je to ozaj na čase). Keď len do kina, ale proste spoločný čas je ten najvzácnejší, čo si môžte jeden druhému darovať

pralinka25
2. nov 2023

@bolarazjedna presne a mne by nevadilo ani keby to bolo o mesiac neskor ako je vyrocie.

autor
2. nov 2023

@pralinka25 ďaleko, niekedy keď sa neučia piatok tak vie prísť domov na piatok neskoro večer ale nedeľu doobeda musí späť.
Videla som fotky je to medzi horami v peknom prostredí aj som mu navrhla, že by sme tam prišli na víkend ale nesúhlasil, bola by to dlhá cesta aj deti, 4x prestupovať a kebyže daktorý vlak mešká sme v čudu.
Vlastne by sme tam došli v piatok okolo deviatej večer a v nedeľu o desiatej ráno štartovať domov aj to by sme došli domov za tmy

pralinka25
2. nov 2023

a deti na vikend nemaju kde zostat? ak fakt nie tak si spravte vyrocie neskor. alebo mu sprav nejake zostrihane video s fotkami ked ste boli mladi, alebo zo svadby nieco s hudbou a textom len od teba a posli mu to. skratka mala mila spomienka. a oslavite potom spolu. chodte hoc len na kavu a kolac ale budte spolu. o tom by vyrocie malo byt. dary si mozete dat na vianoce meniny narodeniny. vyrocie by malo byt o inom

autor
2. nov 2023

@pralinka25 nie, ešte nikdy neboli na noc bez nás. Svokra zomrela, mama je 2mes po infarkte, má mať čoskoro operáciu srdca. Švagrinú mám v Čechách brata v Taliansku, žije mi ešte krstná ale ona má 73 rokov a ťažký diabetes , také živé deti ako naše to není ani pre jednu z nich

pralinka25
2. nov 2023

jasne chapem. my sa bez nich tiez nepohneme. a fakt na ten welnes keby sli s vami?

autor
2. nov 2023

Keď som poukážku na pobyt kupovala mama bola zdravá chodila do roboty aj svokra normálne nefungovala

autor
2. nov 2023

@pralinka25 to by musel byť ten pobyt inde

pralinka25
2. nov 2023

tak to skus aspon predat. ja by som si vzala normalne dovolenku ked sa vrati a kym budu deti v skole a skolke by ste si mohli spravit pekny den

jj298
2. nov 2023

To je same nejde neda sa. To kde je ten pobyt na mesiaci? Naco si ho kupovala ked sa tam nemas ani ako dostat.
Kde je a zakolko? Ponukni ho cim skor. Niekto ho kupi. Do konca roka cssu dost