Co hovorite na tieto mena?
@lennyska55 V rodine máme Eliáša. Myslím, že sú to pekné mená.
nedala,jedine ak by som z neho chcela mať farára 😉 sú také biblické......ale záleží či sekne k priezvisku
Eliáško je krasne meno 🙂
Eliáš je krásne meno... 😉 a začína byť moderné 🙂
nie, nedala. Ale rozhodnut sa musis sama.. Nepoznam priezvisko, ci sa k tomu hodi. Poznala som jedneho Eliasa a volali ho Elo..
Urcite lepsie ako Sandokan. 😀
Vo vseobecnosti sa zacinaju vracat starozakonne mena. Elias je Elo ale neviem si predstavit ako sa bude volat Jeremias v rodine a medzi kamaratmi.
to je na tebe ake meno dieťaťu dáš .Každé meno je pekné keď sa volá ako má a nie nejake skratky a zdrobneniny 🙂
Elias je v pohodicke podla mna, ale Jeremias, to sa mi hodi tak skor do Jeruzalemu, neviem, no, moj osobny pocit 🙂
nedala, ale ty si daj ake sa paci tebe najviac
@lennyska55 Ano, a dokonca nam by sa hodilo k starsiemu synovi 🙂 Skor ten Elias sa mi paci, ten by sa nam hodil 🙂 Jeremias je troska tvrdsie ako Elias, to je krasne, makke, len tak plava na jazyku 🙂
A ja mam kamosku a volasa Eliasova a jej tato Elias a to je priezvisko... :D
nedala. chúďa dieťa.
Dajte si meno ake sa Vam paci. Mne osobne sa starozakonne pacia a aspon sa tak nevola kazde druhe dieta🙂
Eliáš nie je zlé, ale tu u nás je také priezvisko
@lennyska55 mena su krasne 😉 moj nazor je,ze k nemu musi pasovat aj priezvisko.Ak je priezvisko typicky slovenske,tak treba vhodne meno dobre zvazit.
krááásne mená.. 🙂 Eliáška má kamarátka (Benjamína, Sebastiána a Eliáša.. 🙂 ) tiež ho volaju Elo 😉 a Jeremiáška ma tiež kamarátka (Noemku, Jeremiáša) volaju ho Mio.. 😉
mm sa páči Izmael len 😀
Mne sa pacia obnidve mena, mam susedku, kamaratku a ta dala meno Simeon, zo zaciatku to bolo take divne,ale teraz sa k malemu neskutocne hodi,takze kazde meno je jedinecne ak sa paci vam
Ja mam krsnata dvojicky - Eliasa a Tadeasa. Vsetci sme na zaciatku krutili hlavami, co si to rodicia vymysleli, ale museli sme samozrejme akceptovat. Zvykli sme si 🙂. A dnes, po dvoch rokoch sa mie tie mena uz celkom aj pacia, aj led je veeelmio dolezite priezvisko! Inak, Eliasov je odvtedy v nasom meste ako dazdoviek po dazdi 😀
A nechceš dať meno Mojžiš, Abrahám? a čo Ábel alebo Simson? Alebo Jurošík, Chuan, Yogi, Pat alebo Mat? hm? Neber to v zlom, ale kalendár má 365 a viac mien, tak si vyber niečo normálne, chudák decko. Neviem, či rodičia sa chcu za každú cenu odlišovať od ostatných alebo načo vymýšľaju taketo hovadiny. Prepáč.
A čo takto niečo normálne???
a mne sa tak vidi, ze lennyska55 sa dobre bavi...
Veľmi krááááásne mená oba.A netreba ani priezvisko len si vybrať.Nemusia sa všetci chlapci volať Marco,Samuel,Max,Leo....som zvedavá či naozaj dáš jedno z mien...;)
a co tak Jezis (s makcenom) alebo Judas (s makcenom) to je este orginalnejsie a take naozaj biblicke .....
vzdy lepsie ako Svatopluk
@lennyska55 by si mala dat take, ake sa ti paci.. mne osobne viac Elias ale je to tvoje dieta..
nedala
Elias je krasne meno.
@lennyska55 Ja by som nedala.. nepacia sa mi mena tohto typu.. 🙂