Dajte tipy na vychytávky na svadbu.

nika3136
11. jún 2019

Dobrý deň
Viete poradiť nejaké špeciálne vychytávky na svadbu? Fotokútik, tanečné papuče pre hostí, knihu hostí či strom na odtlačky prstov - poznám.
Plus ako originálne darovať peniaze a žreby? (Okrem váš prvý milión a autíčka, ktoré ťahá za sebou zmotané peniažky).

Mali ste prichystané niečo špeciálne? 🙂 budem rada za všetkých kreatívcov.

radolina
11. jún 2019

@nika3136 podla mna si si odpovedala sama, vsetko take co byva alebo aj nebyva si si napisala, napriklad je fajn este taky fotak, z ktoreho hned lezu vytlacene foto aq hostia to lepia do pamatanej knihy vasej zo svadby 🙂 Kniha sa da objednat kde kolvek 🙂

petkaaa
11. jún 2019

Skús sa prekliknúť na mojasvadba.sk, tam baby povymýšľajú aj nemožné a hlavne tam nájdeš aj názory po svadbe, čo bolo zbytočné, čo by urobili inak a čo chýbalo... Mňa ešte napadli košíky na WC, kde budú napr. na dámskom intimky, náhradné silonky, lak na vlasy, šitie, žuvačky, hygienické vreckovky... a pod.

sisulia
11. jún 2019

Mne sa hrozne paci ako sposob darovania penazi, ze do krabicky kupis v lekarni taku velku striekaciu a do tej das zrolovane peniaze a tam das, ze financna injekcia :D to je tak vtipne

vikusjk
11. jún 2019

@petkaaa presne to som chcela napisat, je to super napad, manzelova sesterka mali na svadbe na toalete aj vlhcene obrusky tie jedlotlivo balene a tiez lahucke deodoracne vonavky, skvele to padlo, kedze bolo horuco.

K fotkam kupuju aj tie jednorazove fotoaparaty, a dava sa to na stol, aby kazdy host mohol spravit par fotiek. Nemusi to byt ten, co hned fotky lezu von, ale klasicky na pamatovku.
Peniaze segra zbierala do prasiatka, kde mala foto exotickej krajiny, a ze na svadobnu cestu.

vikusjk
11. jún 2019

A este ma napadlo, mamina dala segre spravit lod (spoznali sa na lodi), kde do stredu obliekli dve miniflase sampanskeho ako zenicha a nevestu a na plachte boli vsade pripevnene rolky penazi.

z1984
11. jún 2019

My sme si dali vyrobit velke plastove facebookove okno

martinuska
11. jún 2019

Na jednej svadbe mali na damskom wc krabicku 1.pomoci- zopar vloziek, intimky, 3 kusy siloniek, nejake nahradne ramienka na podprsenky, lak na vlasy, sponky, naplaste...neviem ci bola aj na muzskom 😁

monika7000
11. jún 2019

moja sestra vyrába takéto svadobné drobnôstky a ukázala mi gratulačnú kytičku z praliniek a po boku boli žreby...bolo to zaujímavé...🙂

liduska12
11. jún 2019

My sme mali ako darcek pre svadobnych hosti kolaciky stastia z najkolaciky.sk. Teraz sme boli na svadbe kde boli Tic Tacy ako darcek pre hosti, prelepene s krajkovou servitkou a s nalepkou s menom nevedty a zenicha a datumom svadby. A k tej knihe hosti sme mali aj polaroid co rovno vyplul fotku a tu si hostia lepili do knihy s venovanim. A ked je taka moznost je fajn mat bud platno kde bezia fotky nevesty so zenichom alebo niekde ich vystavit, ludia si to radi pozeraju 🙂

liduska12
11. jún 2019

A od kamosov sme dostali zreby na takych dlhych sparatkach prichytene s tymi malymi drevenymi stipcekami zapichnute v kochliku s kvetinou. Moze byt ziva alebo umela, ale bol to pekny darcek 🙂

zmn
22. sep 2020

ja vyrabam nieco take....uz je neskoro, ale keby nahodou este niekomu trebalo

buzby
22. sep 2020

Ja som pripravila na Wc košík / škatulu, ktorá obsahovala rôzne pomôcky pre ženy. Sprej, lak na vlasy, silonky, vlhčené obrúsky, make-up, špirálu, náplaste na otlaky a pod. Podobný košík som videla aj maminej svadbe aj pre pánov. Čo sa týka fotokutika tak odporúčam dať si vyrobiť biele plátno s menami dátumom a pod. Vyzerá to oveľa krajšie ako napríklad tie kvetinové steny.