Čo všetko nezabudnúť na svadbu?

janqa999
25. jan 2022

Dievčatá ,poprosím vás ...tie ktoré ste mali svadbu toho roku alebo budete mať. Čo všetko nezabudnúť na svadbu ? Aj každá drobnosť čo vás napadne . Moja bude už o 2 mesiace a stres neskutočný ...neviem či myslím na všetko🤷🤷🤷ďakujem 😊♥️

petka1402
25. jan 2022

@janqa999 najprv napíš čo máš a potom nech sa tu neopakujú odpovede, či je svadba mala, veľká, dedinská, mestská, v kostole? Atď rozpočet

marth16
25. jan 2022

@janqa999 ahoj podľa mňa je dôležité napísať si harmonogram ( aspoň približne) a pri jeho písaní si aj prekontroluješ či máš všetko. Môžu ti pomôcť pri tom aj zo dve baby ktoré budú na svadbe. Im potom dáš ten harmonogram, aby boli počas svadby nápomocné, a ty si si mohla svoj deň užiť.

nique
25. jan 2022

Pisem z mojej skusenosti: prepocitat stolicky v sale. My sme to iba prebehli a ked si hostia zacali sadat, chybalo nam 10 miest. My sme mali objednanych 120ludi + 10deti. Agentura si to vysvetlila ako 120 z toho 10deti.
Inak moja svadba bol pruser kazdu hodinu. Mozem pisat zazitky 🙂. Opil sa nam sofer, padla som v satach do blata, rozpadla sa nam vzdusna torta

luci_ba
25. jan 2022

@janqa999 predpokladám ze veci ako sálu, šaty, dj, jedlo, vysluzky, matriku, prstene, fotografa, koláče máš 😊 mne sa osvedčilo mať zásobu zatvaracich spendlikov, padala mi spodnica tak som ich hneď využila. Na fotenie si zober fľašku s vodou, ja som skoro umrela od smadu, potom nahradne topánky, (ja som svoje svadobne vychodila v byte doma, ale popolnočne som nestihla a veru hned som sa prezuvala), potom rúž na pery (mne ten od vizažistky nevydržal ani po fotenie), potom my sme mali fotenie s prskavkami ked uz bola tma, bolo to krasne odporúčam.. No a potom oblečenie na druhy deň, ak teda nespite doma 😁

sandokanka36
25. jan 2022

tak ak bude uz za dva mesiace, predpokladam ze to hlavne mate poriesene a tiez by pomohlo aj to tu vypisat, lebo by sme sa tu vsetky opakovali.

vilma7
25. jan 2022

Stres? A.prosim ťa z čoho? Všetko sa dá vybaviť pekne z.domova za PC.
Ja som sa popri príprave svadby učila na štátnice (Mgr.) A všetko v pohode zvládla.

Koľko budeš mať ľudí?
Hlavné si to zbytočne nekomplikuj ako sa dá.