Ahojte, chcem sa spýtať čo zvyknete kupovať svokrovcom pod stromček ? Absolútne neviem. Nekupujeme si nejaké veľké dary, ale pod tým stročekom, by si naozaj každý mal nájsť aspoň najeakú maličkosť. Svokra neni na také že krémiky, šminky,handry a svokor sa tiež nevyobliekáva tak neviem vôbec. Dajte nejaké typy budem vďačná.
@vveroniika tento rok sama svokra navrhla nočné lampy na stoliky v spálni a že dosluhuju nástenné hodiny v kuchyni. Tak paráda konečne bez rozmýšľania 🙂
svokra chcela nove taniere a vinove pohare 🙂 a svokrovi sme kupili karticku v hodnote 20e na umyvarku auta,ziadne velke dary 🙂
my uz davame svokrovcom spolocny dar...lebo kozmetiku svokor neodceni,poukazky vobec takze minuly rok dostali rodinny obraz do obyvacky,tento rok im davame bambusove osusky 2ks a bambusove uteraky 2ks..tot vsio
@vladika11 najlepsie ked si sami povedia co by sa im zislo 🙂 ze?
My kvalitné víno v darčekovom balení, to kupujeme každý rok a vieme, že to vypijú lebo víno majú radi. A tento rok darčekový poukaz do wellnes v hoteli, ktorý je neďaleko nich, tento rok si obľúbili sauny a wellness. Minulý rok sme im kúpili výstup na Lomnický štít so sprievodcom a rok predtým lístky do divadla. Snažíme sa vždy niečo také čo ich aktuálne baví.
@lenicka777 Ako vždy sme sa pýtali a vždy odpovedali rovnako→šetrite si peniažky nič nám netreba.Raz sme im kupili krásne vyšívané osušky, potom svokre poukážku na kozmetické ošetrenie pleti a svokrovi termoprádlo, pred tým kuchynské nože ako spoločný darček. No teraz nám dochádzajú nápady. Ako wellnes pobyt určite nehrozí. Oni sú také domáce typy.
@lenicka777 veru.. Aj keď teraz rozmýšľam minulý rok chcela hrniec, tak to sme tiež nemuseli uvažovať🙂
Listky do divadla alebo nejaky koncert, pripadne darcekove poukazky na nakup knih pre svokra a svokre do parfumerie
Ja jazdy rok robím kalendáre s fotkami vnúčat,pre nich naj darček.a vždy chcú dáky wellness pobyt v prirode
@vveroniika poukážku na masáž, na wellness, do obchodu kam vieš že chodia napr. kníhkupectvo alebo teraz sa dajú spraviť kalendáre z fotiek, my sme tak dávali z fotiek vnúčat a malo to úspech 😁
@vveroniika u nas maju velky uspech tieto pecene caje https://www.zlavomat.sk/akcia/696194-balenia-ch...
Tiez si kupujeme iba drobnosti.
@simsalabim Keďže aj my kupujeme len maličkosti, ten čaj znie ako fakt dobrý nápad. Čajíky ľúbia obaja. Lístakmi do divadla alebo kníhkupectva ich neohromím. Sú to prostí ludia ale s veľkým srdiečkom. Takže naozaj niečo jednoduché a pekné.
@vveroniika ja akurát pre nich riešim posteľné prádlo. Ja som si prednedávnom také kúpila , no svokre sa veľmi páčilo,takže kupujem pre nich také isté..
@vveroniika som rada, ze ta to oslovilo 😉 Tie caje su naozaj chutne a je to taka mila drobnost, co aj pekne vyzera aj dobre chuti.
Pripadne take voltareny, kamziky a maste atd z lekarne, dostat ich v darcekovych sadach. My take davame manzelovym starym rodičom
mna este napadlo k tym pečenym čajikom,lebo to je velmi dobry napad a su aj velmi chutne..keby ti to bolo malo,dokup im k tomu pekny vianočny hrnček,napr..v pecu tam su lacne..a pribal im tvoje domace vianoč.pečivo,v peknej malej vianoč.krabičke..urob im take milé baličky..
My sme im zaplatili wellness pobyt na vikend 🙂
Kolegyna rodicom na vianoce robi darcekovy kos, kava, caje, sladke co maju radi, nejake vinko a alkohol pre navstevy/vraj/ , niekedy im dava aj nejake vitaminy alebo nieco z lekarne, co uzivaju / to ich vraj tesi najviac/
My tiez davame spolocny dar, minuly rok obraz s fotkami a predtym rok zase sme im wellness pobyt kupili 🙂
Dobrú knihu, možno darčekový kôš kam dáte niečo čo majú obaja radi
Vecna dilema aj u nas.... svokrovci maju vsetko!!! Kozmetiku nepouzivaju..umyvaju sa obyc mydlom... vonaviek ma svokra plnu skrinu... do divadla ci kina nechodievaju... a este su aj divní 🤦🏻♀️🤣🤣🤣🤣 neviem kde zobrali mojho mega muza ❤
@vveroniika svokre kozmetiku, naucila som ju na nu😊a na svk taku nekupi. A svokrovi som vymyslela sal.. tiez len drobnosti..