Čo ste si obliekli len na svadbu na úrade?

lulistek
30. okt 2015

Ahojte, zaujimaju ma vase skusenosti, tie co ste sa vydavali len na urade s dvoma svedkami bez hostiny, co ste mali oblecene?

Dakujem

ofinka
30. okt 2015

jednoduche saty smotanovej farby s kratkym rokavom, puzdrove po kolena, vhodne neskor aj do divadla. kupene v Peek and cloppenburg v zlave za 39 eur. 🙂

milota164
30. okt 2015

to je predsa uplne na tebe mozes mat aj velke biele saty alebo obycajny kostym ako chces 🙂

jeennyv
30. okt 2015

co len chces, saty ci kostym, to je na tebe, znama co sa vydavala len takto mala taky svetlucky kostym smotanovy alebo si mozes dopriat aj jednoduche svadobne saty je to len na tebe...dnes sa beru aj v rifliach a botaskach, aj ked podla mna to chce nieco sviatocnejsie----

alex999
30. okt 2015

Ja som mala biely nohavicový kostým 🙂

ludmilaka
30. okt 2015

@lulistek Klasika, svadobné šaty a muž oblek. Ja som dosť chcela byť raz v svadobných šatác
h 😉

anna320
30. okt 2015

ja som mala som cipkovane saty smotanovej farby po kolena

pan_dokonaly
30. okt 2015

Oblek nie ciernej farby, kedze to bolo doobeda a pekne hnede topanky 😎

jana_eyre
30. okt 2015

ja som mala spolocenske biele saty z internetu a muz mal svoj bezny modry oblek..

elise
30. okt 2015

@lulistek svadba na urade zlebo v kostole je to jedno, dolezite je ze si beries svojho vyvoleneho. My sme sa brali tajne len my a dvaja svedkovia. Uces kadernicka, make up vizazistka, kytica, topanky,pierko svadobny oblek....kedze bolo leto, maj 2000 bolo nedkutocne teplo maia som puzdrove biele saty, nasim sje to povedaliba ksninej 60. Foto je sfotene z klasickych fotiek. Svadba na urade nieje menejcenna ako v kostole a peniaze na hostinu sne minuli efektivnejsie.

jeennyv
30. okt 2015

@elise ja normalne odcenujem, ze si sem dala fotky a pochvalila sa, dufam,ze vam to stale drzi, ked ste to dali tak na tajnasa 🙂 🙂

elise
30. okt 2015

@jeennyv dakujem 15 rokov je dost😊dufam ze budeme spolu aj nadalej. 😵

jeennyv
30. okt 2015

@elise gratulujem...ja nie som zastankyna zivota na divoko , preto ocenujem aj ked sa ludia vezmu takto v skromnosti s dvomi svedkami atd... nech vam to len dlho vydrzi.... 🙂

ingelika78
30. okt 2015

Ja som mala civilny obrad a kratke saty. (To je moj otec co ma vedie k zenichovi 🙂

ingelika78
30. okt 2015
marcah
31. okt 2015

Ja som mala svedkov, rodicov a surodencov. Manzel tam nemal nikoho. Bolo nas dokopy asi 10 a mala som biele kratke saty z ebay za cca 15 eur 🙂. Dorazili den pred obradom 😕

annak7
31. okt 2015

Aj my sme mali svadbu na urade len s dvoma svedkami, tajne ako prekvapenie pre vsetkych, nikto doma to ani netusil...obrucky, oznamenia som zabezpecila cez internet,kyticu a pierko pre manzela som robila sama...oblecene som mala dlhe krajkove saty maslovej farby, natocene vlasy s ozdobou rovnakej farby ako saty, manzel mal tmavohnedy oblek. Po obrade sme pozvali svedkov na obed a urobili zopar fotiek v prirode. Aj tak to bol moj najkrajsi den 🙂

libka1
31. okt 2015

den predtym som si kupila v Poluse za par eur take kremove letne saty kedze bol hic ako slak.

mimla
31. okt 2015

Mala som len svedkov a obrad bol na úrade. Mala som zelené šaty nad kolená z čias našich babiek a k tomu dobovo prislúchajúce topánky s remienkom.

marcah
31. okt 2015

@lulistek ... tu su tie moje z ebay za 15 eur ... su na ramienka a kabatik bol pozicany....

vik_i
1. sep 2016

Ahojte, môžem sa opytať? Chceli by sme sa s priateľom vziať na urade. Môže nám isť za sedka priateľov ženatý kamarát?

annak7
1. sep 2016

@vik_i jasne...ktokolvek kto dovrsi 18r....a treba dvoch...pokial viem. My sme mali manzelsky par kamaratov

silvitita
1. sep 2016

uplne koho chceš aj brata ,uja ženaty vydatá je to jedno

vik_i
1. sep 2016

@silvitita
@annak7 ďakujem za radu😊

15katka11
1. sep 2016

My sme mali svadbu na úrade s dvomi svedkami a našou malou družičkou 🙂 Mala som oblečené dlhé jednoduche biele šaty

zuzi010893
4. júl 2017

Ahojte kočky . Mám otázočku . Vo štvrtok sa berieme na úrade a chcem vedieť či sa niečo tam má niest a či sa dáva dačo starostovi,? Ďakujem

1lucia21
15. okt 2017

Dobry den zienky. Chcela by som poradit. V oktobri mame s priatelom svadbu,ale kedze som rozvedena bude na urade. On chce po urade mat velku hostinu zo vsetkym co ktomu patri, kedze sa zeni prvykrat. Poradte mi ako riesit saty,a aj kroj? Som uplne mimo z toho. Biele uz asi nie ale smotanove? Dlhe kratke? Dakujem za kazdu radu. Ludi bude cca 120.

minttu
15. okt 2017

@1lucia21 Biele preco uz asi nie? Je to len a len tvoja vec, vyber si take ake chces. ❤ Ja som sa vydavala na urade v ciernych.

mijo53
15. okt 2017

@1lucia21 biele skôr nie ako áno, ale smotanové, maslové áno, aj dlhé, menej nápaditého strihu, bez závoja, venčeka

natikasim
22. máj 2018

@ingelika78 ahoj mozem sa spytat mala si svadobny obrad vonku dalo sa to dohodnut na urade??? Kde to bolo?

ingelika78
22. máj 2018

@natikasim Ahoj ano vonku, to bolo v Slovenskom Raji (Spisska Nova Ves). Nebol ziadny problem, ja som na urade povedal ze namiesto na radnici ci by nebolo mozne mat obrad vonku kedze to bolo v lete.