Ahojte, zaujimaju ma vase skusenosti, tie co ste sa vydavali len na urade s dvoma svedkami bez hostiny, co ste mali oblecene?
Dakujem
to je predsa uplne na tebe mozes mat aj velke biele saty alebo obycajny kostym ako chces 🙂
co len chces, saty ci kostym, to je na tebe, znama co sa vydavala len takto mala taky svetlucky kostym smotanovy alebo si mozes dopriat aj jednoduche svadobne saty je to len na tebe...dnes sa beru aj v rifliach a botaskach, aj ked podla mna to chce nieco sviatocnejsie----
Ja som mala biely nohavicový kostým 🙂
ja som mala som cipkovane saty smotanovej farby po kolena
Oblek nie ciernej farby, kedze to bolo doobeda a pekne hnede topanky 😎
ja som mala spolocenske biele saty z internetu a muz mal svoj bezny modry oblek..
@lulistek svadba na urade zlebo v kostole je to jedno, dolezite je ze si beries svojho vyvoleneho. My sme sa brali tajne len my a dvaja svedkovia. Uces kadernicka, make up vizazistka, kytica, topanky,pierko svadobny oblek....kedze bolo leto, maj 2000 bolo nedkutocne teplo maia som puzdrove biele saty, nasim sje to povedaliba ksninej 60. Foto je sfotene z klasickych fotiek. Svadba na urade nieje menejcenna ako v kostole a peniaze na hostinu sne minuli efektivnejsie.
Ja som mala civilny obrad a kratke saty. (To je moj otec co ma vedie k zenichovi 🙂
Ja som mala svedkov, rodicov a surodencov. Manzel tam nemal nikoho. Bolo nas dokopy asi 10 a mala som biele kratke saty z ebay za cca 15 eur 🙂. Dorazili den pred obradom 😕
Aj my sme mali svadbu na urade len s dvoma svedkami, tajne ako prekvapenie pre vsetkych, nikto doma to ani netusil...obrucky, oznamenia som zabezpecila cez internet,kyticu a pierko pre manzela som robila sama...oblecene som mala dlhe krajkove saty maslovej farby, natocene vlasy s ozdobou rovnakej farby ako saty, manzel mal tmavohnedy oblek. Po obrade sme pozvali svedkov na obed a urobili zopar fotiek v prirode. Aj tak to bol moj najkrajsi den 🙂
den predtym som si kupila v Poluse za par eur take kremove letne saty kedze bol hic ako slak.
Mala som len svedkov a obrad bol na úrade. Mala som zelené šaty nad kolená z čias našich babiek a k tomu dobovo prislúchajúce topánky s remienkom.
Ahojte, môžem sa opytať? Chceli by sme sa s priateľom vziať na urade. Môže nám isť za sedka priateľov ženatý kamarát?
uplne koho chceš aj brata ,uja ženaty vydatá je to jedno
Ahojte kočky . Mám otázočku . Vo štvrtok sa berieme na úrade a chcem vedieť či sa niečo tam má niest a či sa dáva dačo starostovi,? Ďakujem
Dobry den zienky. Chcela by som poradit. V oktobri mame s priatelom svadbu,ale kedze som rozvedena bude na urade. On chce po urade mat velku hostinu zo vsetkym co ktomu patri, kedze sa zeni prvykrat. Poradte mi ako riesit saty,a aj kroj? Som uplne mimo z toho. Biele uz asi nie ale smotanove? Dlhe kratke? Dakujem za kazdu radu. Ludi bude cca 120.
@ingelika78 ahoj mozem sa spytat mala si svadobny obrad vonku dalo sa to dohodnut na urade??? Kde to bolo?
@natikasim Ahoj ano vonku, to bolo v Slovenskom Raji (Spisska Nova Ves). Nebol ziadny problem, ja som na urade povedal ze namiesto na radnici ci by nebolo mozne mat obrad vonku kedze to bolo v lete.
jednoduche saty smotanovej farby s kratkym rokavom, puzdrove po kolena, vhodne neskor aj do divadla. kupene v Peek and cloppenburg v zlave za 39 eur. 🙂