Ahojte,
čo ste obliekali deťom na svadbu? Mame svadbu v lete a syn bude mat cez 2 roky. Všetci ma presviedčajú, za oblek. Ale ja už tersz viem, že mu v nom bude horúco 🙈 Skôr som za nejaké pekne šortky/lanové, biela koseľa, poprípade motýlik a tenisky. Aké máte skúsenosti vy? Ďakujem 🙂
náš 14-ročný syn mal rifle, bielu košeľu a normálne topánky, žiadne lakovky.
Ahoj náš mal ľanové nohavice a béžovú košeľu s krátkym rukávom z prírodného materiálu tiež. Ak mi pošleš správu môžem poslať foto
Deťom by som určite oblek neobliekla.. nejakú peknú košeľu s krátkymi gatami a trakmi bude určite stačiť..
uplne staci kosela, v pohode kratky rukav a pekne nohavice, lanove by boli paradne. som ale za dlhe, nie sortky. imitacia motylika/alebo kravaty (dreveny by som nevolila) a mat v zalohe nejaky tenky svetrik slusny (ak by sa schladilo)
nas mal svetle bezove lanove nohavice a modru koselu s kratkym rukavom, navrch mal aj tmavomodre sacko, ale len na zaciatku, mal aj klobucik a motylik.. bol fesak 🙂 ale samozrejme, ze prastara mama si neodpustila a komentovala, ze mal mat oblek ako tatino a ze mu ho mohla kupit, ak na to nemame :D :D :D
presne tak ako si napísala, pekné kraťasy, ľanová košieľka, môže mať aj štýlový slamený klobúčik, pekné plátenky. V obleku by sa uvaril zaživa, vieme aké sú horúčavy už od mája...
Dobre rozmyslas,presne tak by som obluekla aj ja
Ja som nikdy takto deti nevyobliekala na svadbu. Ked v lete tak ano, stacia kratasky, peknu letnu bielu koselu a bude aj tak za frajera.
Obleky mi pridu pre male deti zbytocne.
My sme boli na svadbe v novembri, keď mal syn čerstvé 2 roky a mal oblek - nohavice, vesta, košeľa biela a kravata, obuté mal svoje sandalky ktoré doma vtedy používal ako papuce, ak by bola svadba v lete, obliekla by som mu niečo ľahšie- napr na promóciach predtým v lete mal kratasy a koselu
takto malemu dietatu naozaj oblek nie... biela kosela, rifle, dreveny motylik a bude fesak jak sa patri 🙂