Čo ste obliekali deťom na svadbu?

13. feb 2023

Ahojte,

čo ste obliekali deťom na svadbu? Mame svadbu v lete a syn bude mat cez 2 roky. Všetci ma presviedčajú, za oblek. Ale ja už tersz viem, že mu v nom bude horúco 🙈 Skôr som za nejaké pekne šortky/lanové, biela koseľa, poprípade motýlik a tenisky. Aké máte skúsenosti vy? Ďakujem 🙂

kaktusik007
13. feb 2023

takto malemu dietatu naozaj oblek nie... biela kosela, rifle, dreveny motylik a bude fesak jak sa patri 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrea_82
13. feb 2023

náš 14-ročný syn mal rifle, bielu košeľu a normálne topánky, žiadne lakovky.

marth16
13. feb 2023

Ahoj náš mal ľanové nohavice a béžovú košeľu s krátkym rukávom z prírodného materiálu tiež. Ak mi pošleš správu môžem poslať foto

jana_eyre_2
13. feb 2023

Deťom by som určite oblek neobliekla.. nejakú peknú košeľu s krátkymi gatami a trakmi bude určite stačiť..

ukulela
13. feb 2023

uplne staci kosela, v pohode kratky rukav a pekne nohavice, lanove by boli paradne. som ale za dlhe, nie sortky. imitacia motylika/alebo kravaty (dreveny by som nevolila) a mat v zalohe nejaky tenky svetrik slusny (ak by sa schladilo)

radkaradix
13. feb 2023

nas mal svetle bezove lanove nohavice a modru koselu s kratkym rukavom, navrch mal aj tmavomodre sacko, ale len na zaciatku, mal aj klobucik a motylik.. bol fesak 🙂 ale samozrejme, ze prastara mama si neodpustila a komentovala, ze mal mat oblek ako tatino a ze mu ho mohla kupit, ak na to nemame :D :D :D

jamimo
13. feb 2023

presne tak ako si napísala, pekné kraťasy, ľanová košieľka, môže mať aj štýlový slamený klobúčik, pekné plátenky. V obleku by sa uvaril zaživa, vieme aké sú horúčavy už od mája...

zorkahorka
13. feb 2023

Dobre rozmyslas,presne tak by som obluekla aj ja

euka210
14. feb 2023

Ja som nikdy takto deti nevyobliekala na svadbu. Ked v lete tak ano, stacia kratasky, peknu letnu bielu koselu a bude aj tak za frajera.
Obleky mi pridu pre male deti zbytocne.

evinqua
14. feb 2023

My sme boli na svadbe v novembri, keď mal syn čerstvé 2 roky a mal oblek - nohavice, vesta, košeľa biela a kravata, obuté mal svoje sandalky ktoré doma vtedy používal ako papuce, ak by bola svadba v lete, obliekla by som mu niečo ľahšie- napr na promóciach predtým v lete mal kratasy a koselu