Ahojte co ste mali oblecene na matrike sobasi? Bude to neformalne stvrtok poobede len my a dvaja svedkovia. Mozeme prist s priatelom v rifliach? Poradte co mali vase polovicky aj vy pri takomto neoficialnom sobasi.
Tak predsalen sa trosku lepsie obliect - oblek a kostym. Ja som mala spolocenske saty, muz oblek.
Muz oblek a zena saty.
Krstna taky mala. Oblek a saty. Preco chces rifle?
Mozem saty cervene alebo cierne ?
Môžeš čo len chceš, ak tam nie je daný dresscode, tak si obleč čo sa ti páči. Tvoja svadba🙂
Prist v svadobnych satach sa fakt nemusi, ale rifle to je uz moc. Urcite doma najdete koselu a dake slusne saty, aj matricny personal nechodi v rifliach, ale patricne sa oblecu. Ja som mala spolocenske biele tehotenske saty, muz oblek, koselu.
Dala by som si cervene.
My sme mali o 2svedkoch,povedali aby sme prišli slušne oblečení,že rifle niesu vhodné,ja som bola 12dbi pred pôrodom čiže som nič neobliekla 😄 nakoniec som mala letné šaty,muž čierne rifle a bielu koselu
Áno v kľude môžeš farebné šaty,ja som mala pasikave
ja som mala z pozicovne svadobne saty 😁 muz oblek, aj vsetci ostatni sa obliekli akoby do kostola.. my sme nemohli mat v kostole len kvoli viere svokrovcov, vsetko ostatne bolo klasika
pokial viem, sobasiaci pride slavnostne, treba mat trosku uctu k tomuto aktu (nejdete kupovat zemle 🙂 ), nemusia to byt svadobne saty, staci nieco slusne, na farbe nezalezi 🙂 prajem vela stastnych spolocnych rokov 🙂
My sme mali tiez len pri svedkoch, muz mal oblek a ja kratke biele cipkovane saty
jedna dcera spisovatelky mala pocas takehoto obradu covidovy ochranny odev, takze mozes ist aj v plynovej maske a usetris na mejkape🙂 ale to z recesie. ja by som ti radili, oblec sa pekne, budes si 20 rokov pozerat fotky, aj tvoje deti si budu tie fotky pozerat a zostanu im v srdci, ja si uchovavam svadobnu fotku mojich rodicov, takze tak...
@denkatn my fotografa nebudeme mat
Biele puzdrove saty s kr. rukavom a na tom boli take strieborne kvet, vysite, biele lodicky... Mm mal modre nohavice a nejaku koselu s decentnym modrym vzorom a modre kozene boty...
Dakujem za odpovede beriem saty a muz koselu
Ja som mala krásny jasnočervený kostým a biele tielko. Využila som to neskôr v práci.
nooo, ak pojde manzel len v koseli, daj vediet, kde ten sobas bude 🙂 prepac, len som sa pousmiala pri tej predstave ako by sa zatvaril sobasiaci 🙂
mala som biele šaty a muž oblek
Teraz by bolo vhodné mať muž slušný oblek a žena napr. kostým so sukňou po kolená (podľa veku). Rifle určite nie.
Ja som mala normalne svadobne saty a muz oblek tiez sme mali iba o svedkoch . A plus deti .
Teraz sa aj na nedeľnú omšu do kostola chodí v teplákoch, v lepšom prípade rifliach. Pre mňa je to sviatok, jediný deň, môj deň...nás deň. Rifle sú pre mňa neprípustné a aj by ma urazilo, keby svedkovia prišli v rifliach.
No tvoja svadba, hoc aj v plavkách 🤷
Ja som mala svadobné šaty 🙂 svadbu sme mali v úzkom kruhu len 🙂
Moja sestra je matrikarka, ona chodí v šatách, sobasiaci v obleku, tak aj nevesta a ženích by mali byť oblečení slušne a primerane okolnosti. Raz mali sobáš, kde prišli novomanželia v rifliach, dokonca v krátkych.
Ja som mala normálne krásne svadobné šaty a muž oblek. Neviem si predstaviť vydávať sa v rifliach.
znama mala takto sobas len o 2 svedkovh na matrike. ona biele leginy, biela tunika, on sako a nohavice. ini znami mali takto, ale v lete-on kratasy. oddavajuci bol pohorseny, predsalen je to urcity akt. oblecenie je na vas aj keby ste dosli v monterkach, ale verim, ze mate v satniku aj lepsie kusky