Pekný večer maminky čo ste kupovali svojim polovičkam na výročie poraďte niečo nejaké nápady
ja som kúpila zlatú platničku na retiazku s vygravírovanými menami naších detí 🙂
My si davame len pusu ❤ a veceru pri svieckach
Nič.rokmi sa nakopi toľko zbytočností.ze už nekupujeme nič len preto.lebo by bolo treba darček.
Ja kvety a manžel pralinky.Tie ma veľmi rád.Chodime aj na večeru 🙂
My chodime na veceru do lepsej restauracie a urobime si pekny vecer, ked sme mali pred 3 rokmi 25 vyrocie isli sme na rande deti sa smiali, pretoze sme isli kazdy v inom case muz chodieval vzdy neskor tak sme dodrzali tradiciu stretli sme sa na nasom mieste a odtial sme isli na veceru bola to krasna spomienka a muz mi dava vtedy krasnu kyticu a ja jemu vacsinou nic u mna ta kytica vzdy boduje pretoze kvety my dava len na sviatok
@sarpej555 keď sme sa presťahovali do domu, nemali sme ešte zateplenie, ani fasádu. Zateplenie sme urobili na jar s tým, že fasáda nie je až taká dôležitá. Ja som sa zatala a dohodli sme sa s robotníkmi, že fasáda na jeseň bude. Nasla som si dve práce, šetrila ako sa dalo a dva dni pred jeho narodeninami mi dodali materiál. Presne v deň narodenín bola fasáda takmer komplet hotová. Bol to taký spoločný darček, ale myslím, že sa veeelmi potešil 😉
@eriksonka1234 tak to bolo určite niečo pekné viac ako darček
@sarpej555 na posledne vyrocie som mu kupila taku lepsiu flasu whiskey, kedze ju ma rad a rad si raz za tyzden da poharik 🙂 a pred tym sme sa myslim dohodli a kupili si wellness vikend, kazdopadne snazim sa to smerovat smerom k spolocnym aktivitam alebo takym co viem, ze ma rad partner (tie escape hry ho bavia, vylet, sportova aktivita, listok na koncert, masaz, dobry alkohol, dobra vecera)