Čo ste kupovali svojim polovičkám na výročie?

sarpej555
3. jan 2021

Pekný večer maminky čo ste kupovali svojim polovičkam na výročie poraďte niečo nejaké nápady

petamich
3. jan 2021

@sarpej555 na posledne vyrocie som mu kupila taku lepsiu flasu whiskey, kedze ju ma rad a rad si raz za tyzden da poharik 🙂 a pred tym sme sa myslim dohodli a kupili si wellness vikend, kazdopadne snazim sa to smerovat smerom k spolocnym aktivitam alebo takym co viem, ze ma rad partner (tie escape hry ho bavia, vylet, sportova aktivita, listok na koncert, masaz, dobry alkohol, dobra vecera)

lumata
3. jan 2021

ja som kúpila zlatú platničku na retiazku s vygravírovanými menami naších detí 🙂

adeladulova
3. jan 2021

My si davame len pusu ❤ a veceru pri svieckach

janinah
3. jan 2021

Nič.rokmi sa nakopi toľko zbytočností.ze už nekupujeme nič len preto.lebo by bolo treba darček.

dakota404
3. jan 2021

Ja som dala môjmu mužíčkovi k 25.výročiu obraz

mirkava
3. jan 2021

@sarpej555 na posledné sme zabudli on aj ja 😊. Inak kupuje on mne kvety a ja nič 😁. Na okruhle by som nieco aj asi kupila

tncka
3. jan 2021

@sarpej555 my si otvorime vinko,uvarime dobru veceru a dame pusu. Kvety mi nosi kazde 3-4dni,to by mi neprislo vzacne. Ale kedze u nas sa nepije vobec,flaska dobreho vina je u nas len raz rocne celkom vzacna 🙂

musula
3. jan 2021

Ja kvety a manžel pralinky.Tie ma veľmi rád.Chodime aj na večeru 🙂

andrejka1974
3. jan 2021

My chodime na veceru do lepsej restauracie a urobime si pekny vecer, ked sme mali pred 3 rokmi 25 vyrocie isli sme na rande deti sa smiali, pretoze sme isli kazdy v inom case muz chodieval vzdy neskor tak sme dodrzali tradiciu stretli sme sa na nasom mieste a odtial sme isli na veceru bola to krasna spomienka a muz mi dava vtedy krasnu kyticu a ja jemu vacsinou nic u mna ta kytica vzdy boduje pretoze kvety my dava len na sviatok

eriksonka1234
3. jan 2021

@sarpej555 keď sme sa presťahovali do domu, nemali sme ešte zateplenie, ani fasádu. Zateplenie sme urobili na jar s tým, že fasáda nie je až taká dôležitá. Ja som sa zatala a dohodli sme sa s robotníkmi, že fasáda na jeseň bude. Nasla som si dve práce, šetrila ako sa dalo a dva dni pred jeho narodeninami mi dodali materiál. Presne v deň narodenín bola fasáda takmer komplet hotová. Bol to taký spoločný darček, ale myslím, že sa veeelmi potešil 😉

sarpej555
autor
4. jan 2021

@eriksonka1234 tak to bolo určite niečo pekné viac ako darček