Čo ste dostali na Vianoce?

24. dec 2024

Kazdy rok citam tuto temu tak sa pochvalte co ste si nasli pod stromcekom? Alebo co ste tam mali a sklamalo vas?
Ja som dostala hodvabne pyzamo a sal ja som sa velmi potesila.Najhorsie co som dostala bola skatulka starej cokolady v ktorej uz boli plesne a pavucina.
Tu som citala ako najhorsi dar pouzity strojcek na holenie od svokry.

autor
24. dec 2024

Dostala som aj krasny prsten ten som si sama vyberala.Som vydata ale takze nie zasnubak ale aj tak som velmi nadsena z neho 🙂

ssimusska
24. dec 2024

Poukážku do KFC 😀😀 trapas

autor
24. dec 2024

@ssimusska To vazne?toto by ma nenapadlo niekomu darovat :D

marhulka13
24. dec 2024

My sme si s mužom spoločne kúpili gril a ponožky. Ja neviem, mne boli vždy darčeky ukradnuté, aj plesniam čokoláda je fajn darček, lebo na také sa zase nezabuda

autor
24. dec 2024

@marhulka13 no vzhladom na to ze ta osoba mi pravidelne dava stare veci tak pavucina v cokolade ma ani neprekvapila

ssimusska
24. dec 2024

@autorka hej no, fakt som to nečakala. Keďže tam ani nechodievam.

lindous
24. dec 2024

Ja som si našla parfém, soľ a olej do kúpeľa, náušnice, diár a parnú žehličku 😄 niečo také, že úplný prúser som nedostala nikdy, čo ma väčšinou nepoteší, je rôzna pleťová kozmetika, ktorú nepoužívam lebo to proste nevyužijem (mám citlivú a problematickú pleť a iba pár obľúbených produktov)

mimka1402
24. dec 2024

Ja nemám rada keď sú Vianoce, často som bola sklamaná odmala, rodičia namiesto splnenia priania kúpili to, čo oni považovali za lepšie hoc cenovo to bolo rovnako... Aj tento rok takto. Poviem dopredu čo nechcem a dostanem to... Obliečky som dostala, farby ktorej neznášam a som povedala, že určite z tej stránky nechcem lebo sú tam gýče. 🙈 Navždy budem v očiach nevďačna.😀 . To je len ukážka keď človek nevnima a nemá záujem. Inak by trafil určite. Ja si vždy pýtam skromnosti, ale dostanem vždy niečo drahšie ale úplne zbytočné. 🙈
Ale nie je to zámer asi, len proste ignorovanie. Ale vždy mi príde smutno, keď viem ze každý dostal to, čo si prial a ja to čo som fakt nechcela- neviem sa pretvarovať, to je ten problém. 🙈

bosorkabb
24. dec 2024

Diár a batoh Nordace to som aj chcela. Ja som veľmi spokojná.

ivanka12311
24. dec 2024

No ja som ako každé Vianoce buď sa mi to nepáčilo alebo som ohundrala tento rok som som si kúpila Ježiška sama..😃 nemôžem povedať že by ma nepotešil darček

ariannazara
24. dec 2024

Adidas teplaky ktoré som chcela a boli všade beznádejne vypredané neviem kde ich muž kúpil nakoniec. Keď som ich 2 mesiace sliedila a nikde neboli.

stellarstar
24. dec 2024

Ja som od partnera dostala multifunkčný krájač ( nice dicer chef professional ), multistrùhadlo, haluškovač, Zwilling brúska na nože, skratkovačku papiera, krájač na chleba & salámu
Tento rok bol pre neho výzva keďže sme sa nedohodli čo si kúpime ( posl vianoce sme sa vždy dohodli kto čo kúpi druhému a som milo prekvapený a spokojná

lucia13022023
24. dec 2024

Dávali sme si spoločne darčeky - dovolenka Thajsko, Omán a Egypt 🙂

sabinaxd
24. dec 2024

Nič som si nenašla🤣

earlgrey
24. dec 2024

Nedostala som nič, lebo som to tak chcela...😀 a som spokojná a šťastná 😀

panonia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petulda333
24. dec 2024

Kupila som muzovi masaznu pistol a cakala na jeho vyraz. Prekvapil on mna,kupil mi ju tiez 😁😁

fairyy
24. dec 2024

od dcery ponozky od muza dovolenku zajtra vsetci odchadzame 😀 = najspokojnesia zena

mamamasama
24. dec 2024

Kedže si z manželovej karty platím darčeky celoročne, tak som si dala darčeky vopred. 🤣🤭 Nikdy ma môj výber nesklamal. 😁

panonia
24. dec 2024

Nič sme si s manželom nedali lebo sme sa tak dohodli ale včera ma veľmi potešil, prišiel z darovania krvi s náramkom som hrdina....mám doma hrdinu, lepši darček si nemôžem priať.

t1nusa
24. dec 2024

mama batoh Vuch a peňaženku, to som si vybrala sama, inak serum na mihalnice ktoré už mi dochádza a mamina to vedela, mikinu a kozmetiku ☺️ okrem toho aj stierací žreb

lindus_esterka
24. dec 2024

Nedostala som nič extra tragicke (väčšinu som si nadiktovala), akurat od kamošky sol do kúpeľa, co v sprchovom kute asi moc nevyužijem a navyse sa ani neznasam kupat vo vani 🤷

kleopatra114
24. dec 2024

Vsetci 4 sme dostali chrípku . Otras .

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
24. dec 2024

Najlepši darček som si kúpila sama sebe a to lymfodrenážny prístroj na doma, ale potešíl aj Stanley Cup a konečne aj chlap počúval aký parfém sa mi páči. A úplne najkrajší darcrk od dcéry aj s prianím
A teda pozitívne prekvapili aj partnerovi rodičia

hederamonstera
24. dec 2024

Krabica plna Lindtu, milujem najviac na svete, takze velke prekvapko😂
Inak vianocny set tanierov a jeden fotoalbum zo sashe do zbierky 🙂

rozculena
24. dec 2024
zuzanita1609
24. dec 2024

Dostala som obľúbenú kozmetiku (preto mi snoril v
stolíku s make-upom a ja som si bohviečo domýšľala 🤭😅), obľúbenú bielu čoko, teplé ponožky s motívom 🐒(opica jedna má zvykne volať) a sladkú pusu (tá poteší vždy najviac) ☺️. A nepamätám si,že by som niekedy dostala nevhodný darček,mňa poteší všetko,ak je to od srdca. Pekný sviatočný večer ešte prajem 😊.

petulda333
24. dec 2024

@rozculena 🤣🤣 akoze neverila som. A to som sa tesila ako sa on potesi 😁😁

ivik4
24. dec 2024

Dostala som veelmi vela penazi v obalke na stromceku, ( tym sa nechvalim ale manzel vie ze teraz budem mat liecbu a musim si pred nou este ine zdravotne veci doriesit), kabelku a novy stacionarny bicykel 🩷.
Od svokricky krasny pulover,kozmetiku
Co bola najväcsia zbytocnost pre mna osobne ? Som to tu pisala uz 2x tusim, raz som ( nie od muza) dostala ustnu sprchu a doteraz mi v skrini stoji, dana osoba vedela ze by som to nikdy nechcela a aj tak mi to dala . Lebo pri beznej komunikacii sme sa nie raz o tom rozpravali 😃