Dievcata, čo by ste si chceli nájsť pod stromčekom vy?Chcem sa trochu inšpirovať lebo ja vôbec neviem... parfemy mám, kozmetiku mi netreba lebo sa nelicim, oblečenia mám až až a fakt mi nenapada nič čo by som chcela.
Už som dostala mobil dopredu, starý doslúžil.
A náušnice iba do ucha, lebo visiace, ktoré bežne nosim, sa mi motajú do rúška.
Ja som si zelala hodinky, klasicke rucickove, pripadne oblecenie. Manzel vie aku znacku nosim aj velkost. Tak snad 🙏🏻😄
@paulinka17 koženú business kabelku a sonickú zubnú kefku.
@paulinka17 kozeny opasok, hlavice na sonicku kefku, prip.kefku, maliarske potreby, podlozka na cvicenie, sestra si napr priala kvalitne osušky a paplony, vankuse, brat zasobu gastro darcekov - olivovy olej a rozne muky, ja milujem interierove veci len to chce nieco konretne s linkom asi - vaza, ramy, koberec, zavesy, damaskove obliecky, mamine som kupila obraz nasho mesta z galerky ( len taky malicky) ..
Haha,ja nechcem vyzerať ako náročná a nejaká
rozmazná,ale mne vždy pri kúpe darčekov pre iných napadajú hlavne darčeky pre mňa 😀😀 proste si vždy poviem,že pre mňa sa veľmi jednoducho kupujú darčeky 😀 lebo vždy mám v hlavne niečo,čo by ma potešilo/čo zrovna potrebujem...tento rok je to trebárs Kojo tričko (funkčné športové tričko na kojenie), lampicka na čítanie na nočný stolík,prebaľovacia taška na kočík, mám aj nejaký zoznam kníh,ktoré by som chcela..😀
nič :D
Zdravie, pokoj v rodine..
koniec koronoveho ošialu a poukážku na psychodiagnostiku pre pána premiera
1x vobec nic (z materialnych veci).. len vylozit nohy k Peliskom, s 2 dcl vina a tanierom salatu.. a spat nerusene aspon do obeda.. len neviem, kto by sa zatial staral o mimino 🤣🤣🤣
@paulinka17 kabát, diár, kniha, oblečenie.
@paulinka17 vy ste teda konzumné 🤭zdravie a koronu preč nechcete?
@paulinka17 jednoznacne a najviac zdravie celej rodiny 🍀 ...z materiálnych veci by ma najviac potesila elektrická zubna kefka a čistic okien karcher 🙂
@mareka49 Asi tak, ja už len čakám kedy tento rok skončí, dúfam, že ďalší bude lepší.
Podla mna nie jr nic zle, zelat si nieco pekne pre seba. Ja turisticke kvalitne topanky - investicia na dost rokov... a zlato v akejkolvek podobe 😊
ja vsetko mam ziadne pracholapace nepotrebujem 🙂 len zdravie a cim skor sa posunut v poradovniku na pestunstvo .. 🙂 parfum a take si kupujem ako dojde alebo mm kupi ked vidi ze dochadza
Valcekove brusitko na nozky
ale mozno pomoze co idem inym kupovat - segre dam peniaze kedze su zatvorene posilky zacala behat , tak si chce kupit oblecenie na behanie na zimu. a to sa veru neodvazim kupit kedze ma cez 180 cm, svokrovcom nejake vitaminy a predplatne casopisov obom nech maju co citat 🙂 a mm idem kupit novu ciapku z mamuta na turistiku a este nieco k tomu a psom tiez nieco a krstniatkam asi to vyzera kurz lyzovania ziadne kramy do chalupy lebo hraciek maju ako v MŠ ani sa s tym nehraju
Pokoj svätý a žiadne vystresované Vianoce. Snáď to tam aj nájdem. A okrem toho statív aby sme sa mohli ako rodinka spolu fotiť 👌🏻
Fotoalbumy
teraz sa tu bude každá predbiehať v cnostiach ako rodinná pohoda, šťastie, láska, zdravie.... lebo však bežné veci, čo si kúpiš v obchode 🙄
za mňa knihy, kabelka, peňaženka, skrine 😀
Potešil by novy telefon, iqos a jedna maska na tvár ale asi najviac aby sa momentalne vyzdravela moja cela rodina kedže sú všetci nakazený tak dufam že sa dostanem na vianoce domov😔
Ja som Ježiškovi nasepkala, že si prosím jednu kabelku po ktorej uz dlhsie slintám a dnes som ju náhodou doma objavila zle skrytu... 😱😅🙈😇
@zuzanka.zuzu možno to vyznie sprosto ale ja by som všetko dala a ver že má to už stalo cez 40 tisíc aby som čakala dieťa...
Tento rok nebudeme s rodinou aby náhodou sme sa navzájom nenakazili lebo by sme si určite nezobrali na svedomie svokrovcov Alebo babku lebo všetci majú okolo80, toľko k prioritám a žiadne klišé že hlavne to zdravie a hlavne v tejto dobe lebo keď si ok môžeš aj makať a mať prachy aj na tie skrine a kabelku ..ale keď budeš sedieť doma s kovid tak ti príde na výplatu koľko ? 😉 rečnícka otázka
Môjmu som písala list Ježiškovi 😂😂😂 samozrejme od ponožiek cez papuče .taká panvička až môžem robiť deťom palacinky , voňavka , sprchač, tričko, mikina ale zo srandy som napísala aj robotický vysávač 😂😂😂😂 sú všelijaké cenovo však nemusím mať hneď za 500€ postačím si aj keď by stál 50€ 😁😂
@bykaterina ďalšia rozcítená čo nepochopila 👍
Aby sa mi tu dostala dcéra a zať z česka,z darčekov nič,ak celkom niečo,tak knihu.
@zuzanka.zuzu ja sa hlasim, nejdem sa predbiehat v cnostiach, len jednoducho nemam rada darceky. Fakt, neklamem😇
Cize nic nechcem, ale kupila som si knihu, aby to pod stromom nevyzeralo blbo🥴
Svaty pokoj
Hodinky a to je vsetko