Sú tu rôzne témy a otázky, čo komu kúpiť. Mňa by zaujímalo, či si želáte dostať vy? Ja za seba by som uvítala určite nejakú škortovú výstroj, prípadne masáž alebo wellnes.
uprimne ani neviem....resp. uz viem, ale nie je to hmotne a do akej miery realne tiez tazko povedat...
Ja chcem to klišé, zdravie, lásku šťastie pre celú rodinu, po celý rok....
novú kočíkovú tašku🙂 peknú a veľkú, bez škvŕn od banánu, ktoré sa nedajú vyčistiť🙂 tá predchádzajúca slúžila zopár rokov...
novy fotoaparat 🙂
Viem ze by si mal clovek priat len jedno zelanie ale prajem si aby bol clovek zdravy aj rodina moja cela lebo ked nema clovek zdravie tak nema nic a este si prajem mat babatko 😉
Len zdravie
Ak by som mala ísť po tých hmotných veciach, tak by to boli knihy (ktoré aj budú) a mobil. Ale nový a poriadny. Nepotrebujem tie najdrahšie dotykovky a androidy, ale konečne by som chcela nový, nie z druhej ruky a poriadny. Niečo, ako má môj brat, foťák tam má lepší, ako je náš normálny foťák. A z nehmotných momentálne určite zdravie, nejako sa choroby okolo nás príliš točia a páči sa im u nás.
Nech sa mi do vianoc narodí zdravé bábätko a nech to všetko spolu zvládneme ako rodinka . 🙂🙂
aby som mala zdravých rodičov ... a dočkali sme sa babatka ...nic ine ...
Fuuuha to ja by som toho chcela! 😵 😵 😎 😀 očakávam nove show sedlo na koňa, novú bundu, topánky, tričká a zvyšok sa nechám prekvapiť 😝
nemateralne veci ako zdravie pre celu rodinu, lasku a pokoj v dusi...
pozitivny tehotensky test 🙂
a z tych materialnych mna strasne potesia veci ako poukaz na masaz, wellnes, pedikuru, cokolvek skraslovacie, co si sama nekupim cez rok, lebo je to drahe...
a jeden darcek som uz dostala - pred vianocami mi upratovacia cata pride upratat cely dom 🙂 to je pre mna zatial asi najlepsi darcek (ked neratam pred par rokmi snubny prsten) 🙂
ty si ježiško?? tak bmw 1 😀
Ak hmotné tak kávovar, bola som dobrá tak uvidím ci ho dostanem 😉
Ak nehmotné tak svetový mier, a nemyslím to ako frázu, bohužiaľ ☹
Hmotne nic 🙂 A ostatne panbozko vie 🙂
Ja si prajem len aby sme boli na Vianoce vsetci spolu a vidiet radost v tvaricke nasej dcerky. Nic ine nepotrebujem.
Nech mam zdravu rodinu.. Haraburd uz mam dost..
Ja som sa tiež dostala do stavu a v podstate prvý krát nemám túžbu dostať niečo materiálne. Teším sa ako blcha na Vianoce, na rodinnú pohodu, atmosféru. Celý rok je hektický a čoraz viac si s manželom uvedomujeme ako pár dní voľna spoločne s deťmi sú na nezaplatenie. Určite dostanem od najbližších darčeky, ale už nepotrebujem hovoriť, čo by som si asi tak priala. Čokoľvek ma poteší. Nech sú už sviatky!
Ja by som rada dostala nejaký zážitok, niečo iné niečo nové!! Aj keď sa každé vianoce teším skôr z toho že sme všetci spolu, že aspoň raz môžem vydýchnuť, ale i tak by som rada dostať priestor vybehnúť z domu a zažiť niečo nezvyčajné 🙂
Ja si prajem svaty pokoj a zazit aspon 4 hodiny ticha pocas dna. Nie len v noci. 😀 😀 😀
mne stačí, keď budeme všetci pokope. Mám troch súrodencov a každý žijeme v inom kúte SR, tak najkrajší darček je spoločná vianočná večera..a potom aj trochu toho m ateriálneho - dobrá kniha 🙂 aby som pri tom pojedaní dobrôt mala čo čítať...🙂
Pre mna bude darcek ak budem na vianoce doma,lebo mi v stredu hrozi nemocnica.Tak ak mozte modlite sa aby sme to zvladli 🙂
Zdravie mojich blizkych a svoje. A z tych "hmotnych"spravim si radost este par dni pred vianocami a dam si urobit znova gelove nechty 🙂 Ked sa narodila dcerka dala som si ich dole a teraz je cas byt opat za peknu 🙂)))
Pokoj pohodu a byt spolu.
Nejaku milu, sympaticku pomocnicku co by vsetko to nakupovanie, upratovanie,varenie a chystanie spravila za mna a este by ju to bavilo. Ja by som sa len pozerala a hrala s detmi.
ja som tento rok toho dostala dosť, postavili sme domček a už sme sa aj nasťahovali no veľa vecí nám ešte chýba a z hmotných vecí by som si priala šatníkovú skriňu vstavanú a posteľ, pretože teraz spíme na zemi na matracoch. z nehmotných vecí aby sme bolí ZDRAVí, ŠŤASTNí a a by nám nikdy nič nechýbalo a mier vo svete.... hrozne sa bojím vojny, toho, že budú musieť ísť chlapi do vojny a toho,že by mohli zomrieť moji blízki :(
reálne?...chcem mať pokojné sviatky🙂 hlavne nech sme zdraví, lebo chorí by sme si tie darčeky pod stromčekom asi moc neužili ... máme ťažko chorého v rodine, takže sa modlíme, aby ešte zostal s nami ... aspoň do tých Vianoc ...
PS: a vždy ma poteší dobrá kniha a milujem, keď si deti rozbaľujú tie svoje darčeky, ako im žiaria tváričky a jeden cez druhého vykrikujú a tešia sa a chichocú ... toto je ten skutočný darček pre mňa, na ktorý sa vždy véééééľmi teším😵
uplne najviac zdravie, lasku, stastie a (s)pokojnost
a z materialnych veci nove palicky a rukavice na lyze 😀
ale tak zas materialne veci si kupim kedykolvek, my si dospelaci ani darceky nedavame, len male pozornosti...
prajem si dom....... ale jezisko darceky nenosi...... takze dostanem vonavku 🙂
ja sa necham prekvapit co moj manzel jezisko vymysli 🙂
Už 5 rokov to isté - neprerušený 8-hodinový spánok 😀 😀 😀 Nič iné mi nespraví takú radosť.
Mne bude ozaj jedno, čo bude pod stromčekom - len nech sme zdraví. Znie to ako klišé, ale tento rok bol pre našu rodinu nie moc šťastný práve vôli chorobe a jej smutnému dôsledku a tak mi tie hmotné veci ozaj nič nehovoria. No poteším sa teplučkým ponožkám, lebo mi je vždy zima.