Čo si "vypýtať" od manželových súrodencov pre dcéru na Vianoce? Na Vianoce bude mať 3 mesiace. Už sa pýtali čo jej kúpiť a naozaj neviem čo také dieťa využije. Oblečenia a plienok máme dosť a peniaze si na Vianoce nedávame
takému dieťaťu ani veľa netreba... možno nejakú hrkálku, hryzatko, oblečenie ked tak na neskôr, nie na teraz.. moja dcérka mala 2 mesiace ked mala meniny a hovorila som, aby nenosili nič, lebo ešte nič nepotrebovala a tiež sme všetko mali...ale nanosili nám oblečenie a plienky a presne také hrkalky a veci pre úplne male babatka... teraz má 6 mesiacov a to oblečenie akoby sme našli.. 🙂 takže to aj na niečo bolo dobré
ale aj tá podložka je dobrý nápad, to využiješ určite 🙂 stolička na jedenie, ktorá sa dá sklopiť je najlepšia vec akú sme kúpili .. 🙂 ale zas nemusia ti trafiť tvoj štýl :/ alebo napr. poukážku do dm a tam si nakúpiš neskôr výživky, kašičky a hocijaké veci :D
Knizku pre babatka - taku, co susti alebo taku co sa da zuzlat. Pripadne hracku.
Pytaj si veci do buducna.. ja rodim v januari, uz teraz mame supliky plne veci, hracky nam posuvaju kamosky.. kazdemu som povedala, ze ak chce nieco malej po narodeni kupit, nech kupuje pre deti 9 mesiacov+
Nejakú vec do budúcna.... Naša bude mať na vianoce 2 a pol roka keďže ma kopec hračiek tak chceme periny do veľkej postele aj keď ešte dlhšie bude spávať v postieľke s nami v izbe.....
Nič...o tri roky tu budeš písať,že jej nevieš čo kúpiť,lebo ma všetko...a hlavne sa tie dary patrí aj vrátiť...úplne stačí starať sa o darčeky pre svoju rodinu,s pribúdajúcimi rokmi ti to poélezie na nervy..stále niekomu niečo vymýšľať a zháňať....
no vypýtať nič....ak jej chcú kúpiť darček, tak povedz čo pre ňu potrebuješ, ona z toho ešte nemá rozum....neskôr sa ako každé dieťa poteší len hračkám(niektorým menej, iným viac)....ale kupovať jej odrážadlo či kočík je v 3mesiacoch hlúposť....
Plienky, aj ked mas pocit, ze mas teraz dost. Tie sa minu stale. Nejaku vacsiu velkost, kedze peniaze nie
Stolicku na krmenie.
My sme dostali pre syna (mal 2 mesiace na Vianoce) hraciu podložku, a stoličku na kŕmenie. A kopec plienok, asi 10 balení,lebo každý pokupil, kto mohol z rodiny 😆to sa zíde stále,len som povedala značku, akú sme mali overenú, kúpili väčšie čísla, takže v pohode o daky čas som využila.
Ja odporúčam jedalensku stoličku s elektrickou hojdačka v jednom. My mame Caretero Indigo beige a bola to moja najlepšia investícia, čo sa týka týchto pomôcok pre dieťa.. . Ma to rôzne stupne hojdania, všelijaké melodie a zvuky. A využiješ to aj ako jedalensku stoličku asi do 3 rokov veku. Mne sa v tej stoličke hojda už druhé dieťa, zaspava tam keď nevie ako.. neviem aký Budget majú tvoji švagrovci, ale možno by sa mohli všetci poskladať
Hraciu podložku, , penovu podložku, stoličku na jedenie, hojdacie kresielko..zatiaľ ma iba tieto prakticke napadli 🙂