Čo si prajete pod stromček?

jarmilka1985
26. nov 2013

Ahojte babule! Mozno niekomu pride moja otazka otrepana, ale predsa...Manzel sa ma minule spytal co si prosimpod stromcek a mna nic nenapadlo. Kabat mam, cizmy mam, spodne pradlo mam, vonavku mam, kozmetiku tiez... Aj ked to ma nejaky ten to zachovale. Ak mate peniazky-nevravim ze sa v nich kupeme, ale patrime k priemeru co by ste si zapytali vy? Dakujem za tipy a pekny dnik. 🙂

mimka11111
26. nov 2013

@jarmilka1985 nič materiálne, len mať pri sebe ludí, ktorých milujem a ktorí milujú mňa

brumka
26. nov 2013

@jarmilka1985 usmiate tvaricky mojich deti a mat manzela doma 🙂 a matersialne chcem cizmy, tie som roztravala pri dcerke

maribell
26. nov 2013

@jarmilka1985 pre mna by bol najkrajsi darcek keby si manzel zoberie dovolenku aspon na dva tyzdne a je cely cas iba iba s nami 🙂 ...ale ked sa pytas co by mi mal kupit tak ja velmi oblubujem knihy 😉

klincek
26. nov 2013

@jarmilka1985 kvalitnu kozenu kabelku, ktoru budem nosit roky a nevyjde z mody. a celkom by sa mi hodili hodinky, ale stare este sluzia, takze ich vlastne nepotrebujem🙂
uplne najradsej by som mesiac v kuse spala-ale to sa kupit neda 😅

jasminet
26. nov 2013

rifle - po porode som poriadne schudla a tie co som si hned po kupila uz mam obnosene a tiez mi uz padaju, vonavku, oblubeny ruz - vsetko mi konci. pripadne poukazky do nakup. centra a kupim si co potrebujem + uzijem si volne 2-3 hodiny bez deti 😉
jaj a zabudla som pekaren chleba a tlakovy hrniec - prizemne, ale zide sa mi to, hlavne ten tlakac.

anjelicek26
26. nov 2013

@jarmilka1985 - ja som manzelikovi povedala, ze chcem desigual kabatik ;) Uz nad nim slintam dlhoooo 🙂

veronicka1901
26. nov 2013

mna vzdy potesi dobra kniha a kabelka

eeffka
26. nov 2013

@jarmilka1985 nove knihy a Jezisko mi konecne donesie tento rok aj kniznicu jupiiiiiiiiiii 🙂

nice202
26. nov 2013

nic, ale ja vazne nic nechcem. Ja si vsetko kupim sama a ked si predstavim, kolko penazi davaju ludia na darceky, ktore sa mi nepacia resp. nevyuzijem, tak mi je z toho neprijemne a este sa tvarit, ze je vsetko super....

raffaella
26. nov 2013

kabeliek a topanok nikdy nie je dost 😀

ematko29
26. nov 2013

ja chcem aby sme už boli všetci spolu,v poslednom čase toho bolo namna naozaj vela 😒

zara13
26. nov 2013

@jarmilka1985 u nas ficia knihy- uz ich pomaly nemame kam davat. a tiez potesi nejaky voucher na masaz, alebo iny relax.

lululka555
26. nov 2013

ahoj, ja už mám darček kúpený - koženu bundu,krátku,modrej farby 😉

ichbinich
26. nov 2013

Ja mam ten isty problem. Na moje priania by som potrebovala naozajstneho Jeziska 😅
Konecne sa vyspat, pripadne by mi stacili aj noci s jednym-dvom vstavanim...
Pracovat iba vtedy, kedy sa mi chce 😅
Konecne chodit zase na tanecnu, do kina a pod. Ale kedze este kojim, tak to nejde... A nechcem obe deti potom zverit iba svokrovcom, ale zase kym si zvyknu na babysitterku, tak uz asi budu moct byt doma aj sami 😉
Parfemy nenosim, od kedy mam deti, a teda mam este celu zbierku v policke. Kozmetiku si kupujem normalnu, nie luxusnu. Poukazky na kozmetiku som dostala aj na narodeniny, a este som tam nebola 😕
Par kuskov oblecenia na seba - tricka s dlhym rukavom s velkym vystrihom, aby som mohla kojit, som si kupila vo vypredajoch,...
Na knihy nemam cas, uz som aj zrusila predplatne casopisu, co som odoberala roky rokuce,...
Takze tak. Fakt neviem, co mam povedat...

bullinka
26. nov 2013

rodinnu pohodu a aby sa tak ludia nenahanali za darcekmi :( o tom niesu Vianoce :(

billam
26. nov 2013

@jarmilka1985 spoločne strávený vikend niekde na horách...alebo spoločne jarne prazdniny, na lyzovacke.

tehulka2011
26. nov 2013

zdravie

ocko78
26. nov 2013

prijemne straveny cas s rodinkou a ked uz neda inak tak spolocny vyletik s deturencami,,dobra vecera,,proste vypnut,,pohodicku by som si zelala 🙂

zanin
26. nov 2013

@jarmilka1985 mam presne ten isty problem ako ty. Manzel sa stale pyta ci som si uz nieco vybrala ale nevybrala. Mam vsetko co potrebujem.

bubelko
26. nov 2013

@jarmilka1985 novu postel - a moze si vybrat - polovicu na narodky a polovicu na vianoce 😀 😀 😀

vieruna
26. nov 2013

svaty klud, vsetkych mojich pri sebe, kukat rozpravky a prejedat sa vianocnym jedlom 😀 A take co sa daju zviazat maslickou: kabelky, topanky, sperky, kozmetika, parfemy, knihy, kavovar, poukazka na zazitok, wellnes...

lucinocka
26. nov 2013

vlastny dom bez svokry :D a auto, aby som sa nemusela doprosovat chlapa, ze ma odvezie na nakupy:D

titulienka
26. nov 2013

Zdravie - zdravie - zdravie to ostatne bud pride alebo nie 😀

salome_82
26. nov 2013

Spať v kuse celú noc :D No a teraz niečo reálne: oblečenie a topánky. Skoro dva roky som si na seba nič nekúpila a už by som si chcela dopriať poriadne nákupy v čisto ženskom zložení, bez dieťaťa a manžela 🙂 To by mi pomohlo zresetovať sa, byť proste mimo domu, myslieť aj na niečo iné ako na plienky, papanie a pod. 🙂 Tak dúfam, že sa mi to splní 🙂

mimikas
26. nov 2013

Moj vysnivany darcek je cele vianoce sa objedat a ani deko nepribrat 😀 a aby moj muz chodil domov v normalnom case a spat celu noc.

misaelka
26. nov 2013

setrim na ivf takze peniazky... ale normalne hlavne oblecenie, ked nebudem musiet davat peniazky na handry, kupim si nieco, z coho budem mat radost...

pragmaticka
26. nov 2013

my si kupime spolocny darcek - videokameru, kedze cakame nase prve babo,tak ze sa nam zide..noo a ze aby teda nechybalo prekvapko, tak este nejaky maly pridarcek(ale sme si stanovili ze len do 40e, kedze kupujeme uz tu kameru), tak ja vzdy ked sme spolu v obchode a nieco sa mi paci, tak poviem ze ved mozno mi to prinesie Jezisko (nech chudacik muz sa velmi netrapi) - tak minule som napr. videla krasny kozeny etui pink na moje kindle alebo velmi pekny sal, tak snad nieco z toho najdem pod stromcekom... 🙂
inak ja strasne nemam rada zbytocnosti, tak aj ked najradsej prekvapko, toho mojho treba aj napriek tomu aspon trosku usmernit.. 😀

monhla
26. nov 2013

štastie, zdravie , pokoj svätý ................... a trochu sa konečne v noci vyspať. 😀

misinka26
26. nov 2013

..ja snívam o tom, že môj malý drobec prespí konečne celú noc a ja s ním 🙂 a taktiež, že už konečne budeme bývať vo vlastnom 🙂 inak mám všetko čo potrebujem 🙂

womankc
26. nov 2013

My sme sa s mužom dohodli, že tieto vianoce maximálne ideme prežiť hlavne duchovne a rodinne , už nejaké 3 roky sa snažíme minimalizovať jedlá, upratovanie a podobne a viac prežívať spolu, je fatk , že on by ani darčeky nemusel, lebo pre neho toto nie je podstatné, ale mne to k vianociam patrí a teda je to pre mňa taká tradícia, takže čo to si dáme, ale už naozaj nie kopy všetkého, ako som ja mala vo zvyku, neviem, čím to bolo, asi tým, že u nás toho moc nebolo, nie že by naši nechceli, ale nemohli si dovoliť a tak ja som to v dospelosti kompenzovala, ale postupne som prišla na to aká je to volovina , ale aj tak nevydržím a vždy čo to kúpim. Ja tieto vianoce sa chystám maximálne venovať jeden druhémo a deckám sa chceme , chodiť von, prechádzy, lyžovať, sánkovať, mať sa radi a byť v kľude a bez zbytočných svárov 🙂 a urobiť si každý deň niečo dobré , aby sme sa potešili, to čo sa všetci dohodneme , že si dáme..................... a ozaj zaviedla som aj čo sa pečenia týka nové pravidlo, predtým som vypekala aj 20 druhov jak blázen, raz mi muž navrhol, že nech to zredukujem, nech si každý člen rodiny vyberie jeden , čo má najviac rád a tak to aj robím i keď teda vždy jeden dva pridám, to sa priznám, že neodolám , rada totiž varím a vypekám a tak teda po týchto opatreniach , konenčne nemám každé vianoce nabraté kilá navyše