Čaute kočky,
čo si želáte dostať na Vianoce? Môže byť aj totálne povrchné, zmysluplné, malé, veľké, proste hocičo, po čom vám srdce túži...😂😀
sama hľadám inšpiráciu 🙂
majte sa!
Ja potrebujem lampu stojatú, keď si chcem čítať niečo večer v posteli.
Vypadnúť do tepla a aspoň 10 dní neriešiť nič, len ktoré plavky si oblečiem a aké jedlo z toho, čo uvaril niekto iný si naložím na tanier.
Praktické - Dyson v15 😂 a povrchne - menšie prsia 😂😂😂
Dovolenkuuuuu tento rok 🙋♀️🙋♀️🙋♀️
Robím vianočnú večeru pre 12 ľudí (moja aj mužova rodina), takže mojim želaním je, aby každému chutilo a aby sme si to spolu užili.
Kávovar , taký lepšejší 😂 čo má viac funkcií,Late a podobne.a samočistiaci nech je.robila som roky čašníčku.načistila som sa dosť kávovarov 😁😁
Dve konkrétne knihy.
Kopu peňazí na knihy,oblečenie a viac času na vnučky.
@maca1984 jej, noo presne, tiež túžim po dovolenke a stačilo by mi pokojne aj niečo v lete, to už vydržím 😝😅
@babababka knihy sú veru aj moja láska ❤️
@vulka aj dáš tipy, že aké?
Ja si prajem aby som na vianoce nemusela chodiť po navstevach, aby mi tu babky nenavlacili deťom XY hraciek ktoré budem obchádzať, a aby som nepribrala tieto Vianoce. Plus si s mužom kúpime nejaký zážitkový poukaz, tak aby nám deti niekto po strážil a my sme mohli ísť spolu
@sense haha, to ja by som brala zase väčšie! 😂 ten dyson je ten vysavač či ten ich populárny fén?
Ja chcem velky obly monitor do pracovne a stroj na vyrobu cestovin... inak by mi muz kupil klasika nejaku blbost, tak si to radsej napisem, ze teda co 😅
Mojej dcérke na začiatku decembra budú operovať oči, takže ja si tento rok neželám nič na Vianoce len to aby to dobre dopadlo a dcéra bola v poriadku ♥️
Pre mňa by bol najväčší darček, aby sme boli celá rodina spolu. Bohužiaľ, to sa asi nepodarí. Potešili by letenky kdekoľvek do tepla.
Mna by potesila prermanentka na kone, bezpecnostna vesta jazdecka. Toto take realne. A potom nieco zo sveta fantasy ci scifi ci ako to nazvat - odpoved na otazku, co kupit detom pod stromcek 😀
Ja milujem knihy, vždy dostanem od manžela minimálne 4ks, na to sa teším najviac. Ale teraz sa akurát zotavujem po operácii a potešilo by ma pribrať aspoň 12-15 kilogramov na váhe 😀 A Vianoce sú na to ako stvorené 😀
Ja som si uz darcek darovala sama-listky na koncert Eda Sheerana ❤️ a co si najviac zelam je,aby tu boli moji rodicia co najdlhsie....
Zabudla som...Schudnúť ,aj 5kg poteší.Nereálne,ke´dže môj energetický výdaj je menší ako príjem.😢
Spánok, spánok, spánok a ešte raz veľa spánku. Dcéra má takmer 18m a ešte stále sme 10-15x za noc hore 🤦♀️
A najlepšie žiadne návštevy 🤦♀️ dupľom nie od svokry. Konečne by som chcela mať pokoj na vianoce
Mini cocotte hrniec…rada to kazdy den hovorim drahemu ze chcem mini k****ta…velkeho uz mam😂😂 (minule vianoce som dostala😇😁)
Vysávač 😇
@hederamonstera milujem 😂😂😂
mimo darcekov.. tesim sa na vecer, ked dieta zaspi a my si sadneme na gauc s misou majonezaku, poharom vina a budeme kukat Pelisky ❤️🤣🤣
keby som si mohla vybrat cokolvek, tak dovolenku.. len ja, lehatko, teplo, kopec knih a daky ten drink.. bez spinaveho pradla, riadu, varenia a neustaleho "mamiiiii" 😁
Svaty pokoj od vsetkeho a od vsetkych,len v kruhu uzkej rodiny,v pyzame,pri rozpravkach,ziadne navstevy,chystanie.
@rhodesian zelajte si pod stromcek spankove poradenstvo.mam 13m dceru a tiez bola v noci hore aj 20x.pani z Lepsi spanok babatiek mi velmi pomohla,zredukovali sme to vhodnym rezimom na 1-2 zobudenia.
Vyspat sa do sytosti. Keby sa dalo, cele ich prespim