Upresnim manzel robi dj na svadbe znameho povedali mu ze som pozvana tiez ze musim prist aspon vecer pozretak uz nic 😀 tak som sa aj rozhodla pojdem tam vecer a v podstate pojdem za manzelom a budem pri nom asistovat a zdrzovat sa 🙂 a mam dilemu neviem co na seba mam sa nahodit alebo??? Ako sa obliect??
co tak nejake obtiahnute gate, stylovy top, podpatky a k tomu vyrazny sperk?! 🙂
Ako na svadbu 🙂 Nie úplne nahodiť a pol dňa sa chystať ale nejaké spoločenské šaty nie veľmi výrazné ...
kľudne nejaké nohavice - aj čierne, alebo legíny a k tomu pekný top. Samozrejme účes a make up . neobliekala by som sa do šiat spoločenských - pretože už bude len zábava....
Ja osobne by som volila saty-nie prilis spolocenske. Popripade ako pisu baby, aj cierne obtiahnute nohavice, k tomu jednoduchy elegantny top a vyraznejsi sperk a makeup. Ja by som si dala zalezat na dokonalom ucese a krasnom vecernom liceni-predsa len bude tma,nech vyniknete. Ale v obleceni by som sa miernila. A urcite lodicky 🙂
ja som za saty kratke jednoduche pekne satocky,pekne doplnky ,ja vsade kde idem si dam saty jednoduche a mam pokoj,nemusim kombinovat spodok a vrch
Joooj, len nie legíny.....! To bolo povodne vymyslene ako nieco pod suknu, ako pančušky. A ešte také keď presvitajú nohavičky 😖 Som si nemohla odpustiť, prepáčte.
Tiež by som volila malé čierne alebo menej honosné šaty.
Klasicke saty, alebo suknu a bluzku, este no aj nejake elegantne nohavice, top a lodicky. Len v ziadnom pripade nie leginy, brr, az mi zle ostalo z tej rady. Leginy nepatria na spolocenske podujatia, tak ako rifle
"malé čierne" nikdy nič nepokazia, k tomu klasické lodičky, pekný šperk, hotovo 🙂 alebo nejaké jednoduché puzdrové šaty v hocijakej farbe, okrem bielej 🙂