Čo si obliecť na oslavu?

jananagy154
21. nov 2022

Ahojte chcem Vas poprosit o radu. Co si obliect? Partner bude mat 50 a dcera 18. oslava bude v decembri v reštauracii. ( súkromny salonik). vopred dskujem za rady.
bude tam len rodina a par kamošov.

deti95060810
21. nov 2022

tak na výber máš kde čo... nohavice a blúzku, šaty, sukňa a top...

zooeynka
21. nov 2022

Aspon vek a typ postavy si mohla napisat.

heidy222
21. nov 2022

Alebo povedz čo máš v šatníku. Všeobecne nič nepokazís kombináciou jednoduche šaty a výrazným šperkom

pinkgirl
21. nov 2022

Akékoľvek slávnostnejšie šaty z tvojej skrine budú fajn. Alebo klasika malé čierne a k tomu pekné doplnky - náušnice, náramok. Ak nič také nemáš, tak šup do obchodu.

janewithane
21. nov 2022

Mozno keby si hodila par prikladov? Ja v zime zvyknem nosit vyraznejsiu ackovu suknu a k tomu jednofarebny rolak alebo pulover a vyrazny nahrdelnik. Slavnostnejsi look vies dosiahnut aj pri beznejsom outfite ak použiješ šperky, make up pripadne uces..

seahorse27
21. nov 2022

Ja mam na taketo prilezitosti najradsej midi saty alebo A-ckovu midi suknu s nejakym slavnostnejsim topom. Zalezi ale dost na type postavy a veku. Hodili by sa aj puzdrove saty alebo nejaky chic nohavicovy kostym, napr. biely…moznosti je strasne vela…

jananagy154
autor
21. nov 2022

@zooeynka vek 41 a som taka plnostihla

jananagy154
autor
21. nov 2022

@pinkgirl v skrini nula bodov.

pinkgirl
22. nov 2022

@jananagy154 nevadí, zájdi do obchodu - pozri Reserved, C&A, určite nájdeš niečo univerzálne čo vynosíš aj v bežnom živote. Prípadne zájdi do čínskeho obchodu - za fajn cenu nájdeš niečo určite vhodné.

zooeynka
22. nov 2022

@jananagy154 cierne nohavice, biela bluzka a vyssie opatky. Klasika, ale nikdy nesklame.