Čo si obliecť na krstiny?

p_etrisha
21. júl 2014

Ahojte maminy. Chcem vás poprosiť, hlavne tie, čo ste krstili v lete (jul, august)....Čo ste mali oblečené. Nechcem ísť nejak strašne nahodená, ale zas aby to nebolo len také....Preto veľmi ďakujem aj za pripadne fotky!

niki101988
21. júl 2014

Ahoj, moja sestra bola teraz v sobotu za krstnú. Ona mala letné šaty a mamička mala také dlhé letné a sandálky na rovnom lebo ešte jej dosť opúchajú nohy

katrinka8
21. júl 2014

@p_etrisha - no ja by som zvolila nejake pekne letne saty, nie uplne ze roba (ako na svadbu), ale take slusne. My sme krstili dcerku zaciatkom seprembra, tak som to mala naplanovane, ale nevyslo pocasie, bolo chladno, tak som si nakoniec dala slavnostnejsi suknovy kostym.

warholette
21. júl 2014

tu je o tom cela tema, popozeraj obrazky 🙂 http://www.thefashionpolice.net/2012/08/style-s...

miku1
21. júl 2014

Na prvých krstinách som mala biele nohavice z kostýmu a čierne elegantné tričko. Na druhých čiernobiele letné šaty. V oboch prípadoch mal manžel na sebe oblek, tak aby som bola k nemu dopasovaná 🙂

romanco
21. júl 2014

@warholette ďakujeme za inšpiráciu! Ja som mala zavinovacie kvetované šaty po kolená s rukávkami a na druhých púzdrové bodkované šaty po kolená bez rukávov a sako. Myslím, že do kostola žiadne mini, extra výstrihy a zahalené ramená...Kamoška bude mať krásny čieno-biely ľahký dlhý overal.

povuma
21. júl 2014

Hlavne nic vyzyvave, s vystrihmi, mini sukne a pod....vhodne je nieco decentne, jemne pastelove farby, ani cierno bielou kombinaciou nic nepokazis...ja som mala suknu z kostymu a cierno-bielu bluzku s KR,