Ahojte maminy. Chcem vás poprosiť, hlavne tie, čo ste krstili v lete (jul, august)....Čo ste mali oblečené. Nechcem ísť nejak strašne nahodená, ale zas aby to nebolo len také....Preto veľmi ďakujem aj za pripadne fotky!
tu je o tom cela tema, popozeraj obrazky 🙂 http://www.thefashionpolice.net/2012/08/style-s...
Na prvých krstinách som mala biele nohavice z kostýmu a čierne elegantné tričko. Na druhých čiernobiele letné šaty. V oboch prípadoch mal manžel na sebe oblek, tak aby som bola k nemu dopasovaná 🙂
@warholette ďakujeme za inšpiráciu! Ja som mala zavinovacie kvetované šaty po kolená s rukávkami a na druhých púzdrové bodkované šaty po kolená bez rukávov a sako. Myslím, že do kostola žiadne mini, extra výstrihy a zahalené ramená...Kamoška bude mať krásny čieno-biely ľahký dlhý overal.
Hlavne nic vyzyvave, s vystrihmi, mini sukne a pod....vhodne je nieco decentne, jemne pastelove farby, ani cierno bielou kombinaciou nic nepokazis...ja som mala suknu z kostymu a cierno-bielu bluzku s KR,
Ahoj, moja sestra bola teraz v sobotu za krstnú. Ona mala letné šaty a mamička mala také dlhé letné a sandálky na rovnom lebo ešte jej dosť opúchajú nohy