Ahojte chcela by som sa spýtať čo by ste si obliekli na garden party? Skôr to bude ako mala svadba nie rodinná ale kolegovia, kamaráti muža a veľa ľudí ďakujem
Otázka ešte znie, kedy by sa mala tá oslava konať, keďže napríklad teraz ešte nie je moc teplo
@tanalyn v máji 🙄
Ja by som si dala letne kvetinove saty, riflovu bundu so sebou ak by sa ochladilo. A modne chic biele tenisky
Urcite nie tenke ihly 🙂 lebo sa budes zapichavat do travy. Mne sa ani take rozviate saty neosvedcili, lebo ked fukalo, sukna lietala. Kabelku taku, co mozes na seba zavesit a nemusis ju furt drzat v dlani.
Tak nejaké pekné letné šaty, kľudne aj dlhé- ak si vysoká a máš na to postavu, alebo krátke koktejlové, pripadne overal- všetko závisí od togo, čo sa Ti hodí a závisí aj od počasia, na vrch by som si zobrala krátku koženú bundu- len to treba vhodne zladiť.. Tiež závisí, v akom veľkom štýle tá oslava bude, ale ja osobne by som v teniskách nešla, topánky na hrubšom opätku, resp.akýkoľvek opätok okrem ihličiek- z čisto praktického dôvodu. A vzala by som si malú, elegantnú kabelku..Buď crossbody alebo klasickú malú cez plece. Keď tak sem daj nejaké foto, akú máš predstavu
@mimachicha stylove tenisky ako pani v ciernych satach
Ja by som si dala pekne nohavice osminkove mam také tmavo modré, a také predĺžené tielko mam na vrchu je akoby ťažko opísať, také ako hrubšia hustá záclona ale bez vzoru, ma hrubé ramená, v zadu je predĺžene voľné, ma hlboký výstrih. Alebo bielu košeľu tiež predĺženú.
Zlaté doplnky, úšes a pekne topánky ci už baleriny Alebo sandále Alebo topánky na platforme, alebo ľudne top a svetlé sako proste tmavé nohavice svetlý vrch.