Čo si obliecť na garden party?

20. apr 2022

Ahojte chcela by som sa spýtať čo by ste si obliekli na garden party? Skôr to bude ako mala svadba nie rodinná ale kolegovia, kamaráti muža a veľa ľudí ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanalyn
20. apr 2022

Otázka ešte znie, kedy by sa mala tá oslava konať, keďže napríklad teraz ešte nie je moc teplo

autor
20. apr 2022

@tanalyn v máji 🙄

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimachicha
20. apr 2022

Ja by som si dala letne kvetinove saty, riflovu bundu so sebou ak by sa ochladilo. A modne chic biele tenisky

moninah
20. apr 2022

Urcite nie tenke ihly 🙂 lebo sa budes zapichavat do travy. Mne sa ani take rozviate saty neosvedcili, lebo ked fukalo, sukna lietala. Kabelku taku, co mozes na seba zavesit a nemusis ju furt drzat v dlani.

miadi
20. apr 2022

Nejake causal saty Taketo nieco alebo nohavicovy overal a sandale s klinovym opatkom aby si sa nezaborila do travy alebo bez opatkove .

lucinka1988
20. apr 2022

Tak nejaké pekné letné šaty, kľudne aj dlhé- ak si vysoká a máš na to postavu, alebo krátke koktejlové, pripadne overal- všetko závisí od togo, čo sa Ti hodí a závisí aj od počasia, na vrch by som si zobrala krátku koženú bundu- len to treba vhodne zladiť.. Tiež závisí, v akom veľkom štýle tá oslava bude, ale ja osobne by som v teniskách nešla, topánky na hrubšom opätku, resp.akýkoľvek opätok okrem ihličiek- z čisto praktického dôvodu. A vzala by som si malú, elegantnú kabelku..Buď crossbody alebo klasickú malú cez plece. Keď tak sem daj nejaké foto, akú máš predstavu

mimachicha
20. apr 2022

@mimachicha stylove tenisky ako pani v ciernych satach

sono2
21. apr 2022

Ja by som si dala pekne nohavice osminkove mam také tmavo modré, a také predĺžené tielko mam na vrchu je akoby ťažko opísať, také ako hrubšia hustá záclona ale bez vzoru, ma hrubé ramená, v zadu je predĺžene voľné, ma hlboký výstrih. Alebo bielu košeľu tiež predĺženú.
Zlaté doplnky, úšes a pekne topánky ci už baleriny Alebo sandále Alebo topánky na platforme, alebo ľudne top a svetlé sako proste tmavé nohavice svetlý vrch.