firma v ktorej manzel pracuje bude mat vecierok pri prilezitosti 10, vyrocia vzniku a ja idem ako doprovod. uvazovala som o cierno bielych satach. dakujem
Male čierne šaty na ramienka
môže byť aj legíny a pekný top. Nezabudni na účes a pekný make up...
ja osobne by som si urcite nedavala nohavice a duplom nie legine. je to predsa vyrocie, aj ked dnes si uz oblieka kazdy co chce kde chce. isla by som do dakych siat, skor v dlzke nad koleno ako dlhe, alebo peknu suknu s vysokym pasom a do nej bluzku a jednoznacne topanky na vyssom opatku, ideal lodicky. make up a vlasy su samozrejmostou, teda ak sa licis 🙂
šaty určite, nejaké decentné, nie vyzývavé, farba je jedno, len nech to vyzerá dobre
@bonaqa2013 to fakt jej odporúčaš legíny? preboha, to by sa nemalo nosiť ani do práce, nie to na večierok, aspoň nejaké základy si naštuduj a potom raď
podla toho, kde a kolkej hodine sa udalost kona... ak poobede, tak mozu byt aj menej formalne kratsie saty, ak vecer, tak napr. nejake slusnejsie pencil dress, leginy v ziadnom pripade
Súhlasím, tiež by som nešla do legín. V HM majú aj krásne overaly na ramienka, decentné. Aha: http://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0372424001... K tomu nejaké sačko a lodičky. Alebo tiež ako kočky píšu šaty nad kolená, lodičky. Napr. http://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0381076003... 🙂
ak to nie je niekde na chate, resp. v prirode spojene s nejakymi sportovymi aktivitami, tak by som si jednoznacne dala male cierne a lodicky
tak ako radi moni 244 , k šatám pekné lodičky, nejaký pekný šperk, kabelka, make up, účes, určite nie legíny, tie sú tak na doma
Leginy na vecierok???? 😀 😀 😀 dlho som sa tak nepobavila
Male cierne,lodicky listovu kabelku.
nepoznas ziadnu jeho kolegynu? Ja by som zavolala jej a spytala sa jej co si ona oblecie, baby v robote urcite preberali co si oblecu. A manzel si co da? Ma mat oblek alebo lezerny styl? Aby si ladila k manzelovi a uzite si to, prijemnu zabavu prajem 🙂
leginy na firemny vecierok, to je snad len ako vtip myslene, nie? 🙂 koktailove saty, male cierne, lodicky... to je tak akurat jedien pripustne oblecenie. pripadne podla toho ak je pozvanka, tak co je na nej uvedene a kedy a kde sa to bude konat.
@bonaqa2013 leginy su absolutne nevhodne na firemny vecierok!!
zalezi dost na mieste oslavy....uz som zazila oslavu vyroci firiem=velka zahradna grilovacka,aj super 4*hotel
ale priklanam sa k nejakym koktejlovym satam,peknym doplnkom ....nech ti dobre sadnu a aj ta kombinacia cierno-bielej nemusi byt zla 😉
Elegantné šaty určite, čierno-biele sú vhodné 🙂 a ku tomu doladiť už iba topánky kabelku. Biele alebo čierne lodičky a ja som si tiež teraz kúpila krásnu čiernu listovú kabelku z Lamour:
http://lamour.sk/kabelky/cierna-listova-kabelka
a budeš určite krásna 🙂
Leginy☺☺☺bonaqa ty si asi dlho nebola medzi ľuďmi a lifestyle magazín ti tiež zrejme nezabludil ani medzi oci inak som sa pobavila☺ hole ramená tiež pobavili☺
@katarinapekna No, na to aby som sa vedela obliecť či už do spoločnosti, na večierok, na oslavu a podobne naozaj nepotrebujem nejaký lisfestyle magazín a podobný bulvár. Tiež som sa dobre pobavila. 😀 😀 😀
elegantnymi satami urcite nic nepokazis 🙂
nemusis si hned davat saty, kludne aj nejake nohavice, koselu, nahrdelni, vysoke topanky a kludne by som tak isla ako doprovod na firmemny vecierok.. toho co si mozes obliect je kopu len to treba vhodne doladit
no leginami by si to uplne zabila, to by bolo to najhorsie co by si si obliekla.. to uz mozes ist aj v rifliach:D
Mna udivuje tvoja otazka a ako ti vobec niekto moze radit, ked nikto nevie ako vyzeras 😕 Ved snad vies co ti pristane a ake farby. Mala by si sa citit pohodlne a vyzerat na "zahryznutie"🙂
Keď neni dress code zadaný tak by som volila kokteilové šaty a lodičky 🙂