Ahojte! 🙂 Niekde som čítala, že je trendom mať na svadbe korunku. Vraj korunky a diadémy robia z nevesty kráľovnú, čo vy na to? Brali by ste? hmmm? 🙈
jáj sorry, ešte článok, už som ho našla
https://www.weddingavenue.sk/blog/33/svadobne-d...
majú pekné fotky, kebyže sa môžem vrátiť späť, tak by som asi aj fakt rozmýšľala o tom, že si vezmem korunku
@adelakom12 mne sa pacia, pokial su take jemne minimalisticke (ako celenky) a pokial sa k nim hodi uces 🙂
@beky1813 faaakt? hm, ja asi aj celkom hej
@tyrkysova_kobyla noooo to by šlo 🙂
@adelakom12 no toto je uplne hrozne, co si pridala
@beky1813 akože tie kryštaly? No to je možno aj na mňa moc haha 😂
@adelakom12 ja ked budem mat svadbu tak si chcem dať .. pacia sa mi skor take mensie ale aj vacsie korunky vedia urobit kraaaasny uces 🙂 lenze nie kazdemu sa vsetko hodi no
@lucka12399 a máš už aj vybratú? 🙂
Aj ja som mala korunku a kaderníčka mi ju tak super dala do vlasov, že pôsobila veľmi prirodzene, vôbec mi nevadila. Mala som ju z toho istého ako náhrdelník. Podľa mňa treba pozerať na to,aby sa to celé neprekombinovalo a kašľať na trendy, skôr čo sedí na hlavu
@adelakom12 nie to nie 😀len som tak pozerala aky učes by som si asi dala .. ale to ma este cas .. ale paci sa mi to velmi ..😀 aj tie vacsie ..
nemala som,... nie každej sa to hodí...
@lucka12399 kraaaaaaaaaaasne čí ďalej tým viac sa mi to začína páčiť 🙂 🙂 🙂
@deti95060810 noo to je teda veľká pravda 🙂
@adelakom12 treba to vyskusat no 🙂 ale tak myslim ze taka malinka korunka sa bude hodit kazdej 😀 ked ju tam kadernicka pekne prirodzene upravi ..
Tak záleží asi aj od povahy, či si to niekto na hlavu vôbec dá, pre mňa by to určite nič nebolo, svadbu už mám šťastne za sebou a táto verzia ma veru ani len nenapadla.
A myslim ze aj keby si v tom vyzerala bozsky, vzdy sa najde niekto, pre koho to bude otrasne 😀 niekto je taky co skusa hocco, a niekto zas ostane radsej pri klasike .. ja by som zas nechcela uplne obyč. drdolik a napr. take tie biele kvietocky co som mal este na sv. prijimani aaa su aj teraz take co si taketo daju.. 100ludi 100 chuti😀 ja som za korunku ..
noo musím súhlasiť s vami baby, múdro rozprávate. 🙂🙏
@adelakom12 a vlastne naco si to zakozila, ked ty vydata si?
@beky1813 zaujímal ma váš názor 🙂 toť vsjo, nemôžem ani toto ?
@adelakom12 no podla tvojich diskusii sa bud nudis, alebo sa postupne dostávaš k propagovaniu stranok
Jediná korunka, ktorá sa mi kedy páčila, bola Jasmínina... ale tá nestála 20€... ani 200...🙂
@beky1813 aha tak prepac, ze som sa ozvala.. nabuduce asi radsej budem kukat do steny doma :( mam chvilu cas, lebo deti nie su doma a uz tu hned ma niekto nema rad :/ tak dobre, ja proti tebe nemam nic ani by som si nedovolila ta sudit podla toho co ty robis ale vsak dobre, chcela som vediet nazor inych a vidim,ze ani to nemozem uz pomaly
@adelakom12 Ja by som si dala korunu, je mi jedno kto to má alebo nemá, má to byť môj deň bude to tak ako chcem :D A dala by som si takú veľkú riadnu, krásnu 🙂
@adelakom12 da sa zabavit aj inac
Zalezi v akom style je svadba, ak by bola v takom, ze sa korunka hodi tak idem do toho. Niekomu sa to hodi, na niektore prilezitosti je to pekne. Ale je pravda, ze niekedy to moze ukazat gycovo ale vsetko je to o tom ako to kto pojme ;)
Ja som mala. Bolo to take princeznovske. A dala by som si zas.
Korunku jednoznačne odporúčam, je to nádherné, aj ja som mala, dokonca z firmy, ktorá robila korunky pre české miss.
Nie 😃 za mňa je to gýč