Čo si mám obliecť na oslavu 60tky?

mtoth
10. sep 2020

Dievcata poradte prosím, co si obliect/ obut na 60tku v októbri. Budem v 25tt a najviac mi vyhovuju asi saty. Cize, sla by som do siat a kedze uz mam teraz dost velke brusko, viem ze uz nevydrzim v podpatkoch - co si obut? Vzdy som na taketo akcie volila podpatky. Saty zatial nemam ziadne vybrate, takze som otvorena moznostiam. Ide mi o to, aby to bolo pohodlne a pekne zaroven.

jaass
10. sep 2020

@mtoth ja stále robim tak, že keď idem na oslavu v chladnejšom počasí, tak mam obuté klasické topánky - kotníkové (záleží podľa toho ako bude) a na danom mieste sa prezujem do inej obuvi 🙂 väčšinou to sú balerínky alebo sandále 🙂

eeffka
10. sep 2020

@mtoth ja chodim na podpadku a v taske prezuvky ( nieco nizsie, mozno nie az take reprezentativne, ale pohodlne) a popravde ak nejdes na 60ku prezidentovej zene tak ako tehotna tam mozes sediet aj v slapkach 🙂

lenuliatko84
10. sep 2020

Daj si opatky a ked sa nalada uvolni obuk si pohodlnu obuv .ja to tak robim na kazdej oslave alebo svadbe.po 20.00 uz len baleriny a ruka hore

nika_m
10. sep 2020

Daj si balerinky...ja by som urcite neriesila to, ze ci moja tehotna pribuzna ma alebo nema opatky, hlavne aby tebe bolo pohodlne...ja som na svojej vlastnej svadbe mala balerinky pod satami, nenosim opatky vobec

mtoth
autor
10. sep 2020

Dakujem za rady, balerinky si neviem predstavit nosit, je to pre mna antipekna topanka😅
Vezmem si lodicky a nejake kotnikove jesenne cizmicky. 🙂

evkamotka
15. sep 2020

@mtoth ja som bola sesterke na svadbe mesiac pred terminom kupila som si rovne nizke remienkove sandale, take leskle (trblietave). Tym padom som v nich vydrzala cely cas, mala som aj tak dlhe saty tak to skoro nebolo vidno a teda lodla mna ak nepojdes prave v teniskach a mikine, nikto tehotnu nebude riešiť