ahojte zienky, v septembri idem na svadbu a kedze momentalne je velmi IN midi sukna zvazujem ze nejaky takyto styl by som zvolila i ja... nemate nejake inspiracie popripade nejake rady , skusenosti co na vrch k takejto sukienke...chcela by som cervenuuu 🙂 dikiiiičko
Och boze, to su dnes za temy, staci dat do googla midi sukna, obrazky a inspiracii tam mas habadej, ani temu kvoli tomu nemusis zakladat a ked vidim to dikicko, tak sa mi nozik vo vrecku otvara, fakt prejav dospelej zeny
@mraztek ja by som dala office blúzku...bielu aj k červenej sukni...telové špicaté lodičky, retro účes a krvavo červený rúž....zo šperkov niečo jednoduchšie, ale strieborné ...kabelku veľkú listovú telovej farby alebo do smotanovej farby k blúzke.....boože ako by som ja šla na nejakú takúto akciu 😀
@moni244 ty sa s takou radostou zapajas do kazdej temy!!!! naozaj nemas nic lepsie na praci?
@moni244 prečo si taká jedovatá.... 😉
mne sa na leto strasne pacia take tie topy bez ramienok, urcite sa daju kupit aj na slavnostne prilezitosti a moze to spolu vyzerat velmi elegantne......osobne nemam telo na taketo nieco, ale toto by som si urcite vybrala 😉
@malinka158 tesi ma tvoj zaujem o moju osobu, dakujem 😀
@bonaqa2013 a preco nie? Netreba brat vsetko vazne 😉
@moni244 to pises stále ked ta tu na MK niekto napomenie.
Ahoj kukni moj bazarik ako inspiraciu poslednu foto. Vcera son bola na svadbe a mama som siroku midi suknu 😉
@malinka158 vyborne, este si zpaisujes, aj co napisem, super
@moni244 ano mam na to specialny zosit kde si každý den zapisujes co kedy komu odkomentujes!!!! 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@malinka158 tesim sa s tebou 😉
Na plese v opere tusim puskarova alebo kveta horvathova mala taku midi eleg.suknu, tak skus mrknut.