Ahojte ženy, prosím poraďte mi 🙈 pripadám si ako sedlak ale vôbec neviem čo doniesť neveste?
Nevesta mi je veľmi blízka teta. Ja, partner + dcéra (4tyzdne) by sme chceli prísť len na obrad, nech tam niesme dlho s bábätkom.
Starší syn ostáva aj na oslavu.
Čo sa patrí priniesť?
Kyticu? Peniaze ? Darček? Vôbec neviem 🙈
Ked je veľmi blízka tak by som sa opýtala či by si priala darček a aký. A ak nebude chcieť tak daj do obálky peniaze a nejaký jeden kvietok daj.
@ajka0207 pýtala som sa. Odpoveď bola "nerob si starosti " 🙈
Peniaze, aspoň tak 100€ ak aj nejdete na oslavu ale syn áno, predpokladám že dostanete aj nejakú vysluzku.
suma podľa toho, či je to blízka rodina, alebo je to len napríklad sused a pod. Určite peniaze do ozdobnej obálky, kúpiš v papiernictve, nelámala by som si hlavu s darčekom, nemusíš sa vôbec trafiť, môžu sa stretnúť tri rovnaké a máš maličké bábätko.
Tak potom jej daj do obálky peknú gratulacnu kartu a 100 eur a jeden kvietok.
peniaze a namiesto kvetov napr. zreby… sama kvety nenosím.. škoda peňazí, nevesta si to aj tak len preberie, dá družičke a bud ich nechajú v kostole, alebo niekde doma… počas svadby ani po svadbe nie je čas venovať sa kvetom.. a aj tak nebude vedieť od koho tá napr. drahá krásna kytica je.. ja sama som tiež kvety nechcela..
na žreboch môžu napr. ešte niečo vyhrať a poteší aj mala suma 🙂
@veronika3110 mne sa aj páčilo, keď si snúbenci želali, aby sme miesto kvetov kúpili granule do útulku.
@veronika3110 pre mna zreby skoda penazi. Dala som zreby za 90€, vyhra bola 60€. To radsej rovno peniaze
Autorka, ze nerob si starosti 😁 mila teta. Tiez by som bola za peniaze a ak ma rada crepnikove kvety tak nieco z toho. Alebo len peknu kyticu.
Kvety a peniaze. Darček ťažko vybrať, nevieš čo potrebujú. Peniaze využijú podľa vlastného uváženia