Čo sa hodí priniesť budúcej mamičke?

miroslava112
16. okt 2022

Maminky prosim poradte mi.Nikdy som nebola na takejto akcii odhalenie pohlavia a praskanie balonika ktory ukaze ci chlapec alebo dievca.Moja otazka znie co sa hodi doniest buducej mamicke mne pride ze oblecenie daka suoravicka je skoro ked este nie je na svete ale mozno sa mylim tak pisem sem tie ktore ste uz na takom niecom boli.Dakujeem🙂

lamonita
16. okt 2022

Balíček, ktorý využije každé babo bez ohľadu na pohlavie. Krém na riťku, plienky, vlhcene obrusky , mydielko a podobne

nekonecna_katastrofa
16. okt 2022

@lamonita Ja by som toto nenosila. Každému sadne niečo iné a potom to aj tak mamičky posúvajú na internete.
@miroslava112 Podľa mňa len dáku hrkálku a poukážku napr do DM, HMka, Zary, lekárne a maminka si už nakúpi, čo uzná za vhodné.

queen_mary
16. okt 2022

Inak toto som nepochopila tieto baby reveal party. Aj tak jediny, koho to pohlavie realne zaujima, su rodicia a mozno nejaka babka 😀

evinqua
16. okt 2022

@miroslava112 Dala by som nejakú hracku unisex/oball lopta, farma so zvukmi,..., ale najlepšie poukazku do hrackarstva, drogérie alebo detského obchodu s oblečením napr

januska12323
16. okt 2022

@queen_mary niektorí to berú ako namiesto krstu a párty na získanie darčekov sa vždy zíde 😁

evica17
16. okt 2022

@januska12323 veď to,mne to príde také zvláštne robiť kvôli tomu ešte párty a pozývať ľudí, sama by som na také nešla, nekupovala nič.

janka_266
16. okt 2022

@miroslava112 ja som najviac ocenila poukážky 😃 aj keď som take párty nemala 😃

julie19
16. okt 2022

Nemala som takú párty ani som na žiadnej takej nebola ale keďže som aktuálne tehotná tak ti poviem čo by som ocenila 😅 presne ako píšu baby, buď spotrebný tovar čo sa vždy hodí a minie (plienky, utierky, krém na ritku, látkové plienky, detsky cajik, vložky do podprsenky, čaje pre Maminy a podobne) alebo poukážku do drogerie alebo obchodu s detským tovarom … hračky take malé babo nepotrebuje žiadne a oblečenia bude mať kvantum a nejaké väčšie veci do výbavy by si mali vybrať rodičia sami … pripadne im dať len peniažky nech si kúpia čo uznajú za vhodne

riskoh
16. okt 2022

Poukazka do drogerie

miroslava112
autor
16. okt 2022

@miroslava112 dakujem velmi pekne vsetkym

kukulienka999
16. okt 2022

Ja som takú party nemala, ale ako tehotnú ma potešila najviac tato taška, ta s nami cestuje všade, kúpaliska, vylety, návštevy, vikendy, dovolenky, proste tam dám všetko a ideme 😊

miroslava112
autor
17. okt 2022

@kukulienka999 dakujem dobry napad😁

l_u_c_k_a111
17. okt 2022

@miroslava112 my sme dostali ako svadobny dar od kolegov z manzelovej prace darcekovu kartu do DM o par mesiacov neskor sme tam boli a nakupili kooopec plienok 😁 toto fakt potesilo

saxana000
17. okt 2022

Poukazku na masaz trebars?lepsiu maskrtu?tehotenske tricko s vtipnum obrazkom?pre babo by som nedavala.nic ved este neni na svete.

marca12
17. okt 2022

Dala by som poukazku. Nevies,co chce mamicka pouzivat,aku kozmetiku, oblecenie. Tak poukazku do detskeho obchodu napr.feedo