Aky nevyziadany darcek ste naposledy dostali a ako s nim nalozite?
Nevyziadany je divna formulacia. Ja si ziadny darcek neziadam. Ale niektore, co dostanem, su nezelane… ak neviem najst doma vyuzitie, tak posuvam dalej.
Nevhodne darčeky posuniem ďalej.
Nwdrzim ich doma, niekomu poslúžia, potešia
Posúvam ďalej - darujem alebo predám
Darujem, predám posuniem ďalej, záleží od charakteru daru
Mozete pisat aj konkretnu vec, co ste naposledy dostali?
svadobný dar od švagra.....otrasný obraz jeleňa v ruji od miestneho patlala😂
okamžite išiel do pivnice,a po rozvode ku kontajnerom...
@rozculena Ustna sprcha podla zubarov nefunguje.
Parfém ktorý kamoška kúpila sebe a mne rovnaký, ešte 3dni som vetrala a svoj som nerozbalila
dostala som kozmetiku s vonou levandule a mne to smrdi... rozdala som to kamoškám
tak ja cítim,že funguje.......okrem toho sa to dá použiť aj na masáž ďasien a ja si občas kvapnem do nádržky tea tree oil na dezinfekciu
Najčastejšie je to kozmetika typu pleťové krémy, ktorú mám svoju obľúbenú a inú nepoužívam, keďže málo čo mi sadne… často sú to také všelijaké značky, že to nemôžem ani posunúť ďalej s čistým svedomím, také veci žiaľ vyhadzujem…
Ja som naposledy dostala lacný cien sprchac. Nepoužívam taky, tak som ho posunula ďalej.
Súprava hrnčekov- zabalené hlboko v kredenci -
Ustna sprcha je super alternativa k zubnej niti a funguje
@lucia13022023 Aj lacna kozmetika vie mat vela krat ovela priaznivejsie zlozenie, ako draha.
Stiahni si apku INCI Beauty, naskenuj ciarovy kod na nejakom produkte a vyhodi ti to hodnotenie zlozenia od 0 do 20.
@belllinka ja poucivam špeciálnu skrz zdravotné problémy. Tieto lacné mi skodili. Ci je to cien, balea, tesco atď..
predala som, napr. penazenku, ked mam vlastnu a nepotrebovala som, nakoniec mal niekto iny radost
Vonavku, absolutne nepouzivam vonavky. Takze skoncila v kupelni ako "osviezovac".
Posuniem ďalej alebo vyhodím do koša
kozmetika, ktorú nepoužívam, sladkosti, otrasné hrnčeky na kávu, knihu-tretí diel scifi trilógie, ktorú nečítam, otrasné obliečky, rôzne dekoračné predmety, balík Puella aviváže 😵💫 Posúvala som susede, útulku, zberný dvor... Dary som zatrhla, keď tak, také ktoré si vyberiem ja 😉
Dostala som znackovu ,ozaj drahu keramiku...na okruhliny.
Je v krabici,ako bola.
Jeden jediny podnos obcas pouzivam...
Lebo,isli na kvalitu,podla farby,kt.mam rada...ale vzor je otrasny,ja mam vsetko krasne,malovane...toto je moderne...
Tak to susim doma.
Dalej,cajovu cinsku supravu...tiez trci v skatuli.
Aj dalsiu keramiku....akoze,nemozem sa toho zbavit,lebo je mi to luto.vyhodili za to peniaze,ale moj styl to nie je..
Tak to zabera miesto.
Nevhodne darceky posuvam. Ak to nikto nechce, tak dam do Charity.
Ustna sprcha je skvelá vec pre ľudí s mostikmi a implantatmi. A nie je to len môj názor ale aj stomatochirurgov a zubárov ktorý sa starajú o zdravie pacientov a aj dentalnych hygieniciek. Áno ak má človek svoje zuby je na nič, tam treba medzizubne pomôcky ale ustna sprcha naozaj skvelo pomáha ľuďom s mostikmi. Roky skúsenosti a školení
@ronie338 vazne? Ja co sledujem zubarky na IG, su velmi proti
@belllinka tie apky na " kvalitu" kozmetiky sú totálny blud. Nemáš začo.
@laurita285 jasné, chápem, niekto tú predraženú kozmetiku kupovať musí, hlavne ak od toho závisí tvoj zárobok. Ty máš iste v salóne iba super hyper najlepšiu kozmetiku a samozrejme najdrahšiu. Uži si 🙂
@belllinka Nie, ja si kupujem pre seba kľudne najlacnejšiu od geeku lebo nosím hlavu na krku na rozmýšľanie na na ozdobu :D
Ustna sprcha...
Zatial nijak, zabalena v skrini