Čo pripraviť pre mamu na 50. narodeniny?

14. apr 2024

Mama bude mať 50, neplánuje oslavu, iba malé rodinne posedenie. Neviem čo jej darovať, a tiež uvažujem, že by som jej pripravila ako prekvapenie oslavu a pozvala aj jej priateľov. Ako ste vy oslávili okrúhliny rodičov, čo ste pre nich vymysleli ?

kamatopo
14. apr 2024

No podľa toho čo má rada mama. Ak je s tým stotožnená ,že na ňu vyskočia všetci priatelia tak by som do toho išla. 👍Niekedy človek nemá chuť niečo riešiť,ale nakoniec je rád. Ale poznám aj takých čo by pri takejto oslave aj skolabovali 😂

ejbyk
14. apr 2024

@kamatopo ja som tá čo by skolabovala....

h2
14. apr 2024

Ako 49 ročná si dovolím vyjadriť sa: Ak by mi niekto zorganizoval tajnú oslavu o ktorej by som nemala ani tušenia a pozval by tam mojich známych, ktorých by vyberal podľa jeho uváženia, nebola by som rada.

0silvia0
14. apr 2024

Ja som 50 mala teraz pred 2 tyzdnami. Kedze neplanuje oslavu, tak asi nie je oslavovaci typ.
Neplanuj jej nic za chrbtom, radsej jej pomoz s pripravou, napriklad napec zakusky alebo objednaj nejake pecene korytko s masom. Zalezi na mame, snad ju poznas, ci by to ocenila, alebo si chce vsetko chystat sama.

viestta
14. apr 2024

Ked neplanuje oslavu, tak nic neorganizuj. Keby oslavu chcela, tak uz davno vies o tom, ze sa bude nieco organizovat. Spytaj sa kedy mate prist gratulovat, a chodte. Alebo pozvi rodicov na obed, veceru a tam oslavte. Doma alebo v restauracii.

miadi
14. apr 2024

Moja mama k 50 chcela tandem zoskok padakom .😀a velmi sa jej to pacilo . Ked pristali povedala tomu instruktorovi co mala na chrbte “ milujem vas “ taka euforia stastna ze zije . Zistila by som co mama chce a dala jej to .🙂

siska53
14. apr 2024

Uprimne? Ja s mojim vekom nesuhlasim a tiez o rok neplanujem neviem co a hlavne, nehc mi to cislo nikto nepripomina 🤣🤣. Takze ziadna velka oslava... Ale urcite vies, co by mamu potesilo. Mna skor nieco v style masaz, pedikura, kozmetika, knizka... to by mi uuuplne k stastiu stacilo.

cimage
14. apr 2024

Moja mama tento rok oslavila okruhliny. Sama si zorganizovala oslavu v restauracii a pozvala koho chcela. Aj zakusky objednala, takze som jej nemala s cim pomoct. Dar som jej dala peniaze ako 99%, lebo vsetko ma. Od otca dostala nausnice a nenosi vela sperkov, tak naco zbytocne. Ani kvety nechcela, ze to za par dni zvedne a este sa bude o to musiet starat. Dala som jej lepsiu bonbonieru a kresby od deti.

lenicka298
14. apr 2024

Moja mamina chcela len to, aby sme boli všetci ako rodina spolu. Keďže vieme, ako neznáša chystanie, oslavy tak sme na tajnasa zajednali na vikend luxusnu chatu s kupacou kadou, saunou... Ona bola v tom, že ide na víkend ku sesternici, ktorá ju volala(dohodli sme to s ňou) brat ju išiel odviesť a cestou ešte išli akože niečo pozrieť. Keď otvorila bránu, my- deti a vnúčatá sme ju čakali s tortou, všetko vyzdobené, nachystané... Veľmi sa tešila, plakala. Stále spomína, ako sme sa o 3 ráno kupali v kadi, a pozerali na hviezdy 🥰 najskôr sme rozmýšľali, že zavoláme aj jej naj kamarátku, svatkovcov, no to by bolo veľa ľudí, a nemuselo by to byt príjemné. Takto sme boli len my ako rodina, uvoľnená atmosféra pri gulasi, grilovacke,a bolo to super 🤗

andrejka1974
14. apr 2024

Treba aby si to zorganizovala sama ja som mala oslavu pred dvoma mesiacmi a všetko som si riešila sama došla rodina mala som to v reštaurácii kde aj pracujem objednala som si jedlo ktoré všetkým chutilo aj torta všetko bolo v mojej réžii aj manžel mi povedal urob si ako ty sama chceš určite by som všetko konzultovala s najbližšími

ninusa221
14. apr 2024

Mama síce nemala ešte 50 ale ocino mal teraz dali sme mu darkovy kôš a taký župan metalica. Mama spravila poriadnu oslavu kde nás bolo 40 tancovali sme zabávali sa do 6 rana.
Tak isto aj starkej keď sme robili 70 tku tak to bola žurka do rana do 7 ale to sme boli na chate

Chcem len povedať že ak chceš plánovať oslavu takú na úrovni nie na dvor pozvať 40 ľudí tak to nebude stať malo.
Ale za mňa je to dobrý nápad moja mama by sa potešila.
Ešte ma napadla napríklad daká dovolenka more alebo čo má rada.

luccija
14. apr 2024

Keď chce len rodinné posedenie, tak by som nerobila prekvapenie.

egonsk
14. apr 2024

vnúča 😁