Čo priateľke na meniny a na Vianoce?

aalzbetkaa
30. okt 2019

Ahojte baby...brat ma priateľku cca 3/4 roka..je to jeho prvá frajerka ..on ma 29 rokov a ona 22 ..a vôbec nevie čo jej má kúpiť na vianoce a bude mať aj meniny ..
Má všetko..nič také nepotrebuje tak neviem čo by ste odporucili 🙂 čo vám dávali vaši partneri na sviatok? 🙂

flakulka
30. okt 2019

@aalzbetkaa poukazku do nakupneho centra a anjelika som ja dostala a kupila som si co som chcela

fokuska
30. okt 2019

@aalzbetkaa U nas meniny len mala kyticka, alebo jeden kvet a dezert, alebo cokolada, alebo nieco take. Len symbolicky.
A na Vianoce, alebo narodeniny... za stristvrt roka co su spolu nikdy nespomenula nieco ako: "toto sa mi velmi paci", "take by som raz chcela", "keby som mohla, kupila by som si...", "velmi by som chcela vidiet/ist..."...?
Alebo: "uz mi dosluhuje.... zislo by sa nove"...?

Staci si vsimat a pocuvat, mozno ju potesi nova kulma na vlasy, mozno sperk, mozno paradne lyziarske okuliare, hodnotna kniha, mozno poukazka na wellness, alebo masaz, alebo do oblubeneho salona na vlasy, nechty... ktovie. Co robi, co ma rada, ake ma zaluby...?

kristina2412
30. okt 2019

@aalzbetkaa víkendový pobyt, niekde na Slovensko,nemusí to byť veľmi drahé,kľudne v zľave dňa.

petkaaa
30. okt 2019

Ja by som nechcela dostať darček typu poukážka na... hocičo. Je to veľmi neosobné, hlavne keď sú to partneri a ešte relatívne krátko. Mne taký darček evokuje nezáujem, nechuť porozmýšľať, čo by danú osobu potešilo, že to dotyčný vybaví len aby sa nepovedalo.
Určite by som nedávala hrnčeky, obrázky, fotku v rámiku, fotku na poduške, sošky a podobné hlúposti.
Za 3/4 roka chodenia musí vedieť, aké má záujmy... možno dobrá knižka, luxusný parfem, kvalitný fén na vlasy, prípadne žehlička na vlasy... chodí ešte do školy? Nepotrebuje novú tašku na notebook? Prípadne dobrú koženú kabelku?

petulkahu
30. okt 2019

@aalzbetkaa meniny kvietok/kytica a na vianky sperk👍🏻

nika898
30. okt 2019

@aalzbetkaa tazko radit kazda zena je ina. Mna osobne by v tomto veku nepotesil ani sperk a uz duplom nie fen alebo zehlicka na vlasy od frajera. Isla by som skor smerom romanticky vikend niekde vo wellnes Slovenska, Polsko, Cesko, Madarsko na zlavomatoch je toho kopec. Ak ma brasko dost penazi a mysli ze by to mohlo vydrzat isla by som do hodnotnejsich darcekov novy telefon, luxusna kabelka, pripadne kvalitne spodne pradlo alebo luxusny parfem. Ak je to sportovy typ tak napr bezecke topanky, korcule podla toho aky sport ma rada. Tazko takto radit.

jamatkaroka
30. okt 2019

Šperkom nič nepokazí. Obzvlášť keď má všetko.

petkaaa
30. okt 2019

@nika898 my napríklad na wellness chodíme bežne, takže pre mňa by to nebol darček 🙂 ale inak tie bežecké tenisky sú super nápad... dnes je strašne in behávať a možno by aj chcela a nevie sa odhodlať a toto by ju nakoplo... za mňa super nápad 🙂

nika898
30. okt 2019

@petkaaa aj mi sme bezne chodili s muzom na wellnes ale vzdy na to potesili 😊😊😊😊 a dakujem za ocenenie 😉

zuzzinka
30. okt 2019

Pozvanie do restauracie/kino a pekny vikend? Nieco co si aj zapamata. Alebo ak je "moderna", kozmetika, ale to skor poukazka na nakup alebo do kozmetiky
(nechty/mihalnice)

11miska07
30. okt 2019

napisem podla seba, ja som dostala citacku aj s obalom (na vianoce), som velky knihomol, veci na cvicenie - oblecenie, alebo aj kniha predtým, parfem a presne, je to o pocuvani, co by ju potesilo (asi vsetci mame vsetko), no pre nas zeny sa vzdy nieco najde, co potrebujeme.

xjakubikovak
30. okt 2019

ja milujem jednu kozmetickú znacku takze cokolvek od nich, po 3/4 roku ma napada parfem- tam su rôzne cenove kategórie takze kludne podla rozpoctu, nejaký sperk- staci si vsimat či nosí a ak ano v akej farbe atd., ja by som sa potesila knihe alebo poukazke do knihkupectva, je tohi vela- kabelky, topanky, masaz, wellnes..

jumama
30. okt 2019

Retiazka s priveskom srdieckovym.

gabi000
30. okt 2019

ja by som si holiaci strojček priala :D

merynka3
30. okt 2019

parfemom nic nepokazi... 🙂 ani tym pobytom pre dvoch

h2
30. okt 2019

@gabi000 Preboha, len to nie! Ak si to praješ Ty, je to v pohode, ale nie ako rada mladému chlapovi, čo má kúpiť 22-ročnej frajerke na prvé spoločné Vianoce.
@aalzbetkaa Parfém, kniha, šperk (bižutéria)... Keď má s tým brácho problémy, skús to vybrať Tú, žena žene väčšinou vyberie lepšie.

h2
30. okt 2019

Oprava: namiesto Tú tam malo byť Ty. 🤪

gabi000
30. okt 2019

@h2 napísala som, čo by potešilo mňa 🙂 napr. vankúš so spoločnou fotkou je super nápad na prvé spoločné Vianoce a k tomu bonboniéru.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
30. okt 2019

@gabi000 Ja keby som chcela holiaci strojček, tak by som si ho radšej kúpila sama. Keby som ho dostala od frajera na prvé Vianoce, bez toho, že by som mu spomínala, že niečo také chcem, asi by som to brala tak, že si myslí, že som chlpatá. 🦍😁

jamatkaroka
30. okt 2019

Juuuj len nie vankúš so spoločnou fotkou. To je fakt nevkusné.

gabi000
30. okt 2019

@jamatkaroka prečo by to bolo nevkusné?

ellemell
30. okt 2019

Nejaká poukážka, kytica, alebo nejaký spoločný zážitok, lietanie v tuneli, wellness víkend, podľa mňa toto sú také veci, čo neomrzia, čo potešia 🙂

modrykoniicek
30. okt 2019

U mňa si môj muž všimol, že nemôžem nosiť bižutériu.Sám od seba a zakázal mi ju nosiť.Tak už má darček pre mňa :D.A kupujeme si zvyčajne veci ktoré potrebujeme 🙂.
A poteší ma vždy hlavne tým, že si spomenie.Nie som o nič dokopy staršia ale do mojich rovesníčok sa nevyznám poväčšine takéto dievčatá ani nevedia o čom je vzťah.Mne nezáleží na darčeku.A to, že si môj muž všimol, že mi bižu škodí je od neho veľmi pekné ale aj keby mi nedal nič len si spomenul tak to má u mňa tú najväčšiu váhu.

modrykoniicek
30. okt 2019

A na narodeniny mi kúpil niečo čo využijem k športu ktorý robíme 🙂.Partnera treba počúvať a hlavne ho dobre poznať.

airaw
31. okt 2019

Ťažko povedať, keď o nej nič okrem veku nevieme.. možno nejaké Swarovski náušnice neprecackane

petkaaa
31. okt 2019

@gabi000 vankúš so spoločnou fotkou... prosím ťa povedz mi, kto normálny si toto niekde do bytu dá... je to obyčajná haraburda, ešte k tomu nevkusná...

simonahra
31. okt 2019

tak podľa mňa parfum, nejaká poukážka na masáž, nejaký wellness pobyt, to sú darčeky, ktoré sú v kurze a sú fajn 😉