Žiaľ nie sme finančne na tom dobre a starka,svokra ide mat narodeniny.. čím ju prosím tak obdariť?Je veľká kresťanka a naše zlatíčko,len nepustia nás financie🥹..za rozumnú radu ďakujem
Možno nejaký vitamínový balíček, k tomu nejaká mlska, ktorú má starká rada a deti nech niečo pekné nakreslia. Možno dať urobiť obraz na plátno kde bude babka s vnúčatami
Nejakú kresťanskú literatúru v Spolok svätého Vojtecha nájdeš, to tá vyjde 10-25 eur (prípadne tam.maju náboženské predmety,poradia ti) a niečo na zob(môžeš aj domáce urobiť, nejaké sušienky alebo hocco). Deti nech jej nakreslia obrázok alebo niečo vyrobia.
Ale u nás napr sa neriešia darčeky že vôbec, keď chcem tak kúpim dačo niekomu len tak, ale to je dačo čo práve potrebuje, a nebudem čakať a na sviatky len deti nakreslia dačo,prípadne niečo upečiem špeciálne, alebo zavarany pečený čaj, alebo domácu sušenú čajovú zmes,alebo zbierame a sušené lieksovce a iné orechy čo máme doma (zo stromu) Ale to preto,lebo každý má doma toho už veľa a to ani nevieš čo im dať potom,keď všetko máju.
Ja som dala vysit meno na osusku, bol tam aj ornament. Svokra potrebovala nieco pre svagrinu na 70r. Pacilo sa jej to. Na Sashe za 15-16e a pani vyšije hocico na poziadanie.
Takisto ma teta rada zahradku a vseliake doplnky, tak sme kupili sovu do ktorej si moze nieco posadit ...obom darcekom sa velmi potesila
ak chodi do kostola nech nech povie farar prihovor, alebo dat zahrat v miestnom rozhlase, plus nejaky maly darce k tomu, ale vela malych prejavov, tie kresby od deti, alebo zaramovanu rodinnu fotku..alebo dopestovanu kvetinu s rucne zdobenym kvetinacom - od vas a od deti napriklad...alebo ine rucne prace? nemate nejaku kamosku co vysiva? strikuje?
@denkatn nemame😳
vsak ju napakujte do auta ( mate?) a zoberte ju niekam nejaku panenku mariu kuknut . Podla toho kde byvate - Czestochowa, Litmanova, Mariazell, Velehrad.....najkrajsi darcek to bude ked bude moct pred kostolnymi babami trosku pomachrovat a chvilku jej budu zavidiet....
@martinmmartin to by neslo,nepojde dalej z dediny😔pozname ju
tak jej to predajte ze pojdete s nou na put, resp ze vy idete a ona moze tiez, hlavne tlacit to nabozenstvo nech nema vyhovorku preco neist.....mozno pojde ked to bude vidiet nie ako plezir ale ako obetu
My sme babke na 90 - ku urobili darcekovy kos. Stalo nas to cca 50 eur. Kupovali sme si vsetko sami. S detmi som jej vyrobila pohladnicu a poslala klasicky postou. Akurat tam boli moji rodicia ked jej prisla a ze ju to neskutocne dojalo 😊 myslim, ze takych starsich ludi take veci potesia ovela viac 😉
@moni2522 dal8 ste ju do obalky?ci vam uu vzali ok na poste?
Do obalky, ale tu som si tiez sama vyrobila, ta pohladnica bola vacsia 😁
no my takisto ideme riesit mojej mamine na okruhliny, takze uvazujeme, nevieme akosi co, pretoze tvrdi, ze ona uz vsetko ma a nic nepotrebuje 🙂 take tie typicke reci. no a samozrejme nechce ani ziadny vysavac, ani nic take prakticke, pretoze to vraj nie je darcek pre nu, ale pre domacnost :D cize si ho logicky neuzije. cim je clovek starsi, tym tazsie sa mu kupuje dar podla mna :D
@janett_332 ved toto, nikam nechce,nic nechce🫣☺️😔
A co tak nejaky pekny ruzenec. Na sashe su pekne aj do 15€ a napr. muzovu starku to velmi potesilo. + deti nech poslu pohladnicu a kupte aj kvet 👌
@banalu ked tych uz ma pozehnane🫣
Mam rodicov 70-nikov, otcovi sme kupili novy notebook, ale my sme sa skladali cela rodina. Mama bude mat 70ku buduci rok. Asi tiez dostane notebook. Popripade kavovar je fajn darcek, novy mobil.
Ak byva v dome, tak nejaky zahradny nabytok, zahradne osvetlenie, hojdacku, lezadlo.
Napis sumu, ktoru ste ochotni investovat. Bude sa lepsie radit.
A čo tak fotokniha s celou rodinou... Deti, vnúčatá, pravnucata,....a nie je to finančne náročné a bude mať všetkých pokope
Masážny prístroj na chodidlá, masážne kreslo alebo dá sa kúpiť aj taká podložka na chrbát 🙂 tie masážne sú drahšie, nad 100€ ale my sme sa babke poskladali ako súrodenci 🤗 napadla ma ešte vyhrievaná deka, tá ma vyšla na nejakých 25€ čo je úplne fajn cena a babička si ju v zime nevie vynachváliť..
@retep00 take ma😔
Aka suma max? Buď niečo zo zlata menšie alebo darčekovy kôš.