Čo pre nevestu?

8. júl 2023

Pôjdem na svadbu ako hosť blízkej kamarátke. Kvet pri gratulácii jej nechcem dávat, pretože to bude veľká svadba, určite tých kvetov bude mať strašne veľa a v tom prípade mi to príde ako vyhodené peniaze 😏 jasné, že jej dám aj obálku ale chcela by som aj niečo, nejakú maličkosť, no neviem, čo sa hodí okrem kvetu. Máte nejaké nápady?

kristie571
8. júl 2023

No za mňa osobne.. Kvety ku gratulacii na svadbe jednoducho patria.. len jedna biela ružička a obálka.
Píšeš, že je to blízka kamarátka, ak im chceš podarovať niečo vecné, tak buď sa jej spýtaj čo by im urobilo radosť, alebo daj väčší finančný dar do obálky a maš vyriešené.

vvrabec
8. júl 2023

Záleži čo má rada. Nejaká maličkosť k obálke môže byť čokoľvek- sviečka, šatka, niečo malé do domácnosti ako napr .krúžky na obrúsky na prestieranie, možno niečo vlastnoručne vyrobené. Inak kvetov naozaj dostane dosť ale čo tak kvet v kvetináči alebo kvety z papiera príp. kytica zo sladkostí

vkatush
8. júl 2023

Ja som dostala kyticu žrebov a dve 50 centovky k tomu. Deň po svadbe sme si večer s manželom škrabkali (on nič a ja skoro 50 eur 😂).

Od kolegýň sme dostali normálny ružový fúrik s tehlou, že máme skvelý základ vo vzťahu, tak nech máme aj na našom vysnívanom domčeku (ešte sme nezačali stavať, ale tehla už je využitá v opravenej kúpeľni 😁).

Ešte som dostala konvičku (takú okrasnú na polievanie kvetov) a v nej peniaze v 1 a 2 eurovkach (strašne ťažká bola). Prianie k tomu si už presne nepamätám, ale že na kočík 😁

Kamoške som dala malú darčekovú tašku s obálkou, knižkou a bombou do kúpeľa, že keď si bude chcieť oddýchnuť od muža a kondómy, no polovica z nich prepichnutá, že keby chceli už bábo, ale nie sú si ešte istí, nech to nechajú na náhodu 😂 a ďalšia dostala manželskú spoločenskú hru, tej sa dosť potešila, keďže obaja sú "hráči".

A áno, máš pravdu, kvetov po Hallelujah, ja som vyslovene mala žiadosť na svadobčanov, žiadne kvety ani torty.

lenka567899
8. júl 2023

Niečo do domácnosti? Alebo to sa už dnes nedaruje

pribinak
8. júl 2023

Ja som dostala od kamosky veľmi pekný fotoalbum. Ručne robený, personalizovany.

Kvety by som priniesla. Však nemusíš kúpiť kyticu za 50eur, ale proste k takejto udalosti kytica patrí

lamonita
8. júl 2023

Kvet v kvetináči. Taky väčší, dominantný... nie fialku

danieli
8. júl 2023

Jeden kvietok do ruky, bez toho mi to nejako nepasuje a do obalky peniazky s rucne pisanym prianim, zvykli sme pridat aj par stieracich zrebov

autor
8. júl 2023

Keď mne jednoducho ani jediný kvietok nepríde ako vhodný darček. Mám skúseností, že nevesty prídu do sály, kvetov toľko, že čašníci skoro ani toľko váz nemajú a nakoniec ich nevesta aj tak len porozdáva alebo vezme domov a z toľkých kvetov podľa mňa ani nie je radosť len starosť. Skôr by som dala niečo maličké v darčekovej taštičke ako baby spomínali nejakú maličkosť napr. a do obálky normálne peniaze.

lara8888
8. júl 2023

Pozri si stabilizované kvety na nete…kúpiš v nákupných centrác, možno aj v lepšom kvetinárstve, dokonca aj na benzinke som to videla, za mňa top darcek keď chceš “kvet ktorý nezdochne hneď” sama ich mám doma zopár takýchto aranzmanov a teda vždy keď sa na ne pozriem si rada spomeniem na ľudí od ktorých som to dostala (najstarší mám asi 4 ročný a stále drží)

gomak
10. júl 2023

Ja by som jej dala niečo osobné, niečo , čo vás spája... Kniha o priateľstve, proste niečo čo jej ťa pripomenie