Rozmýšľam čo dcére pod stromček, aby toho nebolo priveľa tak by som sa rada poradila, čo sa osvedčilo u vás?
Dcéra má rada bábiky, tak plánujem dokúpiť nejaké menšie aj väčšie + nový väčší kočík- aký odporúčate?
Uvažujem aj či nakúpime väčšiu kuchynku? Má to podľa vás zmysel? Máme tu klasiku z lidlu. Kupoval niekto väčšiu pre väčšie dievčatá? Ak áno, akú?
Okrem bábik a kuchynky sa strašne rada hra na lekárku, zubárku. Má len ten klasický základný lekarsky kufrik. Viete o nejakých super doplnkoch, nejakej ambulancii pre deti?
A kľudne dajte tip aj na nejakú hru, hračku, skladačku čo kupujete vy. Moju lego nebaví a magnetické máme.
A ešte sa opýtam, či vaše deti baví furby? Aj nad ním rozmýšľam.
Vďaka
@akje ahoj. tak moja povie také somariny s ktorými sa zaručene hrať nebude. Môžem jej dať vybrať kočiarik, aj bábiky ale v katalógu zakružkuje blbosti. Chcela by okrem iného aj Gabby dollhaus. Takých domov sme mali od peppa pig doma kopu a ani si nevšimla kedy som to predala. Od mala ma rada ten istý typ hry a všetko ostatné ju drží tak 3 dní. Aj tlapkovú som kompletku predávala v top stave, nehrané
@akje ale ďakujem 🙂
Tak doplnky k bábikam- stolička ta zvuková od baby anabell, oblečenie pre bábiky, nosič, nejaká výbava
Ja osobne by som už domček nakupovala, lebo to ju poteší na chvilu a potom zabudne
Moja 6 ročná zbožňuje napríklad interaktívnych plysakov
A teraz premýšľam nad blitzee, ale neviem za tu cenu...
Bicykel? Do kuchynky väčšej by som už nesla. Dcéra má 6 a už sa s nou nehrá vôbec. My sme dávali babiku, barbiu elza, make up detsky a make up Barbie stolik
@sasitimi17 bitzee mame je to super len mala mala min rok za dva dni vsetky zvieratka 😀
@janulik2008 a ako dlho ju to bavilo? Bude to vedieť ovládať aj 6 ročná?
@sasitimi17 podla mna bude. Malá mala min rok 8 ale ona je este trz taka ze jej najvacsi sen je interaktivny stitch 🤣 zahra sa s tym ale tusim behom tyzdna mala vsetky postavicky. Len bacha dost to blika 😉
Neviem, aký má tvoj dcéra vzťah ku knížkam - konkrétne tým interaktívnym, ale možno by ju zaujalo niečo takéto, keď spomínaš, že sa rada hrá na lekárku. Je to akurát vhodné pre jej vekovú kategóriu. https://www.martinus.sk/553017-kuzelne-citanie-...
@janulik2008 úf no ja neviem niesom nejako s tým stotožnená 😅 skúsim ju prehovoriť na niečo iné
A ešte mi napadlo, ak je kreatívna, rada tvorí, tak z Agatinho sveta niečo takéto možno? https://www.agatinsvet.sk/vyrob-si-sam-ako-prin... Prípadne si tam popozeraj, majú tam celkom pekné hračky, aj na rozvoj … 🙂
Nasa dostane fotak, co hned tlaci fotky, detsky sk/en notebook, detsky klavir, autodrahu 😁 (aj ked neviem ci to nie je skor darcek pre mojho muza ako pre nu).
Plus nejake drobnosti l.o.l. babiku, vybavenie do kuchynky, kabelku co klipka ocami, spolocensku hru Gabby 😁
Tiez by velmi chcela Gabby domcek, ak sa mi ho podari kupit za dobry peniaz tak jej ho doprajeme. Na darceky sa jej sklada cela rodina.
Albi knizky su super aj to ludske telo ako ti radili vyssie.
Este ma napadla playdooh sada zubarska s plastelinou, teda ak nie si ten typ rodica ako ja 😂👌, co plastelinu,sliz atd.vidi najradsej len v obchodnom regali.
Napadlo ma potom este vybavenie pre babiku, stolicka, postielka ak nemate, nosic.
Kocik neviem aky mate, my mame bayer chic mika je taky vyssi alebo potom si pre velke dievcata pochvaluju abc design, ale tie ceny su uz dost vysoke 🙈
Inak na mall.sk a v tescu maju super ceny na hracky, oplati sa pozriet 😊
Neter tiež miluje bábiky, sestra jej k tomu dokupuje doplnky, minulý rok dostala babyborn skriňu a prebalovaci pult.
Ďalej ma rada tvorenie, čiže podostavala rôzne testovacie štúdia, vyrábanie náramkov, mydiel atď..
Kolobezku
Veľký kufrík s kvalitnými pastelkami
To je tak všetko načo si spomínam.
Pre 5 ročnú by mohol byt fajn aj detsky instantný fotoaparát, je to super kreatívna hračka 🙂
Knižka s nálepkami a Barbina 🙂
Ak nieco väčšie tak kolobežku alebo kolieskové korčule s prilbou
Keby som mala dievča , tak jej kúpim také malé myšky látkové , a k nim si dokupuješ ďalšie , plus nejaké oblečenie pre ne, a je k nim aj veľký domček ... Len neviem, ako sa to volá , ale videla som ich na nete 🙂 má ich aj dcéra Táni Židekovej, tej influ😄 .. a sú inak veľmi rozkošné.
Ja skôr riešim , čo pre 4r chlapca , ktorý má skoro všetko 🙈😄
@aeruginosa toto sa mi paci pre deti.Takyto napad.Podla mna je to dobre.Rozvyja to kreativity a jemnu motoriku.Ked som ja bola dieta,toto neexistovalo a dnes lutujem,ze nie som uz dieta ked vidim co vsetko uz je.Vyroba naramkov,sviecok,priveskov a podobne.Podla mojho nazoru je schopnost vyrabat rucne veci neocenitelne.A ked vidim ako dnesne deti to nebavi.Vacsia neovlada rucne prace.Napriklad nehackuje alebo nevysiva,tam ma az pri srdci pycha z pocitu,ze tato vzacnost postupne zanika.Ja som hrda na to,ze ma ro moja babka naucila a neskor som sa v tom zdokonalila.A neviem si predstavit inak travit svoju volnu chvilku inak ako pri haciku pred telkou
Naša 5 ročna dostane tablet, a miluje malovatka,a všetko okolo toho🙈 bez toho by neboli vianoce, narodeniny, meniny😁kozmeticky kufrik s malovatkami, chce detsku manikuru na nechty, kde su laky, fukar na nechty, ako v salone, nalepovacie nechty, pritom toho mame kopec🙈detsku pedikuru s vanickou na nožky, potom, momentalne mame Hello kitty maniu, tak niečo s tou mačičkou, Gabby doll haus lego domček, karaoke set, mozno nejaku magneticku stavebnicu, tu este nema, a teda vybera si z katalogu dráčik, čo si povystrihuje, ponalepuje, nejake tie interaktivne zvieratka. Plasteliny, slizy su u nas top😅. Barbie babiky plus doplnky.Na seba princeznovske šaty s topankami, atď. Podla mna toto je super vek,našej by som vedela toolko nakúpiť😅😅😅Je predškoláčka tak jej postupne zariadujeme izbu, pisaci stôl, stoličku, lampu,
Kuchynku mame tiez z lidla a vyhra sa v nej stále. Babiky sem tam vytiahne, ma aj baby born skrinu, umyvadlo, minuly rok dostla barbie karavan aj to je fajin hracka.
Bábika so zubarskym kreslom ono to aj svieti
https://www.kaufland.sk/product/345148442/?kwd=...
Skuste pozriet stranku skooys.sk tam su zaujimave knihy, ktore nikde nekupite. napr pozrite toto je to krasa 😍 https://skooys.sk/produkt/vyhodny-set-1/ maju tam rozne
@autorka ahoj 😊 v 5 rokoch som sama vyberala uz iba oblecenie, saty, edukativne hry. Zvysok si dcerka sama povedala, co by rada 😊 pozerali sme letak z hrackarstva, kruzkovala si, co sa jej pacilo a na konci som povedala, ze moze skusit nakreslit 3 veci na papier jeziskovi 😊 tak som videla, co sa jej lubi a co by velmi chcela 🙂