Sorry, nenašiel som nikde ešte túto diskusiu, tak zakladám. Hudba je každopádne neodlučiteľnou súčasťou nás všetkých. Tak sa pochváľte čo najradšej púšťate svojím detúrencom. Holt hudba je úžasný nástroj na budovanie emotívneho kvocientu. Tak začnem prvý aspoň s menším nekompletným zoznamom :
Zahraničné :
Pink Floyd - High Hopes
Johnny Cash - Hurt
Led Zepplin-Stairway to Heaven
Metallica - Nothing Else Matters
The Doors - The End
Nirvana - Come As You Are
Beethoven - Symphony 9
Foo Fighters - These Days
Pixies - Gouge Away
Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge
Blur - Beetlebum
Naše a České :
Horkýže Slíže - Náboženské zvyky
Wanastowi Vjecy - Sbírka zvadlejch růží
U nas kazdy vecer pri zaspavani ma syn pusteny slovensky rozhlas, putichucky len ked byva niekedy hokej vykrikuje gol a kdo vyhrava, a marad teke 20min. Rozpravky na pocuvanie, kedysi ich predavali v novinovom stanku a j s knizkami-su to disnyovky , mame ich asi 20 a su v cestine, nemaju chybu.
@godyna Moja manželka malému púšťa aj detské piesne a taktiež aj Fíhu 😠 na ktorú pôjdeme o par týždňov do Stupavy. Ja osobne s malým tancujem hlavne na piesne z horeuvedeného zoznamu a podobné. Nejako ma tie detské piesne moc neberú, ale to asi žiadneho chlapa 😀
@talexa Jo, s rozprávkami na počúvanie začneme pomaličky aj my 😀 Ale náš malí je strašne hyperaktívny, neposedí na jednom mieste dlho, dokonca ani pri zaspávaní.
Tak to by si naša s tvojim Tomaskom rozumela ...stručný prierez- U Nas veľa Rolling Stones - tatino nakladá , aby to mala pestré tak daft punk , depeche mode , michael nyman ...a strasne sa jej páči imt smile pre tuto chvíľu- ale to iba ked tato nieje doma lebo ten to nezvláda. Teraz si uvedomujem kolko toho počúvame a ake pestré spektrum - musím si to poznacit. Samozrejme ma aj detské pesničky ale tie ju moc neberú a naštastie pri fíha a spievankove krúti hlavou ze nie- zo to som jej vďačná 🙂!