Ahojte. V apríli krstime deti... Dcérka má hneď v máji potom aj prvé sväté prijímanie. Môže sa dcéra krstiť v šatách na prvé sv prijímanie? Či čo jej mám obliecť? Malému musí byť svetlý oblek, či môže byť aj tmavý?
@nelinka2009 oblek je jedno aký bude mať farbu a dcérke by som kľudne dala to isté keď ma takto po sebe tieto sviatosti.
Ja by som do nejakých slávnostných rób peniaze zbytočne nevrážala ... deti rastú ... dcérke na krst kľudne šatôčky, ktoré bude mať aj na prvé sväté prijímanie a syn hlavne, aby bol oblečený slušne - nohavice, košeľa, slušný svetrík príp. sačko, ak máš.
@nelinka2009
nevidela by som v tom problem, ze by si malinka obliekla to iste. podla mna to ziadne faux pa nebude neboj. ono sa podla mna do tych siat ani moc neoplati investovat. aj tak si ich podla mna oblecie len tie 2 razy :D
obliekla by som ich troška krajšie ako do školy...farárovi je to aj tak jedno...
Nie ,nedavaj tie iste. V pozicovni za par e zozenies krasne saticky aj oblek pre maleho. Skus sa popozerat po okoli ;)
@0izidora0 ten oblek asi kúpim tu mk... Statický naprijimanie vysnívané už má od babky na narodeniny ..no a na ten krst... Môžu byť aj tmavomodré?
šaty čo máte na 1.sv. prijímanie by som na krst nedávala,niečo slušné- suknička,svetrík a svetlé farby,nemusia byť biele,chlapcovi tmavé nohavice a akýkolvek slušný svetrík,v apríli bude mať ešte asi aj bundu- vetrovku
Čo im oblečiete je úplne na vás...