Čo na Vianoce pre 3-ročného syna?

28. sep 2024

Ahojte, viem že je ešte veľmi skoro ale premýšľam čo na Vianoce syn má 3 roky. Rozmýšľala som aj nad posteľou nejaký domček alebo niečo so šmykľavkou ale to je asi ešte veľmi skoro a nebezpečné pre také dieťa 🤷 dajte radu, inšpiráciu. Ďakujem

kulumulu123
28. sep 2024

Nič v zlom ale tvoje 3r dieťa nebolo nikdy n šmykľavke? Nerozumiem prečo by to bolo nebezpečné...
Neviem ale ci 3r dieťa dokáže oceniť praktické darčeky... Skôr by som išla do hier napr vláčiky aj s koľajnícamiv ikei majú super dráhy za pár eur a vieš k tomu dokupovať rôzne doplnky... Alebo niečo na ten štýl o ho do týždňa neomrzi.. Neviem co ho baví ty ho poznáš..

rozculena
28. sep 2024

to je smutné,keď sa musíš na nete pýtať,čo máš kúpiť vlastnému dieťaťu

misana84
28. sep 2024

Postel nie je darček pre dieťa, ale kúpiť ju môžeš, to je ok

biba_18
28. sep 2024

@misana84 posteľ so šmykľavkou …

biba_18
28. sep 2024

posteľ so šmykľavkou je super ale to asi až neskôr by som… alebo keď, tak nejakú nižšiu…

biba_18
28. sep 2024

@rozculena ona sa ale nepýta na radu čo kúpiť - ale či máme skúsenosti s tým čo vybrala ona 🤦‍♀️

autor
28. sep 2024

@kulumulu123 sam
@biba_18 áno presne tak. Asi som sa zle vyjadrila. Ďakujem.
@biba_18 no vyzerá fakt super ale ja som taká neviem mám obavy že vnoci spadne ak sa zle otočí alebo čo a zo šmýkačky padne dole. Asi len hlúpa predstava ale predsa. Keďže má len 3 roky neviem či radšej nepočkať alebo len preháňam 😀

rozculena
28. sep 2024

@biba_18 vyslovene píše:Čo na Vianoce pre 3-ročného syna? dajte radu, inšpiráciu

autor
28. sep 2024

@kulumulu123 teba som označila nechtiac

biba_18
28. sep 2024

v noci to môže byť možno problém, neviem posúdiť, ale možno o rok by som počkala…

autor
28. sep 2024

@biba_18 počkám radšej. Ďakujem pekne

biba_18
28. sep 2024

@rozculena áno. v nadpise. lebo to žiada mk. stručne. v príspevku už píše o čo ide.

biba_18
28. sep 2024

ale tá čo som našla je fakt pekná… tá by sa mi páčila ☺️

marianarem
28. sep 2024

To zavisi od dietata. Moj sa vie v noci tak vselijako napolohovat, ze uz vidim, ze na 100% by sa sem-tam nechtiac zosmykol :D

svetlonos
28. sep 2024

Náš ma 4,5 a nedám ho späť na hornú posteľ, ma kuru z ikei. On je totiž cestovateľ a padol by. Nema problém sa v spánku posadiť a siahnuť sebou znova na matrac 🫣 Takze je náročné vôbec vymyslieť vhodný priestor na spanie.
Ale ta posteľ domček s paradnymi obličkami a doplnkami k tej posteli je super. Noo a k tomu reálny darček, taky co ho najviac baví. Ja mam teda vždy problém vybrať, lebo ma tak dve tri veci, ktoré by chcel.
Co toho vášho najviac zaujíma? Nas zboznoval v tom veku žeriavy a smetiarske autá - ale velkeeee 😅

lenuska9999
28. sep 2024

Bicykel, kuchynka, nejaký Kidkraft drevený domček pre chlapcov, Albi kúzelne čítanie, Svojtka knihy, autodráha, auto na ovládanie, puzzle, niečo s motívom obľúbenej rozprávky… neviem , je toho veľa , čo môžeš trojročnému kúpiť

danyelia
28. sep 2024

...šmýkalka je nebezpečná? Tak to by si asi dostala infarkt vidieť dnes moju 3 a polročnú dcéru šmýkať sa na veľkom tobogáne v Aquaparku dole hlavou 😄 Ale k veci, ja by som vbehla do hračkárstva a kúpila, čo sa mi tam zapáči, nedá sa takto poradiť, niekto v tom veku miluje Lego, niekto knihy, Avengers postavičky, niečo na tvorenie, autá...u nás sú teraz hitom Pokémon trblietavé kartičky a album k tomu.

princezna_bosorka
29. sep 2024

taka postel je pre trojrocneho ok... moj starsi ma necele dva a ak by bol ochotny spat sam, nemala by som s tym problem.

madielilly
29. sep 2024

Skus dieta zamestnat stylom listu" nakresli co si prosis od Ježiška".Moja mama ma takto ako dieťa vzdy takto zamestnala.Ja som sa tak zahrala a ona mala predstavu.Aj ked som dostala ine co som nakreslila,😂