Baby, môj muž večne povie, že nič nechce ani na meniny, narodeniny (tiež vianoce, ale to sme ďaleko :D)... a ja by som ho veľmi rada niečím potešila ale že vôbec nič mi nenapadá... sladké, slané nejedáva, doma pečené koláče a ani kupované tiež nie, ak by som mu darovala výlet, kino, spoločný wellness a pod, to je skôr darček pre mňa, keby išiel, nemá to rád vôbec a kvôli práci ani nemá moc kedy ísť.
Máte nejaké nápady?
@chiarinka to je u nás také bežné, takto to máme temer denne. Nie to víno denne ale takéto spoločné chvíle, večere, prechádzky...
Tak mu kúp len niečo praktické, alebo oblecenie, uvar jeho obľúbené jedlo a sprav mu masáž.
Podľa mňa chlapa potešíš len jedným 😅 . Akože dospelému zarábajúcemu jedincovi sa ťažko niečo kupuje a obzvlášť mužom . Uvar večeru a šup na neho , netreba sa tým toľko zaoberať , chlap si na nejaké prekvapká podľa mňa nepotrpí
A čo tak napríklad niečo do záhrady. Alebo ma napadlo, či náhodou nešportuje alebo také niečo, vieš že by si mu niečo do takej výbavy kúpila
Chlapov potesi vela drobnosti, ja so mojmu posledne brala bezpecnostne kladivo do auta (pre pripad autonehody) a kameru do auta, potesilo... inak dostal za posledne dva-tri roky nove oblecenie na tenis, novu tasku na tenis, dostal novu kozmeticku tasku (lebo ta jeho uz vyzerala...), dostal nove tenisky na futbal, dostal nove puzdro na okuliare, dostal viacere tricka a mikiny, proste co vidim, ze by sa mu zislo nove a on je taky, ze do zodratia...to kupim nove a nosi a rad...
Ja by som mu kupila NIČ 😃😉
https://www.naau.sk/ostatne/10015339-100-nic-v-...
Stripterku🙄🤔😁
@beata_k toto si ulozim, otec tiez nikdy nic nechce 😂
Ahoj, tak mu nedaj nič a uvidíš, či sa z toho poteší 😁 Videla som už aj také vtipné fľašky (so vzduchom alebo alkoholom) kde bolo napísané, že ,,NIČ,,. Ja by som to ale nesilila, môj muž je tiež ten typ, ktorý nič nechce, všetko má a ak niečo potrebuje, kúpi si to sám. Preto mu dávam darčekovú poukážku napr.do parfumérie, do obchodu s jeho obľúbeným oblečením, športových potrieb...a ak sa mu niečo minie alebo to chce či potrebuje, ide a vyberie si darček sám, hoci aj o mesiac, dva, tri. A obidvaja sme spokojní, veď nie sme už malé deti, že presne v deň menín musíme dostať v poradí už tretí balík kozmetiky, 5 treniek a 6 ponožiek, keď ich má doma plnú skriňu a práve ich nepotrebuje 😉
Môj muž tiež nič nechce, ale väčšinou mu vymyslím niečo praktické. Ešte keď sme spolu chodili, kúpila som mu na narodeniny gurtne. Veľakrát niečo na aute preváža a nemal to čím upevniť. Potešil sa. Ale on sa poteší aj keď mu doplna natankujem auto. My si celkovo nejako moc darčeky nekupujeme.
takže nič.... dá sa to kúpiť ako alkohol ( videla som víno a vodku), ako tričko na kompot.sk ( prázdna zaváraninová fľaša) a ešte aj vtipne ,,prázdne,, potlačené flaše. ale nič chlapovi ak doma sedíte pri vínku- čo tak spoločenskú hru? sú aj pre dvojice, detské ( viete neskôr aj s deckami), rýchle kartové či mega veľké a ťažke
Slanú tortu. Nejaky aranzman z klobasiek, syrov, salamu... to by potesilo aj mna :D
Ak ľúbi pivo, tak sa robí taká minitorta z plechoviek, ak víno tak z fliaš.... darčekový kôš som robila, nakúpila som čo má rád (aj klobásky tam boli) a uložila do košíka a zabalila
Ježiš vy ste super... to "nič" je mega vtipné, to použijem určite :D a zo zvyšku sa tiež inšpirujem! Presne veľa z toho mne ani nepripadá ako darček v pravom zmysle slova (napr tá plná nádrž) ale isto to poteší 🙂) Ďakujeeem!
Ak by ale ešte niekoho niečo napadlo, verím, že to neuvítam len ja...
A PS: to "len jedno" viem, ale ako na potvoru mi na OBE tieto udalosti vychádzajú dni :D ako naschvál...
môj ten napríklad dokáže oceniť čokoľvek do garáže, okolo auta, okolo záhrady, kvalitná káva, tiež napríklad umytie auta, natankovanie, také praktické veci, čo využije, čo viem, že mu nebudú na oštaru.
posedieť si s ním pri fľaši dobrého vínka a len tak sa porozprávať ?