Ahojte poradte čo darovať žene na 60tku? Cenovo prístupné darčekový kos asi nechcem keďže ich bude viac. Diki za typy😘
@monca0021 tak neviem do akej sumy by to malo byť ale aj welness pobyt na víkend by možno dotycnu potešil ak je taky typ alebo nejakú masáž zaplatiť na pár krát a myslím ze je to fajn darček ak teda pani je taky typ ze by šla na masáž alebo na ten welness pobyt veď cez zlavomat su dobre ceny ;)
Hodinky
Všetko záleží akú sumu chcete za investovať a komu... My sme svokre darovali víkendový pobyt predĺžený pre 2 osoby a mamine kúpili TV a pracku...
Kavovar pre navstevy, listky na koncert kandracovcov alebo este tych jednych, nespomeniem si jak sa volaju. Tortu peknu dat spravit, ak bude mat oslavu..
Ak rada cita, tak voucher do knihkupectva a sama si knihy vyberie
ked mala moja mamka narodeniny tak som jej dala poukaz do Notino v hodnote 50euro a k tomu velku kyticu kvetov. A ako rodina sme sa jej zložili na wellnes pobyt
Jednoznačne víkendový pobyt 👌ja kupujem rodičom teda ocinovi na 60 🤗
poukážku do kníhkupectva, lístky do divadla (mávajú aj také na štýl poukážky, že si divák môže vybrať predstavenie podľa svojho vkusu)
Poukazku na masaz, 3hod wellness, kadernicke, do DM, knihkupectva....
ja som mame kúpila obraz z tejto stránky www.home4art.eu
Lístky do divadla