Čaute baby... Svorka ide mat narodky a chcem jej doma urobiť darčekový kôš.. Ale neviem co tam mam dat.. Vínko čokoládu kávu čaj nejaký keks a co také ešte.... Dali by ste niečo že napr špagety? Alebo skôr sa zamerať na sladký kôš? Nechcem kupovať lebo tam sú väčšinou somariny 😅
však jej tam daj to, čo má rada, mňa by potešila dobrá klobáska, tuniaky v konzerve, sušené ovocie, možno nejaké vitamíny k tomu...
ako mame m yvediet, co ma rada? Ci sladke, ci slane, ci stiplave.. Ci ma nejake obmedzenia..
Za mna pre mna cestoviny kvalitne, olivovy olej, prosecco, ale to som ja. Tvoja svokra ma rada uplne ine veci.
Ja keď robím, tak robím potravinovo-drogeriovy kôš 🙂 jar na riad, mydlo, indulona, zubná pasta, sprchac, špongia, proste samé potrebné veci. Kedysi som robila babke a dala som tam napr aj alobal. A potraviny podľa toho kto čo má rád, alebo čo naviac fičí v danej rodine, a tiež trvanlivé, alebo napr také ze prášok do pečiva, kakao, a tak 🙂 to napr pre moju mamu 🙂
Teraz sme robili, ale pre chlapa,nie ženu a dali sme flasu,vino,pivo,cukriky,slane krekry, dezert, oštiepok, lekvar,tuniaka,kávu,džús.Proste to,čo má rád.
My sme davali aj vonne sviečky, domace udene masko, kávu, sampanske. No podla toho co má rada.
Oriešky, slané krekry, nejakú kozmetiku, drobnú dekoráciu do bytu, sviečku v svietniku Napr.
Metlu😀
A keby jej tam das nejake klasicke volnopredajne vitaminy? Lipozomove Cecko, D vitamin sa hodi teraz v zime alebo magnezium na unavu. Inak aj taky kvalitny med by mohol potesit
my sme dostali napr v práci darc. Kôš skôr taký univerzálny a boli tam Bio produkty ryža, cestoviny, bujón, paradajková omáčka, spaldovy kekse, mliečna a horká čokoláda... Ale pre svokru by som dala to co ma rada
Olivovy olej, medik,
Nejaké oriešky v čokoláde možno, nejaký dobrý syr, niečo slané taký mix, by som dala ja