mile zienky poradte co alebo cim mam prekvapit manzela k jeho 30-tke? vsetko co potrebuje si okamzite kupi sam tym padom nemam moznost odsledovat pocom tuzi aby som ho prekvapila ☹ oblecenie, vonavku,topanky naradie elektroniku proste vsetko si kupi chcel kosacku no aj tu uz kupil pred mesiacom 😖 😀 ja teraz lamentujem co mu kupit aby som mu aspon trosku urobila radost 😒 peniaze mu davat nechcem to je jeho parketa ja chcem nieco originalne prosim poradte dakujem
zoskok padakom? môj presne po tom tuži, len odkiaľ tie eura nahrabať 🙄
alebo nejake pekne fotky detičiek fotene v atelieri a v krasnom ramčeku 😉
Ja som kupila stromcek, ktory sme zasadili pri dome. Syna tiez uz mame, takze uz splnil vsetko: Zasad strom, postav dom, splod syna 🙂 K tomu este mal privesok na retiazku a paintball pre neho a kamaratov 🙂
Jedno symbolicke, jedno na pamiatku a jedno pre zabavu 🙂
moj by zasa chcel absolvovať škkolu šmyku alebo jazdy v nejakom pretekárskom aute na tom novom slovenskom okruhu. ani neviem,kde to je.... dá sa to kúpiť.
nejaky zazitok, ja som nasetrila na "pilotom na skusku" bol nadseny, pekne si s instruktorom zalietal....je kopa moznosti... da sa to napr. v spol. Adrop
no alebo let balonom, pocas leta robia pol hodinove alebo hodinove lety, stoji to sice mailand, ale 30 tka je len raz nieee ...
alebo mu objednaj speci masaz v nejakom salone, napr. tu cinsku, ked tam u vas niekde je ... to by sa pozdavalo asi viacerym muzom, takto zrelaxovat ... 😉
keď ma manžel miluje, ochopí, že nič nedostane. stužku cez a hotovo 😀
ja som svojmu kupila retiazku a naramok, upiekla tortu a bolo:D
Ja som mojmu kupila flasu kvalitneho vina a taky set s vinarskymi potrebami (otvarak na vino, nalievku, "stupel", teplomer, karafu, orezavac folie + pohare na vino) 🙂 a chcela som objednat aj ochutnavku vin, no nestihla som to 😒
sice nie moj manzel ale svagor dostal na tridsiatku luxusnu hru sach 🙂 bola nadhrne zabalena v nadhernom puzdre-je to aj ako ozdoba a ak je milovnik sachu tak ma aj efektivne vyuzitie 😉
dobra tema.. toto riesim aj ja, necham sa rada inspirovat..
- listky na formulu 1.. v septembri je v taliansku /20-22.8 je v orechovej pôtoni nejaka formula.. slovakiaring)
- listky na zapas v Barcelone (to mam v plane.. uvidim ako sa mi to podari do seotembra vybavit)
- luxusne hodinky.. Festina, Hugo Boss, Storm..atd..
- zazitok - paintball, motokros, motokara, let, let s balonom, zoskoky...
- wellnes pobyt - na vikend /nejaky fajn balicek/
- alebo nieco blaznive.. uletene.. 😀
toto ma len napadaa.. 😀
Baby, aj vy dostávate takéto darčeky? Myslím let balónom, lístky na formulu ad.???? Manželmal minulý mesiac 30, okrem nejakého oblečenia čo sme vyberali spolu dostal ako prekvapko tričko s potlačou nášho psa-miláčika a spravili sme dobrú oslavu s kamarátmi, myslím že to bolo aj super aj dosť. A fakt tomu tričku sa tešil ako decko
welnes je super mi si ho vzdy kupime pekne spolu na predlzeny vikend,ostatne hovadinky si clovek kupuje normalne 🙂
welnes-piestany,besenova,senec 🙂
ja uz to mam za sebou jazda vo verari potesila az az 🙂
moj zas dostane sexi pradlo pre mna a romanticku veceru,deti pojdu na chvilku k babicke 😀 .......no take odreagovanie,pretoze setrime na domcek,tak ziadne honosne dary 😝 .......
no ja som môjmu dala urobiť tortu v tvare futbalovej lopty, lebo je futbalista telom aj dušou a bol spokojný a hlavne prekvapený, lebo nič netušil 😉
poraaaadny sex 😉
@brisilda mna to čaka v novembri 🙂 teda mandžova 30 🙂 a velmi sa mi pozdáva ako darček horský bicykel s namontovanou detskou sedačkou 🙂 🙂 🙂 tiež mame doma mimíška a aj rozobratý bicykel, ktorý manžel opravuje už druhe leto a zakaždym mu ostanu nejaké súčiastky navyše 😀 😀 hlavne ked robil brzdy 😀 myslím žeje to dobry napad ak by ste ho spoločne využívali, prip može chodiť do prace na cajkli, teda ak už vam nejaké vozítko neparkuje v pivnici 😀 držím palce papa
moj chlap si sam nic nekupi to mu kupujem ja (robim si radost rada nakupujem) a k narodkam mu kupujem flase na nevipitie 😀 na vystavu a veci na oblecko ktore potrebuje u nas su tazsie vianoce co komu a ako urobit radost 😒
ja som môjmu k 40darovala 1hod.vodné lyžovanie na Zlatých pieskoch v Blave
je to na str.nezvyčajné darčeky
ja som môjmu dala namaľovať portrét na plátne v olejo-maľbe
ja som mojmu manzelovi dala na 30-tku "book" od profi fotografa (rozmyslala som nad "dospelackymi" fotkami, ale nakoniec som dala nafotit nase dcerky 😅 ) a bol z toho natesenyyyyyyyyyyyyyyyy.... bola som vtedy na materskej, cize peniazkov nebolo moc, ale toto bol podla mna originalny darcek, ktory sa fakt nikde neda len tak kupit a z ktoreho ma radost doteraz 😉
brisilda, tiez mas deticky vo veku, ako boli moje kocky vtedy 🙂
kamaratka darovala svojmu mm na 30-tku vystup na Gerlach, aj moj svokor to absolvoval a velmi si to pochvaloval, ze to bol fantasticky zazitok, len trosku na kondicke treba popracovat predtym, co tiez nemusi byt obcas na skodu
na tyzden vymenit zenu aby zistil ze k zivotu nepotrebuje nic ine ani vecne darx iba svoju polovicku a deticky....ale nie kup si eroticku bielizen a daj mu taky sex na aky nikdy nezabudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to zaberie..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 😅 😅 🤐 😵 😵 😵 😝 😀 😲 😎 😉 🙂 🙂
čo tak lístky na nejaký koncert?