Dievčatá prosím radu. Čo idete manželom(priateľom) kúpiť na Valentína už som zufala.🙏🏻
nič 😀 ale my tento sviatok nejak neriešime
@baska1930 Valentina ignorujeme, takze sa tymto nezatazujeme.
Asi upečiem nejaký koláč alebo uvarím jeho obľúbené jedlo🤷
My sme zvykli chodievať na večeru a do kina, tento rok som mu objednala darčekovu krabičku s kolacikmi a spravíme si pekný večer 😊 inak neviem či poznáš, aj ChocoBoss sa celkom hodí na túto príležitosť a je to fakt chutné a pekne
Akomozes byt zufala? Potom to robis len nasilu, abysanepovedalo, lebo je v kalendari urceny na to den. Sa na to teda vykasli...
Byt zufala z urobenia radosti
My nic. Den ako kazdy iny. Kup mu lepsi rum alebo fajnovu coko a nerob si z takejto hovadiny stresy :D
Ja chcem upiecť kolac, k tomu spravím ovocnú misu, šampanské a urobíme si pekný večer. Ja mam rada tento sviatok 🙂
@hederamonstera
@evkamotka tiez sa na tom bavim - som zufala... Ved si hadam sem tam robia prekvapenia aj mimo Valentina a narodenin, nie? A zase motorku alebo zsjazd mu hadam kupovat nejde.
@elizabet173 asi tak, my to neoslavujeme, lebo flasu vina si otvorime vzdy ked mame chut, vecery travime stale spolu, spolu obcas varime, obcas zajdeme na veceru (mimo koronu), peciem mu jeho oblubene kolaciky stale.....proste uzivame si jeden druheho denne aj po 6 rokoch (pre niekoho mozno este kratko, ale my sa stale lubime viac a viac). A co sa tyka darov, tak nie sme materialisticky zalozeny - jedine na vianoce a narodeniny :D :D
Tento den sa nesnazime na silu ignorovat, ale ani sa na neho nejako nepripravujeme...ideme v klasickom rezime, lebo valentina mame pomaly denne 🙂
@hederamonstera sme na tom presne tak isto, len rokov viac ako dva krat tolko, nech vam to vydrzi
vau, ja som si tohto roku doteraz nespomenula, ze bude Valentin, diik .. inak mi to pripominaju vyklady obchodov :D
Fľašu kvalitného vina, drahý syr, olivy a hrozno a urobte si pekný večer